Użytkownik stasiu1124 Opublikowano 6 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 Twój nick na serwerze:STASIU Nick admina banującego: HABUDDA Dostałeś bana, gaga czy muta?:BAN 120min Czas oraz data bana:06/11/21 12:18:51-06/11/21 14:18:51 Serwer na którym dostałeś bana:awp#2 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz):wygralem jackpota o dużą sume po czym dostalem bana za scam Link do Sourcebansa z twoim banem:https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:565484482&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199091234693/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer:Disconnect: Zostałeś ZBANOWANY na tym serwerze! Data nadania bana: 06/11/21 12:18:51 Długość bana 120 minut Admin: HABUDDA Powód: scam 4 Odnośnik do komentarza
SCDBK HABUDDA Opublikowano 6 Listopada 2021 SCDBK Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 Tak jak ci mówiłem w wiadomości prywatnej, rzeczywiście powód z mojej strony był zły, jednak sytuacja jak najbardziej kwalifikowała się do bana z powodem wprowadzanie w błąd. Sam zaproponowałeś żebyśmy weszli za określoną kwotę i gdy ja to zrobiłem, ty postanowiłeś pokazać, że nie słyszałeś o czymś takim jak honor, i wirtualna waluta jest dla ciebie ważniejsza. Tak jak wcześniej wspomniałem, powód który widnieje w banie, jest oczywiście zły, i przyznaje się do tego bez bicia. Jeżeli zły powód bana jest problemem w takim wypadku proszę o jak najszybsze UB dla gracza,, a dla mnie @ nezz o odpowiednią karę. Jednak w mojej opinii, powiedzieć jedną rzecz a zrobić inną jest właśnie wprowadzaniem w błąd. Pozdrawiam 3 2 Odnośnik do komentarza
Premium nezz Opublikowano 6 Listopada 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 (edytowane) Moim zdaniem po części jest to wprowadzanie w błąd, lecz zostawię tą sprawę dla UB Teamu, jeżeli odwołanie zostanie rozpatrzone pozytywnie zostaną wyciągnięte konsekwencje od Habuddy. Edytowane 6 Listopada 2021 przez nezz 2 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 6 Listopada 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 Ban już minął, nie ma tu co sprawdzać. Nie wiem jakie panują u was zasady na serwerze, ale ban za oszukanie kogoś na jackpocie? Jak dla mnie śmieszna sytuacja. 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 6 Listopada 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi