Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[UBTEAM CS 1.6] - K4SA

K4SA

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

UBT 1.6 czy UBT GO: UBT 1.6
Nick: K4SA
Imię: Dawid
Wiek (dokłada data): 16.06.2003
SID:   steam3ID: [U:1:1133799145]
| steamID32: STEAM_0:1:566899572
| steamID64: https://steamcommunity.com/profiles/76561199094064873
Znajomość AMXX*(1-10): 6/10
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 2
Opisz siebie: Prosty chłopak, trochę powalony na swój sposób i łatwy do zdenerwowania, nie lubię gdy ktoś mną rządzi lub się wywyższa, od niedawna pracuje w weekendy do 1 w nocy. :D Potrafi dokładnie rozpisywać bany i się zajmować osobami na cheatach, lecz mało osób o tym wie bo nigdy jakoś nie miałem okazji ani nie chciałem się jakoś chwalić tą umiejętnością.
Dlaczego akurat Ty?: Dlaczego nie, jest rekrutacja to spróbuje. Nie ma co się rozpisywać, jest 2 w nocy obecnie gdy to piszę, za chwilę lecę spać.
Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: Owszem
Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Bardzo dokładną i dobrą.
Kontakt: https://steamcommunity.com/id/125631235446/
gg: 72535110 
@ Trivor

• Ha ha 5

asdf.png.4ea5f028fa96de901385935a3f1ae339.png

• Użytkownik

Od samego początku:

• Podajesz S3ID, SID32 i SID64, nie wiesz czym jest SID, że wszystkie wklejasz?
  • Godzinę temu, K4SA napisał:

2 sekundy, minuty czy godziny? Ktoś może pomyśleć, że przecież można się domyślić, ale dla mnie to jest pierwszy przykład podania pisanego na kolanie, zaraz przejdziemy do kolejnych.

Potrafi dokładnie rozpisywać bany i się zajmować osobami na cheatach, lecz mało osób o tym wie bo nigdy jakoś nie miałem okazji ani nie chciałem się jakoś chwalić tą umiejętnością.

Steama masz rok, który nie ma żadnej historii na innych forach związanej z rozpisywaniem cheaterów(ja przynajmniej nie znalazłem), są to puste słowa, z których nic nie wynika. A tak poza tym to nie widziałem jeszcze admina JB, który dobrze demka rozpisuje.

Dlaczego akurat Ty?: Dlaczego nie, jest rekrutacja to spróbuje. Nie ma co się rozpisywać, jest 2 w nocy obecnie gdy to piszę, za chwilę lecę spać.

Tu potwierdzenie tego, że podanie jest napisane na od+*erdol. Napisze podanie, może mnie przyjmą. Rozpisywał się nie będę, bo późno jest. To następnym razem polecam napisać podanie w dzień.

Jak już zjechałem to podanie napisane na kolanie, to przejdziemy do ciebie na sieci czy serwerze.

Pamiętam cie tylko z tego, że dałeś sobie sam SSy, bo gracze chcieli żeby ktoś cie zbanował. Nie wiem jak to skomentować w ogóle XD
Napisałeś podanie na opiekuna we wtorek, ale strasznie utopiłeś KLIK. Nie znasz regulaminu forum, a w podaniu Dusia cie wypunktowała. Najgorszym punktem, w tym przypadku, jest to, że faworyzujesz ludzi, co na tej randze jest niedopuszczalne. Skoro na serwerze celowo łamiesz regulamin, to na tej randze też będziesz to robił. Poza tym nie zauważyłem żeby potrzebna nam była kolejna para rąk do pomocy, wakacje się skończyły więc pracy w dziale jest o wiele mniej.

Oczywiście jestem na nie, podanie nadaje się do jakiegoś offtopa.

• Lubię to! 5
  • Super 1
  • Dzięki 1
  • Użytkownik

Zgodzqm  się w pełni z @ eSX , podanie napisane jest byle jak, imo /cl z miejsca powinno być. 

6 godzin temu, K4SA napisał:

łatwy do zdenerwowania

W połączeniu z tym

4 godziny temu, eSX napisał:

faworyzujesz ludzi

I co, "ten mnie wkurwił to go spalę... albo niech czeka na kogoś innego, ten jest spoko dam UB"? 

mało osób o tym wie bo nigdy jakoś nie miałem okazji ani nie chciałem się jakoś chwalić tą umiejętnością.

Pochwaliłeś się już wystarczająco banując sam siebie 3 razy... 

Tutaj widać jak Ci zależy, jak się tak starasz w pełnieniu obowiązków to gratulacje. 

SID:   steam3ID: [U:1:1133799145]
| steamID32: STEAM_0:1:566899572
| steamID64: https://steamcommunity.com/profiles/76561199094064873

Miałeś podać tylko SID, czego nie zrozumiałeś? W dodatku 'świeży' steam, szkoda, że nie widać ilości rozegranych godzin. 

Ciężko sprecyzować, aż tak się spieszyłeś do spania? 

Nie nadajesz się by pełnić tę funkcję, szczerze powiedziawszy nie wiem jakim cudem jesteś jeszcze adminem. Tyle ode mnie, jestem na nie. 

Screenshot_20211031-071500.jpg

• Lubię to! 5

K🧑💞 J👶💞

• Torfowisko

-podanie bardzo słabo napisane, co z tego że w nocy i spieszyłeś się do spania. Mogłeś poczekać te kilka godzin i podanie wstawić dziś, i tak te kilka godzin cię nie zbawi. Ale cóż myślenie nie boli 

- AMXX  już to widzę że ogarniasz 6/10 jak nawet nie potrafisz dobrze zbanować gracza tylko banujesz sam siebie. Nie wspominając że nie umiesz podać nawet swoje steamid.

- jak już sam napisałeś "łatwy do zdenerwowania". Praca UBT polega między innymi na cierpliwości :)

-lecisz na rangi, kilka dni temu odrzucili ci podanie na opiekuna a ty już składasz kolejne na UBT. 

Podsumowując jestem na NIE 

• Tak sobie 1

image.png.fb419abfdfc8534cf592e9d47043f340.png

• Sponsor
SPONSOR

Jestem na NIE

- Podanie napisałeś  bez zaangażowania 

- Jak wspomnieli na górze to nawet nie wiesz jaki SID - SteamID  (jaki podać)

- Aktywność - piszesz że 2 godziny możesz poświęcić niż ty te 2 godziny poświęcisz to myślę że nie będziesz miał co (Sprawdzać, oceniać , czy nawet odbanować)  

- Brak poznania się z regulaminem 

- Brak chęci - piszesz że nie masz co się rozpisywać? - Posada UBT CS 1.6 chyba by należało trochę poświęci czasu na taką  posadę. (To nie jest admin że napiszesz podanie na kolanie) 

• Lubię to! 2

F59qQPh.gif.d5abfd58052e8642e5cfbffee124db7f.gif

🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany.
🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀
Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥

Tak jak koledzy wyżej wspominali też jestem na NIE

- Podanie w ogóle nie przekonuje, aktywność zerowa, według mnie wątpliwe jest to, czy dałbyś radę odróżnić dobrego gracza od czita. Obecna ekipa dobrze sobie radzi i jakby mieli kogokolwiek przyjąć to raczej jesteś na końcu kolejki.

- Jak dla mnie mało ogarniasz, mój 11-letni sąsiad jest bardziej ogarnięty niż Ty.

Osoba na stanowisko BL musi być zaufana. Nie wiem jak inni ale Ja raczej Ci nie ufam Nie dałeś mi żadnego powodu do tego ! 

Temat bym zamknął, bo nie ma sensu spamować w "TYM" temacie.

Niestety też jestem na NIE!

- Napisałeś podanie o Opiekuna, nieprzyjeli.

- Banowanie samego siebie??

- Już lepiej siedz na tym starszym adminie :)

- Temat do zamkniecia elo

• Junior Admin
Junior Admin

odrzucone.png

heh1111.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]