420 KushMan Opublikowano 7 Listopada 2021 420 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 (edytowane) Nick z CS: KushMan Admin banujący: @ K4SA Serwer: Jailbreak 1,6 Data zdarzenia: 07/11/2021 Opis sytuacji: Dostałem bana na tydzień i chciałbym prosić admina o dowody. Kasia a co do samej mapy gdzie dostałem bana to sprawdz kto kogo 1 wyzwał i co ja mu powiedziałem. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Powod: 'Ciagle lamanie regulaminu oraz wyzywanie graczy. Mimo wielu ostrzezen banow ipt' [AMXBans] Dlugosc bana: '1 tydzien' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:553636668' [AMXBans] Twoje IP: 'Ukryte' [AMXBans] =============================================== Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): http://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=112 Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): https://megawrzuta.pl/download/8bd4a77e343a5f4522b72dd322be9a19.html Coś od siebie: @ K4SA Dawaj jakieś dowody Edytowane 7 Listopada 2021 przez KushMan 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 7 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 @ K4SA ? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ K4SA Opublikowano 7 Listopada 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 (edytowane) 42 minuty temu, KushMan napisał: Kasia a co do samej mapy gdzie dostałem bana to sprawdz kto kogo 1 wyzwał i co ja mu powiedziałem. Nieważne kto kogo wyzwał, akurat jak byłem to usłyszałem jak ty wyzywasz innego gracza. Nie musiałeś mu odpowiadać ani nic. Więc jesteś sam sobie winny. Bany miałeś wcześniej już i to wiele razy więc tym razem mam nadzieję, że się czegoś nauczysz. Sprawdzę demko i zbanuje także tą osobę co cię "pierwsza" wyzywała. Dowody w postaci świadków: @ mrcxelxd @ Wedoorek @ Maslicha @ IBeatKappa. Demko: http://793023.hltv3.pukawka.pl/hltv-2111071810-jail_dark_kampta-1636305000-1636306800.zip 19:36 do 19:46 20:40 do 20:55 Kolejna obraza "Ku*wo je*ana" "Morda tam analny pedale ku*wa" Gracz napisał jedynie: [SVIP] *DEAD* Analny Destrojer 64 : ahahah Ale jeszcze sprawdzę dokładnie Nie znalazłem nic co pisał Destrojer w twoją stronę, jeśli ktoś z tego demka to zauważy to proszę o poprawę mojej osoby. Sprawdziłem 2 raz i albo mocno coś przeoczyłem albo niczego nie było. Edytowane 7 Listopada 2021 przez K4SA 1 Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 7 Listopada 2021 Autor 420 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 (edytowane) Godzinę temu, K4SA napisał: Nieważne kto kogo wyzwał, akurat jak byłem to usłyszałem jak ty wyzywasz innego gracza. Ciekawe to że wbiłeś i jak nigdy siedziałeś w spect, już ci anal pisał napewno. Odpowiedziałem mu tylko na jego zaczepke, to kolega pierwszy mnie obraził za to że mu dałem karniaka w głowe za złe wykonywanie poleceń, co mogłem zabić bo buntowali się i chcieli to robić dalej. Godzinę temu, K4SA napisał: Nie musiałeś mu odpowiadać ani nic. Ok. Godzinę temu, K4SA napisał: Bany miałeś wcześniej już i to wiele razy więc tym razem mam nadzieję, że się czegoś nauczysz. Wszystkie bany od ciebie połowa co se jaja robiliśmy, niektóre słuszne o reszte bym się kłócił. Chłopie dostałem bana z dupy na tydzień. Godzinę temu, K4SA napisał: Sprawdzę demko i zbanuje także tą osobę co cię "pierwsza" wyzywała. Nie pisze tutaj o tym, w anala mam wyebane dlaczego dostałem bana na tydzień dowody czy coś bo ekipe widze zebrałeś sporą 17:15 jak puściły mi nerwy na anala bo mi coś napisał ale nie pokazuje mi co na demku nwm dlaczego Edytowane 7 Listopada 2021 przez KushMan Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ K4SA Opublikowano 7 Listopada 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 11 minut temu, KushMan napisał: Wszystkie bany od ciebie połowa co se jaja robiliśmy, niektóre słuszne o reszte bym się kłócił. Chłopie dostałem bana z dupy na tydzień. No nie wiem czy takie "jaja". Skoro dostałeś bana to musisz rozróżnić kiedy "przystopować". Bana z "dupy" nie dostałeś. Dostałeś słusznego bana za KOLEJNĄ obrazę gracza. Uzbierało się już tego trochę i może taki ban cię czegoś nauczy. Tyle z mojej strony. Pozdrawiam K4SA Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 8 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Ogólnie obraza gracza+obraza admina po banie. Był reset bansa, więc poprzednich banów nie mam jak sprawdzić, ale widzę, że sam się przyznajesz do tego, że takowe dostawałeś. Na przyszłość polecam zachować kulturę i nie odpowiadać agresją na zaczepki, a jeżeli twierdzisz, że admin zareagował nieprawidłowo banując tylko ciebie, a masz dowody na to, że prowokatorem był inny gracz, to zapraszam do działu skarg serwera. Bana skracam do jednego dnia, czyli zostało ci lekko ponad 7 godzin. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 8 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi