Junior Admin Dusia Opublikowano 2 Listopada 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 @ PIĘŚCIARZ [P] Ile skończyłaś wiosen? Ja nie kończę wiosen, u mnie bez przerwy wiosna i lato. [P] Pracujesz czy się uczysz? Człowiek uczy się i pracuje całe życie. [P] Jaki jest twój ulubiony kolor? Aqua, brudny róż (no i w nawiasie bordowy i taki jakiś brudny żółty) [P] Twoja ulubiona marka Ubrań? Jak już to mam ulubiony sklep z ubraniami, aa nie markę, ale w miarę lubię nike. [P] I skąd pochodzisz? Z Rosji. (A tak serio to ze ślunska) @ DepresjaHook.hack [P] Skoro matka ziemia, to czemu ma jądro? Bo to kobiety są z jajami tak na prawdę, a faceci z.. [P] Czemu nie ma idealnych ludzi na świecie? Bo stawiamy zbyt wysoko poprzeczkę z naszymi różnymi wymaganiami, więc są idealni tylko trzeba mieć trochę mniejsze wymagania i przymykać oko na niektóre zdarzenia, bo to normalne na tej planecie przecież zbyt pinknie nii może być. [P] Jeśli dwóch czytelników w myślach czyta sobie nawzajem w myślach, to czyje myśli czytają? Tej osoby, która jako pierwsza zaczęła czytać w myślach tej danej osoby [P] Czy istnieje cos bardziej wartosciowego, co kobieta moze wniesc do zwiazku, niz dziewictwo? Czyli dla Ciebie wartościowe kobiety to tylko dziewice? No tak istnieje dużo rzeczy, których nie będę wymieniać bo o to nie spytałeś bym wymieniła [P] Jak jedno z bliźniaków syjamskich zostanie skazane na więzienie to co z tym 2? Nie wydaje mi się by takie osoby zostały skazane na więzienie, bo bardziej doceniają życie od "zdrowych" ludzi i żadne przestępstwo by im do głowy nie przyszło. [P] Czy im więcej samobójców, tym mniej samobójców? Nie. Nie wiadomo nigdy kiedy komu i co wpadnie do głowy czy to dorosłym/starym/mlodym osobą. [P] Co jeżeli tlen śmierdzi, tylko przez lata przyzwyczailiśmy się do tego zapachu, i dlatego małe dzieci tak mocno płaczą, ponieważ nie mogą wytrzymać tego smrodu? To by płakały ciągle bez przerwy od momentu porodu, a tak nie jest, dużo dzieci rodzi się nawet bez/krzyk płaczu. [P] Jeśli kobieta ma zawsze rację, a facet się ciągle myli, to jeśli facet przyzna kobiecie rację, to się myli czy nie? Nikt nigdy nie ma ZAWSZE racji, każdy się czasem myli niezależnie od płci [P] Skąd niewidomi wiedzą, że dostatecznie się podtarli w toalecie? Spytaj jakiegoś to się dowiesz. [P] Jeśli kobieta w ciąży idzie pływać to czy czyni ją to ludzką łodzią podwodną? A widziałeś kiedyś nurkującą ciężarną? Przecież "łodzie podwodne" [P] Czy pomarańcze nazywane są pomarańczami, ponieważ pomarańcze są pomarańczowe czy kolor pomarańczowy nazywany jest pomarańczowym, bo pomarańcze są pomarańczowe? Raczej kolor od owocu się wziął @ To1rw [P] Ile masz lat? A po co Ci ta informacja. [p] Co najbardziej lubisz robić? Spacerować, męczyć zwierzaczki, grać w gry na PC i w planszówki, które też uwilbiaam , spędzać czas z bliskimi mi osobami, uczyć się rzeczy które mnie ciekawią, słuchać/czytać info co się dzieje na świecie, jeździć na rolkach/rowerem, czasami poczytać interesujące mnie książki, od czasu do czasu porozciągać się lub poćwiczyć, gotować/piec jakieś nowe przepisy itp. [P] Jak ci się pracuje na randze Administrator? Nie licząc tego że praca na tej radze nie jest solowa to minus jeden, bo współpraca z j@ bywa cinsza, a konkretnie doproszenie się CZASAMI o zdanie/opinie na dany temat, ale tak to szuperDobrzeFajnie lubim too. [P] Jakieś degrady w najbliższym czasie? Tak [P] Jak oceniasz rozwój serwerów i forum? Dobrze, ale użytkownicy mogliby być bardziej aktywni, a nie tak cichutko bez wypowiadania siedzieć. [P] Kim jesteś z zawodu? Zabójcą i tajnym agentem. [P] Lubisz zwierzęta(jeśli tak to jakie?) Lwyyy i tego typu kotowate: pantery tygrysy pumy itp. Kotki domowe, psy, tchórzofretki, szczury, myszki, lotopałanki, serwal, słoniki, renifery ii pewnie wiele więcej. [P] Twoje największe marzenie? Mieć prawdziwego lwa :(( (mam XXX marzeń, ale dałam takie luźne bekowee ^^) [P] Komu z forum najbardziej ufasz (nie licząc Trivora )? Nikomu. @ OroKoroner [P] Masz jakiś tatuaż? Nie. [P] Planujesz mieć młode Trivorki? Kiidyś kidyś to pewnie, bo uwilbiam dzieci, ale planowane to one na pewno nie będą, bo taka poważna decyzja mnie za bardzo by stresowała i zawsze bym chyba to odkładała. [P] Jaką kuchnię preferujesz? Żadną konkretną, jem co mi smakuje, a do jedzonka jestem wybredna ;x [P] W jaki sposób spędzasz aktywnie wolny czas? Nie zawsze spędzam swój wolny czas aktywnie, ale jeżeli już chodzi tylko o takie sytuacje to zazwyczaj na rowerków/spacerkach gdzieś lub tak jak pisałam up od czasu do czasu rozciąganiu/cwiczeniach [P] Jakiej radiowej stacji słuchasz najczęściej? RMF FM @ wilq [P] Do jakiej szkoły chodzisz chodziłaś? Pomidor. [P] Jaka jest Twoja największa pasja? Jedną z X pasji nie wiem czy to największa, ale najgłośniej o niej mówię w necie J. Rosyjski [P] Co najczęściej robisz w wolnym czasie? Najczęściej too spędzam czas z bliskimi, gram, oglądam, słucham/czytam wiadomości ze świata, męczę moje pieski, spaceruje, siedzę pod kocykiem i piję moją świętą herbatkę [P] Co sądzisz o tym miejscu, często tu bywasz? ? że o forum czy jakim miejscu (pytanko z neta chyba tak o skopiowane bez przeczytania) [P] Co najbardziej w sobie lubisz? Wszystko w sobie lubię, nie lubię jednej rzeczy z charakteru, której nie będę wymieniać. [P] Jakiej muzyki słuchasz najchętniej? To co wpadnie w ucho, różnej muzyki słucham. [P] Bez czego nie możesz się obejść w życiu? Jeżeli by sytuacja wymagała to mogłabym się bez wszystkiego obejść prócz jedzenia i picia ale tak to obecnie to bez: herbatki, kocyka, kasy (logiczne) picia i jedzenia, telefonu, telewizora, łóżka, bliskich i wiele rzeczy, których na co dzień potrzebujemy [P] Co najbardziej lubisz jeść? Makaron z pieczarkami i szpinakiem, noo i wiele rzeczy, które mi smakują po prostuu. [P] Kto jest Twoim największym autorytetem? Może nie aż "autorytetem" ale jest parę takich osób, z których naśladuje/modyfikuje trochę po swojemu) moim zdaniem dobre zachowania itp. [P] Kogo najbardziej podziwiasz i za co? Podziwiam niektórych ludzi za głupotę. [P] Jakiej cechy najbardziej w sobie nie lubisz? Nie powiem. [P] Jakie jest Twoje najwcześniejsze wspomnienie z dzieciństwa? Najwcześniejsze moje wspomnienie, które kojarzę jakby wydarzyło się niedawno to jak miałam 8lat. [P] Jaka była Twoja ulubiona zabawka, gdy byłeś byłaś mała? Pegaz/Jednorożec, ogólnie kucyki. [P] Jakie miejsce na świecie najbardziej chciałabym zwiedzić? Syberię, Hiszpanię, Alaskę niektóre zakamarki Ameryki itpp [P] Co uważasz za swoje największe osiągniecie? Nie podzielę się tym, bo to chyba głupie. [P] Jak widzisz siebie za 5, a jak za 10 lat? Wiem mniej więcej, ale nie powiem, bo życie potrafi "płatać figle" [P] Jaką najciekawszą historię opowiedzieli Ci kiedyś Twoi dziadkowie? Nie pamiętam teraz. [P] Czego najbardziej się boisz? Zastrzyków/pobierania krwi, pająków itppp [P] Co jest dla Ciebie ważne w związku? Żeby mieć podobne zainteresowania, poglądy i cele życiowe, jakieś zasady w życiu +Prawdomówność/szczerość/zaufanie/monogamia i najlepiej brak uzależnień itp. [P] Czego oczekujesz od drugiej osoby w związku? Prawdomówności, szczerości, zasad, monogamii, szacunku, celów życiowych, zrozumienia, własnego zdania, podążania za własnym rozumiem a nie tłumem, otwartej główki do pogadania na każde tematy, otwartości na naukę nowych rzeczy, nie podcinania mi skrzydeł, przyjemny pogląd na świat, a nie tylko w czarno białych kolorach itppp [P] Czego nie wybaczysz swojej drugiej połówce? Oczywistych rzeczy nie będę wymieniać i prócz tego wszystko ma swoje granice i nie wszystko każdy będzie znosił jeżeli coś się powtarza nagminnie. [P] Jak rozumiesz zakochanie, a jak miłość? Jak już to zauroczenie rozumiem tak żee po czasie odkrywamy, że to jednak nie była ta osoba i bardziej sobie tą osobę wyidealizowaliśmy niż była, dużo smutku rozczarowania i braku chęci na naprawienie różnych rzeczy, szybkie odpuszczanie kłamstwa i różne głupoty, wydaję nam się coś co jednak nie było prawdą, aa w miłości też bywa smutek lecz jest to o wiele bardziej mocniejsze/stabilniejsze więzią/uczuciem "miłością" mimo upadków wciąż trwa i stara się to naprawić, trwa aż do końca naszego życia i ciągle jest to "żywe uczucie" i ciągłe starania. @ KebsiK [P] Gdzie mieszkasz? Że od razu adres mam podać? [P] Jak się tu znalazłaś? Przyszłam z Trivorem. [P] Czytanie książek czy oglądanie filmów? Wole oglądanie. [P] Ulubiony film "Niezgodna" "Zmierzch" dużo mam filmów, które mi się barrdoz podobały, więc dużo by tu wymieniać [P] Ulubione zwierzę Pisałam up. [P] Ulubiona potrawa Pisałam up [P] Ulubiony gatunek muzyczny Pisałam up [P] Ulubiona gra DBD/ CS GO/ REALM/ SIMSY/ GTA/ RUST [P] CS:GO czy CS 1.6? CS GO @ MIKI [P]Jak dotarłaś na to forum? Przyszłam z Trivorem z innego forum [P]Jak masz na drugie imię? Mam, ale nie powiem jakiee [P] Ulubiony sport? Piłka nożna. @ SteelBanging [P] Twoje największe marzenie? up [P] Jakie jest twoje wymarzone auto? Audi. [P] Czy lubisz sport? Lubie [P] Pepsi czy Cola? Nic z tego, nie lubię takich napij pić @ GENERAL ALADEEN [P] Jaki masz cel w życiu prywatnym? Dążyć do spełnienia swoich marzeń, samodoskonalenie siebie ii spełnieniu swoich celów życiowych, których nie będę wymieniać. [P] Masz plany na założenie rodziny? Kiedyś tak. [P] Masz swoje zdanie o sobie jeśli tak to jakie? Też nie powiem. [P] Jakie lubisz kwiaty? Ulubionych kwiatów nie mam, ale mam ulubiony kolor kwiatów, taki delikatny róż i ogniste (cyzli żółto czerwone jak tak przechodzi ich kolor na siebie) [P] Masz rodzeństwo? Nie. [P] - Szpile czy plaskie obuwie? Obcasy i płaskie lubię tak samo, w zimę/jesień głownie w obcasach chodzę [P] Jakie filmy oglądasz? wszystkie, ale niechętnie oglądam horrory i jakieś bardzo przekoloryzowane filmu [P] Ulubiony serial? Wiedźmin, Atypowy, Szkoła dla elity, Dynastia, orange is the new black, uwięzione, breaking bad itp [P] Masz swoje ulubione miejsce? Takie, które w miarę lubię maam [P] Czy uprawiałaś kiedyś jakiś sport lub dalej uprawiasz? Jak tak to jaki? Tak piłkę nożna, biegi na bieżni, aa obecnie to tak jak pisałam up. [P] Jaki jest Twój naturalny kolor włosów? Nie powiem. [P] Kogo najbardziej lubisz na sieci? Nie licząc Trivora to wszystkich na równi lubię. @ niktważny 1. Kogo byś awansowała i na jaką rangę? Tak na szybko przychodzi mi do głowy @ fr0zen na jego dawną rangę z której zrezygnował 2. Lubisz Trivora? Lubięm Lubiuęm 3. Jakie masz hobby? Może aż hobby bym tego nie nazwała, ale: J. Rosyjski, Kosmos, Motory, psychologia, zwierzątka/natura, grafika komp, zdjęcia, gry ( i inne rzeczy, których nii będę wymieniać) 4. Kawa czy herbata? Herbatkaa 5. Ulubiona osoba na forum? Trivor 6. Ulubione jedzenie? napisałam up. 7. Jak spędzasz wolny czas? napisałam up. 8. Ulubiony serwer na sieci? DD2 i COD MOD 9. Ulubiony smak lodów? Różane/miętowe/śmietankowe 10. Spodnie czy Sukienka? Spódniczka/spodnie/sukienka lubię na równi, ale tak jak teraz w zimę to najlepiej spodnieee. Nominuje: @ Trivor 7 1 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 2 Listopada 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 Kiedy w piłkę gramy? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marioandspolka Opublikowano 2 Listopada 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 Nie popisalas sie z odpowiedziami 3 1 Jeżeli chcesz pomóc nam w rozwoju serwerów to oddaj no głos to zajmie ci kilka sekund https://strefaskilla.pl/forum/24-głosuj-na-nasze-serwery/ Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 2 Listopada 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 Supcio, supcio "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec iksiu Opublikowano 3 Listopada 2021 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 Specjalnie wszedłem coś więcej się o Dusi dowiedzieć ale niestety rozczarowanie bo jest strasznie tajemnicza Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 3 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 Nie no wiele się można dowiedzieć ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 3 Listopada 2021 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 Noo a co wy myśleliście, że po Q&A wyciągnięcie ze mnie więcej jakiś ważnych/istotnych informacji nii ma tak łatwo Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 3 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 wywiad z przedszkolakiem be like: 4 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi