Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[PROPOZYCJA] - Nowa ranga

Apple

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony

Cześć, mam pewną propozycję. Dodanie nowej rangi na forum:
Nazwa: można by było dać Support Admin.

Co by posiadała: Ranga byłaby do zdobycia w dziale rekrutacji tak jak opiekun/redaktor/itp. Użytkownik z tą rangą miałbym admina na wszystkich serwerach Cs 1.6 lub CS:GO, we wzorze na ową rangę trzeba by było wybrać, pod którego cs'a by to było. Użytkownik, który starałby się o tę posadę, musiałby być dosyć aktywny, aby reagować na wezwania graczy, którzy potrzebowaliby admina na serwerze.

Widziałem takie rangi na "x" forach i ciekawie to działało, co sądzicie, aby spróbować wprowadzić to do nas?

• Super 1
  • Fuu 1

"Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być."
[*]

• Użytkownik∙

Jestem na nie dlaczego? po to są opiekuni żeby pomagać adminom + Właściciel który posiada serwer fajnie jakby sprawdzał co jakiś czas dział opiekuni i nie będzie problemu :D 

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1
  • WTF 1

image.png.de5d85c3c5cbed6c1aaac5599cde391f.png

Jeżeli chcesz pomóc nam w rozwoju serwerów to oddaj no głos to zajmie ci kilka sekund :)

https://strefaskilla.pl/forum/24-głosuj-na-nasze-serwery/

• Zasłużony

Temat poruszany wiele razy. Kiedyś była taka ranga, i ta ranga robiła też technicznie przy serwerach. Opiekun miałby wtedy sens, bo opiekun jest pierwszą osobą od kontroli nad adminami. Dopiero jeżeli serwer nie ma opiekuna jest problem, bo wtedy pilnować adminów muszę ja, a forum i serwery to wystarczająco dużo na głowie xD.

Generalnie na nie. UBT ma admina na wwszystkich serwerach aby reagować na cheaterów. Ja mam aby ogarniać technicznie.

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1

image.png
:pepehands:

Zbędna ranga od tego są admini  oraz UBT.

Jestem na NIE

• Dzięki 1

O właśnie @ Andrzej.  powiedział to co o tym sądze. UBT działają jako tacy admini techniczni i nie wydaje mi się, żeby był sens powielać tak jakby zadania.

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Użytkownik

Członkowie UBT mają admina na wszystkich serwerach i moim zdaniem to wystarczy, jestem na nie. 

• Dzięki 1

K🧑💞 J👶💞

• Torfowisko

Z tego co się nie mylę ten temat był już poruszany, i nie zostało to zastosowanie. 

Powiedz mi tylko jak taki admin był by traktowany wobec reszty administracji serwera, nie sądzę że miał by podliczane minuty na serwerze jak reszta administracji ponieważ nie był by wstanie wyrobić 360 minut na każdym serwerze w tydzień( nie wiem chyba że by siedział cały całymi dniami na serwerach, ale nie sądzę że tak by było.) 

Każdy zwykły admin by się pchał na ta range bo nie musiał by wyrabiać godzin na serwerze. Tylko grał by sobie kiedy chce, gdzie chce i ile chce. 

Od reagowania i wezwania graczy jest opiekun.

Jestem na NIE 

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1

image.png.fb419abfdfc8534cf592e9d47043f340.png

• Sponsor
SPONSOR

W zasadzie opisałeś to co robi już ubt, bez sensu.

• Dzięki 1

image.png.99ec0a80bfee576449bc27cddd31c6e3.png

:poggies:

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]