Użytkownik laresse Opublikowano 7 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 (edytowane) 1. Imię: Miłosz 2. Wiek: 21 3. Kontakt: steam, forum, discord jestem można powiedzieć, że wszędzie łatwo mnie znaleźć. 4. Twój nick na serwerze: laresse 5. Ile czasu spędzasz na TS3: W zależności, jeśli jestem w pracy to przeważnie wieczorami po kilka godzin 2-4godzin. Gdy mam wolne to czas wzrasta do około 4-7 godzin dziennie. 6. Twoje doświadczenie z TS3: Posiadałem kiedyś admina tsa kilka rzeczy zapomniałem, ale przypomnieć sobie to nie problem. 7. Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem: Rekrutacja jest otwarta, a co za tym idzie przyda się kilka rąk do pracy, jest kilka rzeczy, które można pozmieniać w TS'ie aby stał się lepszy jakościowo jak i estetycznie. Zawsze służę pomocą i radą. @ MaChinE**DiabliK******BIG temat do zamknięcia, dostałeś wiadomość na pv co i jak. @ wizZzy tak propo patologi i zobaczenia jak się skończy danie rangi http://bany.cskatowice.com/ban_list.php?bid=170524 https://zapodaj.net/2feba4fd8adf4.png.html @ wizZzy ta to byłem ja, potrafię się do tego przyznać ryjku Poza życiem w sieci nie masz niczego true story I tyle w temacie Edytowane 8 Listopada 2021 przez laresse 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik wizZzy Opublikowano 8 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 (edytowane) Z buta jestem na NIE, znam go z innych sieci bardzo toksyczny kolega, grozi sądami i policją za nie wiadomo co, ogólnie go nie polecam na admina bo zobaczycie jak to się skończy. @ laresse Co ty się wypowiadasz co do tego jak jesteś taką 60 że mi załatwiłem z tych banów wszystkie bo tak obladzałeś administracji że mi aż żal Ciebie https://zapodaj.net/a1143f53eadc0.png.html Szczekać to Ty możesz jedynie na podwórku walcząc z psem o kości na obiad. "tak propo patologi i zobaczenia jak się skończy danie rangi" - jestem już na tej sieci prawie rok, może były małe zgrzyty, wracaj sobie tam gdzie byłeś Edytowane 8 Listopada 2021 przez wizZzy 4 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ LoczeKk Opublikowano 8 Listopada 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Z tego co wiem nie jesteś wzorem do naśladowania oraz nie posiadasz zbyt dobrej opinii na serwerze i nie widze cie az tak czesto jak piszesz w podaniu wiec jestem na NIE 3 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 8 Listopada 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 (edytowane) - z tego co wiem to jesteś toxic - słaba aktywność( nie widać cię ma tsie) - nie mam jakoś zaufania do ciebie Na NIE Edytowane 8 Listopada 2021 przez To1rw 3 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 8 Listopada 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Chęć pomocy i doświadczenie, bo byłes kiedyś adminem + Też mało razy widziałam Cię na TS, jak na to by składać już podanie na admina Alee "Obecnie jest dwóch opiekunów i trzech adminów, jak na takiego TS'a moim zdaniem powinno wystarczyć i rekrutacja powinna być już zamknięta, bo po co ma być nawalone adminów, którzy nie będą mieli co robić, niech opiekunowi sami się zastanowią ile zgłoszeń jest na TS dla roboty admina ts, bo rzadko kiedy ktoś wbija na centrum pomocy Tsa i chce jakaś pomoc związaną z TSem, wiec jak na takie zadania tyle amdinistracji wystarczy moim zdaniem." 3 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Alvaro Rico Polo Opublikowano 22 Czerwca 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi