Użytkownik FunnyPanda Opublikowano 1 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 1. Nick: FunnyPanda 2. Czas i data zdarzenia: 01.11.2021 3. Powód bana: 4. Dowód w postaci screenów: https://www39.zippyshare.com/v/Pzecwa62/file.html 5. Coś od siebie: Dostałem blokade od "fluxx" od razu zaznaczę tutaj , że jest słuszna , tylko czemu "Mistrzu" , który postanowił , mnie prowokować , też blokady nie dostał? Też w dyskusji uczestniczył a tylko ja dostałem karę , co to jest równi i równiejsi? To nie jest odwołanie , ponieważ wiem że na blokadę zasłużyłem , tylko chcę wiedzieć czemu tylko ja ją dostałem a taki "Mistrzu" np. za prowokacje nie dostał? 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 1 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 Sprawa jest prosta, dostaliście upomnienie czy mam Wam sam skończyć dyskusję czy zrobicie to sami.. w odpowiedzi do mnie dałeś kolejne prowo, więc dostałeś blokadę. Skończ sobie żartować i robić ciągłe prowo w stronę serwera cod, bo to skończyło być śmieszne. Coś Ci nie pasuje to pisz skargi, obecnie Administracja sieci powinna je rozwiązywać, więc nie powinno być problemu z brakiem zainteresowania. #edit. @ FunnyPanda Od razu poinformuję Cię, że kolejne tego typu zwroty nie będą kończyły się na samej blokadzie chatu. 3 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Użytkownik FunnyPanda Opublikowano 1 Listopada 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 (edytowane) @ fluxx Pisałem wcześniej "Mistrzowi" , że kończę dyskusję , bo po co nam jakieś warny , po czym "Luca" się udzielił , więc "Mistrzu" też postanowił swoje 3 grosze dodać , nie wiem po co się do mnie zaczął pruć jak między nami dyskusja została zakończona i jak widać na ssie ON mnie postanowił zaczepić na nowo https://www6.zippyshare.com/v/RlySubH1/file.html Ale dobra , nie chcę mieć tu żadnej spiny , więc przyjmuję na klatę tą blokadę , ale od razu napiszę , że każde zaczepki ze strony ludzi z serwera cod mod będą przez moją osobę zgłaszane , bo nie będę się wdawał ponownie w durne dyskusje Edytowane 1 Listopada 2021 przez FunnyPanda Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 1 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 Na screenie sytuacja przed moim ostrzeżeniem odnośnie zakończenia dyskusji, gdzie mógłbym Twoich prowokacji gdzie piszesz o codzie znaleźć kilka, więc jest to nieistotne. Z resztą, jeżeli kończysz dyskusję to ją kończ, zamiast odpowiadać dalej. 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Użytkownik FunnyPanda Opublikowano 1 Listopada 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 (edytowane) @ fluxx dobra tak jak piszę , już się z ludźmi z cod moda nie będę wdawał w dyskusję jakiekolwiek , tylko te bardziej prowokacyjne w moją stronę zostaną zgłoszone od razu , po za tym ja do twojej osoby nic nie mam , wiem że mi się blokada należała od dłuższego czasu , tylko trochę mnie ta sytuacja wnerwiła , dlatego postanowiłem ją wyjaśnić w odwołaniu , tak jak wcześniej pisałem , blokadę przyjmuję na klatę i odczekam swoją karę. Więc co mi zostało Życzę wszystkim dobrej nocy @ fluxx teraz tak bez spiny bo dopiero teraz to wyhaczyłem , czy za to się kara jakakolwiek nie należała ? bo napisałem do CB "ale nie chcę warna więc się przymykam" , po czym "Mistrzu" postanowił się też udzielić i dopisał pod moimi słowami "najlepiej na zawsze" , więc jak by nie patrzeć , po tym co ty napisałeś , czyli "Sprawa jest prosta, dostaliście upomnienie czy mam Wam sam skończyć dyskusję czy zrobicie to sami.. w odpowiedzi do mnie dałeś kolejne prowo, więc dostałeś blokadę." On też w moją stronę prowo zarzucił , sorry że teraz to piszę ale przeglądając SB zauważyłem taki mały szczegół , więc chcę wiedzieć czy On też nie powinien otrzymać jakiejś kary? Tak samo jak ja On też swoją prowokację zarzucił w moją osobę , więc też nie postanowił , po twoich słowach się uciszyć , tylko postanowił mnie spróbować jeszcze raz sprowokować , tylko to mu się nie udało , bo otrzymałem blokadę na SB. To jest ostatnie co chcę wiedzieć i po tym , możecie sobie temat zamknąć już więcej się w tym temacie nie udzielę. dowodzik: https://www29.zippyshare.com/v/ajsFR4qr/file.html Edytowane 1 Listopada 2021 przez FunnyPanda 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 1 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 Uwzględniając wasz dialog jaki toczyliście, według mojej opinii nie była konieczna dla niego kara, patrząc na to, że skończyło się to jedynie blokadą na 8h. Jednak Administrator rozpatrujący odwołanie może mieć odmienne zdanie i również nałoży mu blokadę. 2 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 8 Listopada 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Użytkownik już nie ma blokady od kilku dni. "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi