Użytkownik WAJTEK Opublikowano 6 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 1. Nick: I Skilluj 2. Wiek:17 3. Link do GameTracker Kliknij: https://www.gametracker.com/player/I <3 Skilluj <33/54.38.135.53:27015/ 4. Twoja znajomość zadań strażnika: 8/10 5. Czy przeczytałeś regulamin i zapoznałeś sie?:Tak 6. Doświadczenie:Posiadam miałem swój serwer jb ogarniam podstawowe rzeczy , strażnika 7. Mikrofon (Obowiązkowy): Jest 8. Składka (Tak/Nie):Jeśli będzie trzeba wspomogę finansowo @ Admin CS 1.6 JailBreak @ Opiekun CS 1.6 JailBreak 2 Odnośnik do komentarza
squizy Opublikowano 6 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 Na nie - Byles dzisiaj na serwerze, pare minut - Wiek - Brak mikra, bo byles w CT -/+ skladka Podanie automatik odrzucone powinno być. Odnośnik do komentarza
Użytkownik DayZoon Opublikowano 6 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 A więc tak - czas na serwerze -nigdy Cię nie widziałem jedynie dzisiaj pograłeś z 15 minut -/+ składka +wiek -mikrofon nigdy nie słyszałem żebyś coś powiedział przez mikrofon Jestem na nie! Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 6 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 Nigdy Cię nie widziałem na serwerze, aktywność na forum również zerowa. Jeżeli faktycznie masz takie doświadczenie jakie piszesz to przegraj trochę czasu na serwerze i zapraszam z podaniem za jakiś czas. Na ten moment muszę odrzucić. Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 6 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi