Użytkownik wilq Opublikowano 21 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 @ OroKoroner [P] Jak masz na imię? Jakub [P] W jakiej miejscowości mieszkasz? Kolbuszowa [P] Singiel czy masz kogoś? Nic dodać nic ująć panie wiecie co robić ♥️ [P] Twoje ulubione danie? Pierogi [P] Wolisz spać krótko czy długo? Długo [P] Lubisz czytać książki? Nie @ To1rw [P] Wymarzony motor? Nie ma ale te SX mi się całkiem podobają [P] Ulubiony kolor? Zielony [P] Ulubiony obiad? Znasz mnie nie mam takiego 🤣 [P] Co robisz w wolnym czasie? Motocykl znajomi itp [P] Kiedy otwieramy serwa? Kiedy dobrze posolisz [P] Co tam xD? Nic nudy formata kompa robie @ Dusia [P] Nie żałujesz rezygnacji z moda, skoro i tak wróciłeś zaraz z powrotem na forum? W sumie to troche tak ale nie miałem innego wyboru za dużo obowiązków a na posadzie moderatora jednak trzeba poświęcić trochę czasu zresztą są dużo lepsi kandydaci do pełnienia tej funkcji. [P] Umiesz gotować? (Jak tak to co Ci najlepiej wychodzi z gotowania?) Jedynie co to zupke chińską nie umiem kompletnie gotować. [P] Do jakiej szkoły chodzisz, a jaka była Twoja wymarzona? Technikum ZST nie mam wymarzonej jakoś nigdy szczególnie nie paliłem się do nauki [P] Ulubiony film i serial? Wołyń [P] Co Cię denerwuje? Czasami @ To1rw [P] Jakie są Twoje pasje i zainteresowania? Motocykle programowanie [P] Ulubione święto i dlaczego akurat ono? Nie mam takiego [P] Najładniejsze imię męskie i damskie Twoim zdaniem? Natalia Kamil [P] Jakie masz zdanie o forum? Bardzo fajnie zrobione nie mam się do czego przyczepić dobrze mi tu [P] Ulubiony przedmiot szkolny? Informatyka Do kolejnego Q&A nominuję @ Dusia ostatnim razem nie odpowiedzilas na Q&A przynajmniej nie widzę takiego tematu z odpowiedziami więc do dzieła a jeśli nawet jest to z przyjemnością dowiem się coś nowego o tobie 1 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 22 Października 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 Ciekawie, ciekawie Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 22 Października 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi