Użytkownik dddd34335315 Opublikowano 10 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 1. Twój nick: dddddddddddddddddddddddd 2. Nick oskarżonego: Oro Koroner 3. IP/SID oskarżonego: macie 4. Data i czas zdarzenia: 10.11.2021 - 16:27:07 5. Powód skargi: admin nie wie, że 1:17-1:16 to nie jest poniżej 1:15 6. Opis sytuacji: Gram sobie spokojnie i nagle ban za kampienie 3x przed górnym trupem, podczas gdy zawsze wchodzę do trupa zanim na zegarku ukaże się 1:15. Proszę sprawdzić, jeżeli jest taka możliwość. Dodatkowo proszę sprawdzić logi chwilę przed nałożeniem bana, ponieważ któryś z adminów pisał na hudzie cytuję: "KUR** MAAAAAAAAAAAC". Niezbyt przyjemnie patrzy się na takie słownictwo, gdy chcę swobodnie pograć, zrelaksować się. Cele mapy zawsze wykonuję, nie wyzywam graczy, jestem kulturalny. Nie wiem, co admin miał na myśli, banując mnie.. niby na 30 minut to jest chwila, ale wyobrażcie sobie, że zraziłem się teraz mocno do sieci StrefaSkilla. Być może wielu graczy odchodzi z serwerów po takich bezzasadnych banach? Proszę o rozpatrzenie skargi. Pozdrawiam i życzę miłego wieczorku oraz pogodnego długiego weekendu. 7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): hltv, logi, świadkowie: Roman Krzywakolba. oraz Grzeniu Odnośnik do komentarza
Użytkownik dddd34335315 Opublikowano 10 Listopada 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 Nie mówię, że to byłeś ty. Po prostu drażni, gdy admini piszą na hudzie takie rzeczy. Trzeba sprawdzić hltv koniecznie, ponieważ myślę, że jest wielu graczy, którzy nie stosują się do zasad, często nie robiąc celów mapy i banów nie dostają chyba się coś nie spodobało i tyle. Proszę o dokładne sprawdzenie mapy. Tak, byłem chwilkę afk, po czym od razu biegłem do paki. Odnośnik do komentarza
Użytkownik dddd34335315 Opublikowano 10 Listopada 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 Chodzi mi o to, że drażni, gdy admini przeklinają na hudzie. Chyba nie zrozumiałeś. Trzeba odróżnić dobrych graczy robiących zawsze cele mapy (lub jeżeli nie są w stanie to po prostu raszują by zabili ich i ludzie żeby nie czekali) od botów, które nie ogarniają. Chyba poziom serwera jest równie ważny ban bezzasadny, ponieważ wszedłem do trupa o czasie 1:16, więc nie powinieneś banować. Pozdrawiam i życzę dużo cierpliwości Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi