Użytkownik∙ gruberix Opublikowano 10 Listopada 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 (edytowane) Nick z CS: asterix Admin banujący: Diablik Serwer: DD2 Data zdarzenia: 05.11.2021 rok - nie było mnie wtedy na serwerze a ban jest nałożony ze strony Z tego co wiem był reset bansa, ktoś ewidentnie mnie nie lubi Opis sytuacji: Wydawało mi się, że po resecie bansa wejdę sobie na serwer a otóż nie wejdę, bo mam bana za sety, mimo iż nie zdążyłem wejść jeszcze na serwer Zgłoszeń na mnie nie było, więc nie rozumiem takiego zachowania. Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=15 Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Nie mam, bo ban był nadany ze strony, a mnie nie było jeszcze na serwerze Edytowane 10 Listopada 2021 przez gruberix Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 10 Listopada 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 Pozdrawiam 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 10 Listopada 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi