Junior Admin Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dusia Opublikowano 27 Października 2021 Junior Admin Junior Admin Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 Co myślisz o święcie Halloween? @ skowron Uważam, że to fajna sprawa. Jest to czas dobrej imprezy, straszenia się wzajemnie i oczywiście kreatywne stroje. W moim rodzinnym mieście jakoś hucznie, a praktycznie w ogóle nie obchodzono tego ,,święta". Bardziej w przedszkolu Halloween było łączone z zabawą choinkową, gdzie wtedy każdy się przebierał. Jeśli mnie pamięć nie myli to przebierałem się za ,,zorro", albo ,,Batmana", bo to moje dwa ulubione filmy jakie wtedy oglądałem. Choć minęło jakieś 24-25 lat od tamtego czasu, to nadal bardzo miło to wspominam. @ Madziulaa<3 Mam do tego neutralny stosunek. Mogę dzieciom nasypać cukierków i pochwalić ich za stroje. Ale mam do tego zupełnie obojętny stosunek. Mogłoby go nie być. Nie chodzę na imprezy z powodu tego święta i nie uczestniczę też w zabawach Halloween. @ MARCINEK;^) Fajne święto generalnie, ale mnie nigdy nie ciągnęło do obchodzenia go. @ Nikusiaaa Myślę że halloween jest bardzo fajnym świętem bo można super czas spędzić z znajomymi i się poprzebierać itp. @ To1rw Nie obchodziłem nigdy tego, ale z tego co wiem jest to bardzo fajne święto. Bardzo lubię robić psikusy, więc może kiedyś spróbuję. @ Andrzej. Święto jak święto, mi ono nie przeszkadza osobiście. @ CzarnaJulka Święto jak święto tylko, że w innej kulturze, takie zapożyczone też spoko. Obchodziłeś/aś kiedyś Halloween? Jakie są Twoje wspomnienia z niego? I za co się wtedy przebierałeś/aś? @ skowron Nie obchodziłem tego święta jak napisałem wyżej. @ Madziulaa<3 Nie obchodziłam nigdy tego święta jakoś specjalnie. Dzień jak co dzień. @ MARCINEK;^) Nie, nie obchodziłem Halloween (proszę się nie śmiać ok) @ Nikusiaaa Tak obchodziłam halloween z moją przyjaciółką zawsze chodziliśmy po domach i było "cukierek albo psikus" i dostawaliśmy mnóstwo słodyczy też wtedy byłam przebrana za jakąś postać z Monster High XD @ To1rw Nie obchodziłem nigdy. @ Andrzej. Sam nigdy nie obchodziłem go jak większośc dzieci, nie chodziłem zbierać cukierków po sąsiadach ani się nie przebierałem w nic (nie licząc 3 klasy podstawówki). @ CzarnaJulka Tak. Jeszcze na studiach robiliśmy imprezy z tej okazji. Przebranie standardowe, upiorna Panna Młoda Zdarzyło Ci się kiedyś zrobić więcej psikusów niż nazbierać cukierków? Jakie najlepsze Twoim zdaniem psikusy zrobiłeś/aś? @ skowron Nie obchodziłem tego święta jak napisałem wyżej. @ Madziulaa<3 Nie. @ MARCINEK;^) Nie, nie obchodziłem Halloween (proszę się nie śmiać ok) @ Nikusiaaa Niestety nie zdarzyło mi się za dużo psikusów zrobić @ CzarnaJulka Niee, mimo że mieszkam na wsi ludzie nawet starsi zawsze chętnie dawali słodycze i kase. Nigdy nie robiłam psikusów ;c Za co byś się przebrał/a na tegoroczne Halloween? @ skowron Najlepiej za jakiegoś demona albo za śmierć. @ Madziulaa<3 Jeśli już bym miała wziąć udział to może za wiedźmę. @ MARCINEK;^) Za zombie, bo nawet do mnie pasuje @ Nikusiaaa Teraz w tym roku bym się przebrała za straszną dynie hah @ To1rw W sumie jak bym chciał spróbować to przebrał bym się na zombi albo śmierć. @ Andrzej. Generalnie jak już coś robiłem tego dnia to były to psikusy. Ostatniego halowyn zabardzo nie pamiętam xD. @ CzarnaJulka W tym roku dalej bym została przy tym co zawsze, to przebranie oddaje moją duszę Jaki Horror polecasz do obejrzenia w dzień Halloween? @ skowron Lubie filmy o egzorcyzmach a szczególnie te, które są na faktach. Najlepszy taki horror, kiedy robisz przerwę w filmie bo chcesz iść do łazienki, ale boisz się iść hihi @ Madziulaa<3 Ciche miejsce , Epicentrum. @ MARCINEK;^) Nie będę polecał, zależy od preferencji. @ Nikusiaaa Film polecam zobaczyć "Halloween zabija" @ To1rw "Nawiedzony" polecam fajny flimek @ Andrzej. Nie przepadam za horrorami więc obejrzał bym jakąś starą polską komedie. @ CzarnaJulka Nie oglądam za dużo filmów i tym bardziej nie mam pamięci do nazw, ale można spróbować z ,,Pozwól mi wejść" i ,,To''. Kto z forum za co powinien się przebrać? @ skowron Drakula - @ GENERAL ALADEEN Duszek - @ Domi Zakonnica - @ CzarnaJulka Zombi - @ shinga @ Madziulaa<3 @ Meluś - zombie @ Błaszczyk - duszek 👻 @ Carbonaraa - klaun @ Blondii -wampirzyca @ ewcia24 -zakonnica @ Dusia -wiedźma @ Domi -zakonnica @ sadge -pająk @ kajaq -śmierć @ MaChinE**DiabliK******BIG -drakula @ Guofa -śmierć @ MARCINEK;^) @ Trivor za śmierć, @ Dusia jako zakonnica, reszta @ Junior Admin za zombie, a zielone policjanty (czytaj Moderatorzy) za duszka. @ Nikusiaaa Szczerze to nie wiem kto z forum mógłby się przebrać ale np. @ Dusia mogłaby wiedźmę hah @ To1rw @ CzarnaJulka Zakonnica. @ fluxx Zombi. @ CzarnaJulka Widzę Ciebie Dusia jako zakonnice, Kubusia jako pająka, Oro i Diablik jako duszki, Trivor i Iksiu zombie. Z kim z sieci byś poszedł/poszła zwiedzać straszny dom? @ skowron Z każdym, kto lubi takie klimaty @ Madziulaa<3 --> @ Meluś @ Błaszczyk @ Carbonaraa @ Blondii @ Domi @ ewcia24 @ Dusia @ kajaq @ sadge @ MaChinE**DiabliK******BIG @ Guofa @ MARCINEK;^) Z każdym po kolei. @ Nikusiaaa Straszny dom mogłam bym iść zwiedzać z @ skowron @ To1rw @ fluxx , @ CzarnaJulka było by ciekawie xD. @ Andrzej. A do strasznego domu poszedł bym z @ shinga hihi @ CzarnaJulka No oczywiste ze z Fluxxem A wy lubicie horrory? Obejrzycie, któryś z poleconym filmów? Zachęcam również do wzięcia udziału w elicie halloween'owej i "cukierek albo psikus" --> Clik 12 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 27 Października 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 +1, GITÓWA 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 27 Października 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 Dobra robota 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Carbonaraa Opublikowano 27 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 Dzięki za klauna XDDDDDDDD 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Cherry Opublikowano 27 Października 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 @ Madziulaa<3 Trzeba się taką ekipą wybrać do tego strasznego domu PS. Duszek/ Zakonnica? W sumie.. coś w tym jest. Ogólnie dobra robota. +1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marioandspolka Opublikowano 27 Października 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 Fajnie 1 Jeżeli chcesz pomóc nam w rozwoju serwerów to oddaj no głos to zajmie ci kilka sekund https://strefaskilla.pl/forum/24-głosuj-na-nasze-serwery/ Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 27 Października 2021 420 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Nikusiaaa Opublikowano 27 Października 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 Super odpowiedź 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik V0LTAGE- Opublikowano 28 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Bardzo ładna praca, leci + 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 28 Października 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Hihi, na halowyn nastraszniejsze jest moje odbicie w lustrze nastepnego dnia 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 22 Listopada 2021 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi