Użytkownik K3mpiX Opublikowano 3 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 (edytowane) Twój nick na serwerze:K3mpiX Nick admina banującego: nezz Dostałeś bana, gaga czy muta?: ban 3 dni Czas oraz data bana: 03.11.2021r. Serwer na którym dostałeś bana: Only AWP #2 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz):Ledwo wchodzę na serwer od razu bez opisu dostaje bana na 4300 minut co daje równe 3 dni za nic. Po prostu wchodzę i dostaje bana. Koniec. Nie można dalej tego opisać. Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:419300669&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198798867066/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Disconnect: Zostałeś ZBANOWANY na tym serwerze! Data nadania bana: 03/11/21 15:37:12 Długość bana 4320 minut Admin: nezz. | StrefaSkilla.PL TYM FILMIKIEM SIĘ UPOKORZYŁEŚ. To że wysyłam kredyta to już utrudnianie nie mogę!!!! Proszę o jak najszybsze ub i cytując słowa Pana admina z pv „nie ma nikogo o gitara „ tzn że nie można już tak mówić WTF???? I jak można dać bana na 3 DNI BEZ OPISU! ANDRZEJU DROGI TWOJA ODPOWIEDZ JEST SMIESZNA PONIEWAZ- to nie trzeba być Einsteinem by wiedzieć czy admin jest na spectie a kiedy nie. Bo jak wychodzisz z gry pisze że opuścił grę (rozłączył się z grą) a jak idzie na specta to tyylko jak cytujesz opuścił grę (skąd wiem bo byłem może adminem a jak nie byłem nie było to trudno zaobserwować więc nawet przed aminem to widziałe XD) więc to nie ma znaczenia a poza tym i tak admini rozmawiają miedzy sobą kogo chcą sprawdzić na chacie głosowym! Nie życzę sobię abyś mnie obrażał i zgłaszam cię za to bo ja człowiekiem jestem a nie żadnym dzbanem i proszę ostatni raz o UB w trybie natychmiastowym inaczej będę musiał zwrócić się do wyższych władz aby przemyśleli bardzo twoją role na StrefieSkilla bo to jest nie dorzeczne że możesz sobie bez karnie obrażać szydzić oraz dawać odpowiedzi totalnie bezsensu. (TY DZIĘKUJ CHŁOPIE ŻE JA CI TO MÓWIE A NIE ŻE MI BANA DAJESZ) Admin: nezz. | StrefaSkilla.PL Edytowane 3 Listopada 2021 przez K3mpiX 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SADZIK Opublikowano 3 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 Formalności @ nezz 24h 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium nezz Opublikowano 3 Listopada 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 (edytowane) Ban nałożony po wspólnej decyzji mojej i @ Andrzej. ^ To jest powód bana, nie wiem czemu nie pisze w csgo. A tu jest dowód: @ SADZIK Edytowane 3 Listopada 2021 przez nezz 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 3 Listopada 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 jak admin potem ma na spokojnie kogos obserwowac na "niewidzialnym spect" ktory jest po to zeby nikt o nim nie widzial skoro taki dzban potem przyjdzie i rozpowiada wszystkim jak to obejść. Ja sie staralem, w statusie nie pokazuje admina ktory jest na spect, jak idzie na spect to pokazuje ze opuscil gre... eh. nastepny ban na tydzien pozdro 1 4 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 3 Listopada 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 1 2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi