Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ADMIN TEAMSPEAK] - laresse

laresse

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Imię: Miłosz
2. Wiek: 21
3. Kontakt: steam, forum, discord jestem można powiedzieć, że wszędzie łatwo mnie znaleźć. 
4. Twój nick na serwerze: laresse
5. Ile czasu spędzasz na TS3: W zależności, jeśli jestem w pracy to przeważnie wieczorami po kilka godzin 2-4godzin. Gdy mam wolne to czas wzrasta do około 4-7 godzin dziennie. 
6. Twoje doświadczenie z TS3: Posiadałem kiedyś admina tsa kilka rzeczy zapomniałem, ale przypomnieć sobie to nie problem.
7. Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem: Rekrutacja jest otwarta, a co za tym idzie przyda się kilka rąk do pracy, jest kilka rzeczy, które można pozmieniać w TS'ie aby stał się lepszy jakościowo jak i estetycznie. Zawsze służę pomocą i radą. 

@ MaChinE**DiabliK******BIG  temat do zamknięcia, dostałeś wiadomość na pv co i jak.

@ wizZzy tak propo patologi i zobaczenia jak się skończy danie rangi xD

http://bany.cskatowice.com/ban_list.php?bid=170524

https://zapodaj.net/2feba4fd8adf4.png.html :) 

@ wizZzy ta to byłem ja, :D potrafię się do tego przyznać ryjku :D Poza życiem w sieci nie masz niczego true story :/ I tyle w temacie :D 

Edytowane przez laresse
  • Przykro mi 1
  • Fuu 2
  • laresse zmienił(a) tytuł na [ADMIN TEAMSPEAK] - laresse
  • Użytkownik

Z buta jestem na NIE, znam go z innych sieci bardzo toksyczny kolega, grozi sądami i policją za nie wiadomo co, ogólnie go nie polecam na admina bo zobaczycie jak to się skończy.

@ laresse  Co ty się wypowiadasz co do tego jak jesteś taką 60 że mi załatwiłem z tych banów wszystkie bo tak obladzałeś administracji że mi aż żal Ciebie 

https://zapodaj.net/a1143f53eadc0.png.html

Szczekać to Ty możesz jedynie na podwórku walcząc z psem o kości na obiad.

"tak propo patologi i zobaczenia jak się skończy danie rangi" - jestem już na tej sieci prawie rok, może były małe zgrzyty, wracaj sobie tam gdzie byłeś :) 

Edytowane przez wizZzy
  • Lubię to! 4
  • Ha ha 1

kosik.png.29c887db5920f2a86fc837ee0260d471.png

• Użytkownik∙

Z tego co wiem nie jesteś wzorem do naśladowania oraz nie posiadasz zbyt dobrej opinii na serwerze i nie widze cie az tak czesto jak piszesz w podaniu wiec jestem na NIE  

• Lubię to! 3
  • Ha ha 1
  • Torfowisko

- z tego co wiem to jesteś toxic 

- słaba aktywność( nie widać cię ma tsie) 

-  nie mam jakoś zaufania do ciebie 

Na NIE

Edytowane przez To1rw
  • Lubię to! 3
  • Ha ha 1

image.png.fb419abfdfc8534cf592e9d47043f340.png

• Junior Admin
Junior Admin

Chęć pomocy i doświadczenie, bo byłes kiedyś adminem +

Też mało razy widziałam Cię na TS, jak na to by składać już podanie na admina

Alee

"Obecnie jest dwóch opiekunów i trzech adminów, jak na takiego TS'a moim zdaniem powinno wystarczyć i rekrutacja powinna być już zamknięta, bo po co ma być nawalone adminów, którzy nie będą mieli co robić, niech opiekunowi sami się zastanowią ile zgłoszeń jest na TS dla roboty admina ts, bo rzadko kiedy ktoś wbija na centrum pomocy Tsa i chce jakaś pomoc związaną z TSem, wiec jak na takie zadania tyle amdinistracji wystarczy moim zdaniem."

• Lubię to! 3
  • WTF 1

heh1111.png

• 7 miesięcy temu...
  • Sponsor
SPONSOR

archiwum.png

image.png.929b4249488528ec63cdeb2c0d8a8af0.png

image.png.44113516c962de9e12e7469370a533a6.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]