Użytkownik∙ gruberix Opublikowano 10 Listopada 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 (edytowane) Nick z CS: asterix Admin banujący: Diablik Serwer: DD2 Data zdarzenia: 05.11.2021 rok - nie było mnie wtedy na serwerze a ban jest nałożony ze strony Z tego co wiem był reset bansa, ktoś ewidentnie mnie nie lubi Opis sytuacji: Wydawało mi się, że po resecie bansa wejdę sobie na serwer a otóż nie wejdę, bo mam bana za sety, mimo iż nie zdążyłem wejść jeszcze na serwer Zgłoszeń na mnie nie było, więc nie rozumiem takiego zachowania. Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=15 Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Nie mam, bo ban był nadany ze strony, a mnie nie było jeszcze na serwerze Diablik. Nie wiem, czy dostrzegasz przygłupie różnicę jaką był RESET AMXBANS'a I druga szansa dla wszystkich "Cziterów" a nie tylko twoich kolegów Chyba, że są tu równi i równiejsi A jak jest jakaś zasada, banowania po resecie bansa ludzi wcześniej zgłoszonych to mi ją po prostu podaj, a nie zamykasz temat z argumentacją iż miesiąc temu się odwołałem i dostałem bana... Edytowane 10 Listopada 2021 przez gruberix 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 10 Listopada 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 Tu macie link ---> @ LAN_CIECHOCINEK2K2 & @ eSX Co sądzicie o tym graczu? 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ gruberix Opublikowano 10 Listopada 2021 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 (edytowane) @ Dusia @ Trivor To po co są w ogóle te resety bansa ? Skoro nie są one dla każdego. Skoro nie wszedłem jeszcze ani razu na serwer, a już dostałem bana. Wiem jestem tutaj "Wyrzutkiem", jak to mnie Esx określa, ale to nie powód by mnie wyrzucać zanim nabroję... Edytowane 10 Listopada 2021 przez gruberix Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 10 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 Nie wiem w sumie czemu ja to w ogóle muszę tłumaczyć, kolejne MK na forum, jeszcze nie zbanowane. Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 10 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi