Użytkownik D4. Opublikowano 6 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 (edytowane) Nick: D4. Wiek: 20 Czas spędzony na forum: Mało Doświadczenie w ocenianiu: 10/10 Wcześniejsze obsługiwanie AMXBANS'a? Tak/Nie: Tak Dlaczego Ty?: Witam serdecznie, a więc tak: jestem osoba ambitną, spokojną ( potrafię taką umiejętność), bezkonfliktowy, bezstronny, wiem czego pragnę od życia, potrafię to robić na 100%, wkładam w swoją prace pełne serce i znam się na tym nie od dziś ani wczoraj, siedzę w tym już parę dobrych lat. Ile mniej więcej czasu poświęcasz forum?: Tyle ile potrzebuje, jestem nowym użytkownikiem tego forum, lecz liczę na zaufanie. Parę słów o sobie: A więc jestem Sylwester, mam 20 lat, przebywam aktualnie na wakacjach do czasu aż mi się znudzi. Lubie pływać, biegać, grać w gry zespołowe jak i komputerowe. Będziesz oglądać demka?: Nie rozumiem tego pytania, jak dla mnie jest ono głupie.... Raczej pisząc podanie na takie stanowisko wiem co chce robić, a rozpiska demek jak i oglądanie screen shotów to jest obowiązek owej rangi. Miejsce na 5 reklam Sieci: Wszędzie gdzie wstawiam reklamę temat jest kasowany, a moje konto banowane. @Kamilek Mnie zna to może wam coś o tym powiedzieć @|K4|Bum Może za to, że reklamuje inne forum, a oni tego nie chcą i się szanują i zabraniają coś takiego ? Edytowane 6 Listopada 2018 przez D4. Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 6 Listopada 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 To podanie to jakiś żart, żeby powierzyć komuś bansa trzeba go znać i mu ufać, na nie: -Staż -konto pod podanie (1h online) -reklamy +podanie Zadomów się z nami, pokaż, że jesteś wart i wtedy składaj podanie, bo @Kamilek w tej kwestii ma mało do powiedzenia Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 6 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Jestem na nie -nie znany -konto pod podanie -reklamy +Administracja Cię zna Zostań troszkę tu na forum to wtedy nie bd przeciwny! Odnośnik do komentarza
Użytkownik 3wflowklika Opublikowano 6 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 To nie przejdzie - na NIE - reklamy -konto pod podanie - czas na form + doswiadczenie Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 6 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Nie, - Staż - Aktywność - Nie znany Odnośnik do komentarza
Użytkownik |K4|Bum Opublikowano 6 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Oczywiście że jak najbardziej na NIEEEE - Konto na forum 1h15min .. - Nawet nie raczyłeś się przywitać ... - Ciekawe czemu bany ... może i tu też powinien być ?! Masakra, nie będę nawet więcej się rozpisywał .. Odnośnik do komentarza
Użytkownik noswer Opublikowano 6 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 (edytowane) Powiem tak: Wierzyłem w rasę ludzką ale po tym podaniu zwątpiłem w wiarę w ludzi - konto pod podanie -staż Na wielkie NIE db nie bd się rozpisywał po się jeszcze popłacze Pozdrawiam noswer Edytowane 6 Listopada 2018 przez noswer Odnośnik do komentarza
Użytkownik Tryb Mędrca Leniwej Ropuch Opublikowano 6 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Na nie -staż -aktywność -reklamy Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hex1o. Opublikowano 6 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 NIE NIE NIE - KONTO POD PODANIE - TO ŻE CIE KTOS ZNA TO NIC NIE ŚWIADCZY - STAŻ Odnośnik do komentarza
Użytkownik karon Opublikowano 6 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 (edytowane) lol, nie od razu jestem na nie, chociazby z tego powodu: "ocena demek 10/10" kurwa błagam, aktualnie nie ma takiej osoby która zna się tak dobrze na ocenie demek. Jedyne osoby które znam, co się zna na tym bardzo dobrze, to jest Hodun i Badluck. -za krotko na ofrum -konto pod podanie -co z tego, ze ludzie Cie znaja? Edytowane 6 Listopada 2018 przez karon ;^^ Odnośnik do komentarza
Użytkownik Chrobras Opublikowano 6 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 nie - reklam nie potrafisz ogarnąć to działu tym bardziej - wstawia się je w odpowiednie działy - aktywność - konto dla podania Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Podanie odrzucam daj sie poznac i zloz podanie za pare dni Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi