Użytkownik *NIKO* Opublikowano 11 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 Nick z CS: NIKO Admin banujący: che.... nie wiem jak to sie pisze Serwer: cod 201 Data zdarzenia: teraz Opis sytuacji: kurwa ogarnijcie tego @ Chatoyer. nie umie czytac forum to czemu ma dmina do chuja Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): nie moge znależć TU MACIE DOWÓD : wszystkoi zostało wyjaśnione a ban zakończył mi się 2 dni temu dzięki pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Użytkownik Chatoyer. Opublikowano 11 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 (edytowane) Spójrz Sobie kolego w bansa, miałeś dwa aktywne bany. Tym się sugerowałem. I ogarnij troszkę słownictwo Jesli mój bład, przepraszam i tyle w temacie. Pozdrawiam Edytowane 11 Listopada 2021 przez Chatoyer. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik *NIKO* Opublikowano 11 Listopada 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 9 minut temu, Chatoyer. napisał: Spójrz Sobie kolego w bansa, miałeś dwa aktywne bany. Tym się sugerowałem. I ogarnij troszkę słownictwo Jesli mój bład, przepraszam i tyle w temacie. Pozdrawiam okej rozumiem że mogłeś sie pomylić ale jeżeli kogoś zbanowałeś to powinieneś sie interesowac tą sprawą i zobaczyć co inni powiedzieli Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 11 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi