Użytkownik -.- Opublikowano 9 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2021 (edytowane) Twój nick na serwerze:-.- Nick admina banującego: Kapi4733 Dostałeś bana, gaga czy muta?:ban Czas oraz data bana:Permanent Serwer na którym dostałeś bana:mirage2 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz):Po wczorajszym Ub wszedłem sobie dziś na serwer pograć, po około godzinie dostałem perma od gościa który grał XD, możesz sobie zobaczyć demko, a żebyś bardziej nie płakał mogę ci nawet ekran udostępnić ja rozumiem nie kompetencje, ale bez przesady skoro typ nawet nie umie grać. Proszę mnie sprawdzić i poinformować adminów, żeby trochę się bardziej przyłożyli do swojej roli Link do Sourcebansa z twoim banem:http://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:587005724&advType=steamid Link do twojego profilu steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199134277177 Wycinek z konsoli po wejściu na serwer:#Valve_Reject_Banned_From_Server **** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'PopupManager' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU Edytowane 9 Listopada 2021 przez Drako Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 9 Listopada 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2021 @ Kapi 24h na rozpiskę. Odnośnik do komentarza
Użytkownik -.- Opublikowano 10 Listopada 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 W dniu 9.11.2021 o 19:23, Drako napisał: @ Kapi 24h na rozpiskę. Tak jak pisałem nie dość, że niekompetencja to jeszcze chłop ośmiesza bo demko nie umie rozpisać xd Jak to jest, że tacy ludzie są adminami, szkoda słów. I 24h minęły proszę UB Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 10 Listopada 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 Brak rozpiski @ Andrzej. Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 10 Listopada 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi