Junior Admin Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dusia Opublikowano 3 Listopada 2021 Junior Admin Junior Admin Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 Pytająca --> @ Dusia Odpowiadający --> @ MaChinE**DiabliK******BIG Witamy! Fajnie, że zgłosiłeś się do wywiadu. Na samym początku przedstaw się nam i opowiedz coś o Sobie. Cześć, mam na imię Krzysztof i mam 26 lat. Jestem osobą spokojną i opanowaną, aczkolwiek jeśli chodzi o poważne rzeczy to łatwo jest mnie zdenerowować/zestresować. Ogólnie to jestem realistą, staram się trzeźwo patrzeć na świat, cenię szczerość i sam tego od siebie wymagam, jestem raczej zdystansowany. Moje hobby jest Myślistwo, nie wiem sam jak to się stało, bo jakoś nigdy mnie to do siebie nie przekonywało ;P Charakter mam dosyć zróżnicowany... Chwilami sam siebie nawet nie rozumiem... Czasem siedzę cicho i z nikim nie rozmawiam, chyba, że mnie nagle najdzie na rozmowę, no ale częściej jednak jestem wesoły i raczej lubię rozmawiać z ludźmi ; ) Zazwyczaj jestem dosyć poważny, ale to tylko bez moich znajomych. Myślistwo nie brzmi zbyt miło 😬 masz jakieś swoje osiągniecia w tym? Prócz myślistwa masz jeszcze jakieś inne hobby/zainteresowania? Jako Myśliwy to tak, mam kilka uprawnień na broń, na zwierzęta oraz na obszar który mogę się znajdować. Nie jest to takie proste, aczkolwiek powoli już tracę zainteresowanie jako Myśliwy. Mogę jeszcze wspomnieć że moim drugim takim zainteresowaniem to "rowerzysta". Ile najwięcej kilometrów przejechałeś rowerem? W jakie miejsca lubisz najbardziej jeździć? Najwięcej kilometrów przejechałem około 25km, nie jest to dużo ale zawsze coś. Najbardziej ulubionym miejscem gdzie lubię jezdzić to "Las Wolski" ponieważ jest tam spokój, piękna natura i przede wszystkim spotykam fajnych ludzi z którymi fajnie czas spędzam. 25km to nie mało Powiedz nam jeszcze co robisz na co dzień i w wolnym czasie. Więc tak, Na co dzień to pracuję w Czechach, jako kierownik stanowiska, pracuję już tam ponad 4 lata i jestem z tej pracy zadowolony. Po przez czas który mi zostaje, to wolnym czasie chodzę na siłownię, spędzam czas z rodziną, przyjaciółmi lub po prostu jestem w domu. Mieszkasz blisko granicy z Czechami czy po prostu mieszkasz w Czechach? Umiesz coś z języka Czeskiego czy dogadujesz się tam bez problemu po polsku? Mieszkałem blisko granicy Czech, ale zmieniłem pobyt mieszkania i teraz mieszkam koło rynku Krakowa. Niestety teraz mam około 142 km do pracy, co umożliwia długą jazdę do pracy, około 3 godziny jazdy. Niestety już rezygnuję z tej pracy ponieważ za daleko mam. Co do języka to tak uczyłem się ponad rok i bardzo dobrze go znam. 3 godziny do pracy codziennie i z powrotem to masakra, masz już jakąś nową pracę na oku? I tak mniej realnie jak już jesteśmy przy temacie pracy, jaka byłaby Twoja wymarzona praca? Niestety jeszcze nie mam nic na oku, jak na razie ogólnie poszukuje pracy która będzie odpowiednia dla mnie. Myślę że moja wymarzona praca to zostać szefem jakieś firmy. Rozumiem, znamy już Twoją wymarzoną pracę to teraz nam opowiedz o innych swoich marzeniach. Moim marzeniem jest, by wyjechać do America i zobaczyć to, co jest tam najpiękniejsze i najciekawsze w Las Vegas: fontanna, kasyna oraz wielki kanion. To musi być niesamowity widok. Trudno mi sobie wyobrazić obiekt miasta czy ogółem jak się tam żyje, dlatego właśnie chciałabym tam pojechać. Tylko żebyś po wizytach w kasynach miał jak wrócić do Polski 😅 oczywiście, życzę Ci spełnienia Twoich marzeń. Wyżej wspominałeś też że znasz język Czeski, przedstawiłbyś nam jakieś najzabawniejsze słówka Twoim zdaniem? Dziękuję bardzo, mam nadzieję że się spełnią. Jasne czemu by nie, o to słówka: -ja jestem nietoperzem / Jsem netoperek -zepsuty / poruhaný -wiewiórka / drevni kocur -śpioszki / Dupačky -dziewczynka / Divka Jestem zjebany - Jsem v prdeli pójdę do sklepu po rzeczy do lodówki - Půjdu do obchodu pro věci do lednice Hah no ciekawy jest język CzeskiDobrze było o marzeniach to może teraz przejdźmy do bardziej realnych rzeczy, opowiedz nam jakie masz plany na przyszłość i czym kierujesz się w życiu. W przyszłości chciałbym zostać żołnierzem ,Chciałbym bronić naszych ludzi, zwierzęta i przede wszystkim Polskę. Marze aby ludzie ze mnie byli dumni i żebym był w gazetach lub nawet pokazany i telewizji. Oprócz kariery chciałbym mieć kochającą rodzinę i szczęśliwy dom. Chciałabym zamieszkać na wsi i pomagać ludziom. Mam zamiar przez całe życie się śmiać i robić to co lubię. Mam nadzieje że moje plany wcielę w życie. U bardzo ciekawe plany, podjąłeś już jakieś działania by zostać żołnierzem czy jeszcze czekasz na właściwy moment? A co do zamieszkania na wsi, chciałbyś sam domek czy może myślałbyś też o jakiś wiejskich zwierzątkach? Co do zolnierza, myślę że jeszcze czekam na właściwy moment. Tak jak najbardziej chciałbym mieć własny domek, i samemu go zbudować. (Co do zwierząt to tak, chciałbym mieć strusie, koniki, ozdobne bażanty i wiele wiele więcej. Dobrze teraz trochę cofnijmy się wstecz i opowiedz nam jak wspominasz swoje dzieciństwo, czy byłeś łobuzem i rodzice musieli Cię gonić z pasem czy jednak pilny uczeń i grzeczny na podwórku. Moje dzieciństwo? Było za razem straszne jak i dobre. Codzienne bawienie się ze znajomymi, kapsle, bieganie po płotach, lalki, strupy od biegania itp. ale i ta zła strona tata pijany wracał do domu, rozwód rodziców. Moje dzieciństwo było udane, nie liczy już się dla mnie to z ojcem bo na szczęście od 5 lat już się z nim nie widziałem nigdy. Mam nadzieje że teraz też będę miał dobre wspomnienia z tych lat co mam. Choć byłem wzorowym uczniem ale nie pokazywałem tego przez lenistwo, bo się nie uczyłem. Nie sprawiałem kłopotów byłem dobrym dzieckiem ale było jak było.. Rozumiem, gdzie najbardziej lubiłeś spędzać czas w dzieciństwie, a gdzie teraz i dlaczego? Najbardziej własna posesji, bezpiecznie się czułem. Teraz aktualnie lubię spędzać czas przy tym "Lesie Wolskim" . W tym miejscu się jakoś dobrze czuję, cisza, spokój i wiele więcej pozytywów. Myślę że nie mam na chwile obecną innego miejsca, jak właśnie to. Jest w życiu coś czego nie tolerujesz lub ciężko znosisz? Nie toleruje... nietolerancyjnych ludzi oraz takich wrednych ludzi. Co Cię najbardziej uszczęśliwia, a co dołuje? Najbardziej uszczęśliwia mnie rozmowa z rodziną czy nawet przyjacielem. A poza tym siłownia będąca efektem mojej ciężkiej pracy. Jedynie co mnie dołuje to poziom myślenia ludzi dookoła. Jak często obecnie ćwiczysz i od jakiego czasu? Jak ćwiczyłeś podczas pandemii, gdy siłownie były zamknięte? Moje zainteresowanie zaczęło się od małego, jak byłem mały to w domu sobie ćwiczyłem i podnosiłem ciężarki. Później jak byłem już starszy to co raz bardziej chodziłem na siłownie i tam potrafiłem spędzić czas ponad 3 godziny, bo na prawdę ten czas był bardzo dobrze wykorzystywany. Po przez epidemie to chodziłem do kumpla i z nim ćwiczyłem, bo właśnie miał swoją siłownie. Jak już skończyła się epidemia to wróciłem na siłownie w Krakowie (sala) i spędzam tam czas tak do półtorej godziny przez 3 razy w tygodniu. Ćwiczę już ponad 6 lat na spokojnie ale ciągle i nie przestaje. Kocham siłownię i nigdy tego nie odmówię. A jako osoba doświadczona, bo bardzo długo już ćwiczysz, co myślisz o różnych wspomagaczach na szybszy przyrost mięśni typu np. sterydy itp? Myślę że jest to głupota jeśli ktoś by do brał, ponieważ niszczysz sobie cały organizm i później na starość te mięśnie będą sztuczne. Moim zdaniem takie wspomagacze suplementów są beznadziejne i nigdy je nie brałem. Nie warto używać takich rzeczy bo może będzie przyrost masy mięśniowej, ale nie siły fizycznej. Przejdziemy teraz do dziwacznych pytanek. Co byś zrobił, gdyby na świecie wybuchło zakażenie i praktycznie wszyscy zmieniliby się w zombi? Walczyłbyś z nimi i wierzył, że gdzieś jest ludzkość i starał się tam dotrzeć czy siedziałbyś w "campie"? Jeśli była by takie sytuacja, to tak jak najbardziej bym poszedł walczyć. Bym za wszelką cenę pomógł ludzkości żeby przeżyli tą okropną sytuacje. Co byś zrobił, gdybyś znał datę swojej śmierci? Czy może by Cię to nie ruszyło? Hmm, myślę że spędziłbym ten czas z rodziną, tak żeby zapamiętać ich jak najlepiej. Gdybyś wygrał dużą sumę pieniędzy, na co byś je przeznaczył? Jeśli by się tak stało, i wygrałbym pieniądze to bym to rozdzielił. Na pewno był jakąś część dał rodzinie, część na pomoc charytatywną, część bym zaoszczędził w banku. ~~~~~~Pytanie na temat sieci i Cs'a ~~~~~~ Jak zacząłeś swoją karierę w CS'a i co myślisz o naszej sieci, jak się tutaj znalazłeś? Hmm dobre pytanie, moja kariera zaczęła się od 11 roku życia. Oglądałem sobie dużo filmów na youtube, właśnie związane z Cs 1.6. Bardzo ciekawiła mnie ta gra aż zacząłem w nią grać. Jak przyszedłem na tą sieć to wszystko było dla mnie nowe a także towarzystwo. Przyszedłem na tą sieć ponieważ kumpel mi polecił wasze forum to z niego korzystałem i jestem zadowolony. Patrząc na waszą sieć to mogę powiedzieć że bardzo dobrze się rozwija, użytkowników coraz więcej i przede wszystkim dużo kreatywności na tym forum, można też powiedzieć że bardzo miła atmosfera, gracze tak jak użytkownicy są bardzo mili do siebie, Bardzo sympatyczne forum. Na jakim serwerze z sieci najbardziej lubisz grać? Jest coś na tym serwerze co byś zmienił lub dodał? Oczywiście że Only DD2 oraz Only AWP #1, właśnie na tych serwerach spędzam dużo czasu. A co do jakiś dodatków na serwery to bym jedynie zmienił na Only DD2 Cały hosting - Nowa maszyna która uciągnie wszystko. Jest jakaś ranga na forum, do której chciałbyś dążyć? Tak jak najbardziej, mój cel to zostać J@ - Junior Admin. - Jako że mam doświadczenie to chciałbym sobie wszystko przypomnieć o tej range. Trzeba mieć jakiś cel A gdybyś miał ową rangę to chciałbyś coś pozmieniać na forum lub dodać/dopilnować czegoś bardziej? Tak jak najbardziej na pierwszym miejscu to zrobić porządek z użytkownikami ci którzy są toksyczni to do wywalenia, na drugim miejscu na pewno bym zrobił porządek od A do Z z postami żeby wszystko fajnie wyglądało, wyczyścił przedawne posty które są bezsesnu itd. na trzecim miejscu bym chciał pozmieniać regulamin na only dd2, oraz TS3 a czwarta rzecz to sprawić tak żeby co chwilę jakiś użytkownik by się rejestrował na forum i żeby było nas jak najwięcej. Rozumiem, w takim razie powodzenia w dążeniu do tego! Parę szybkich pytanek -Jest coś co robisz niechętnie i trzeba Cię do tego namawiać? -Nie -Pies czy kot? Góry czy morze? -Góry Blok czy dom? -Dom Dzień czy noc? -Noc Rodzina czy kariera? -Rodzina Film czy książka? -Film YouTube czy Netflix? - Netflix Dziewczyna czy kumpel? - Aktualnie kumpel Klub czy domówka? - Domówka Praca czy szkoła? - Praca Muzyka w telefonie czy koncert? - Koncert Opowiadanie komuś czegoś czy słuchanie kogoś? - Słuchanie kogoś Spędzenie wieczoru w domu z ukochaną osobą czy wypad gdzieś na miasto ze znajomymi? - Aktualnie wypad gdzieś na miasto ze znajomymi Na tym kończymy nasz wywiad, dziękuję za poświęcony czas! Chciałbyś na koniec coś dodać od siebie lub kogoś pozdrowić? Dziękuję za wywiad, pozdrawiam: @ Dusia @ Domi @ To1rw @ OroKoroner @ Błaszczyk @ Meluś @ eSX @ GENERAL ALADEEN @ Trivor @ Blondii @ RudziaA @ SteelBanging @ HTH-Pigula @ Madziulaa<3 @ Kiniaczek @ Imiła2k12 @ PIĘŚCIARZ @ LAN_CIECHOCINEK2K2 @ V3lir @ Krip @ sadge - Jeśli o kim zapomniałem to przepraszam. 3 14 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 3 Listopada 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 Niby Julka, a jednak diablik :s 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 3 Listopada 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 Dobra robota. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik laresse Opublikowano 3 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 (edytowane) Ja to mam takie pytanie, czy ktoś czytał ten wywiad, zanim został wstawiony na forum? @ Dusia Edytowane 3 Listopada 2021 przez laresse 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 3 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 Polecam kolejnym razem redagować odpowiedzi, ale ogólnie forma wywiadu spoko. 1 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 4 Listopada 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2021 Zawsze kilka ciekawostek, o kimś można się dowiedzieć 1 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 4 Listopada 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2021 Bardzo przyjemnie się to czyta +++++++ Pozdro 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 4 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2021 Dziękuję za pozdrowionka. Piękny jesteś, nie zmieniaj się 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka LittleReader Opublikowano 4 Listopada 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2021 Ciekawy wywiad 🙂 No i dziękuję za pozdrowienia 😊 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 4 Listopada 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2021 Dzięki za pozdrowienie :D. Fajny i ciekawy wywiadzik dobrze się to czytało 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 4 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2021 Dzięki wielkie mordko. Pozdro 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Cherry Opublikowano 4 Listopada 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2021 Dziękuje za pozdrowienia. Spoko to wygląda, taki układ. Zostawiam plusik i czekam na kolejny wywiad. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka _Żelkowa_ Opublikowano 5 Listopada 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 Wywiad bardzo fajny i miło się czyta Dziękuje za pozdrowionka 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik V3lir Opublikowano 5 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 Świetny wywiad i dziękuje za pozdrowionka :p 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marioandspolka Opublikowano 5 Listopada 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 Super robota serio i fajnie się dowiedzieć coś o Diabliku 1 Jeżeli chcesz pomóc nam w rozwoju serwerów to oddaj no głos to zajmie ci kilka sekund https://strefaskilla.pl/forum/24-głosuj-na-nasze-serwery/ Odnośnik do komentarza
Użytkownik SteelBanging Opublikowano 6 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 Ciekawy wywiad 1 „Całą te pustynie wyściełają prochy mych wrogów.” Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi