Użytkownik DayZoon Opublikowano 11 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 1. Nick: DayZoon 2. Imię: Dominik 3. Wiek: 16 4. Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie 5. Doświadczenie z amx[1-10] (Link do tematu): 8 6. Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/DayZoon/54.38.135.53:27015/ 7. Steam/Nonsteam (Link do profilu): https://steamcommunity.com/id/dayzoonalt1/ 8. Składka[11.07zl][Tak/Nie]: Tak 9. Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak 10. Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Otóż prowadziłem własny serwer w jailbreaku, byłem 2 razy opiekunem na serwerze jb. Potrafię sprawnie obsłużyć amxx, ftp itd. Byłem również kilkanaście razy adminem na jb. Umiem również dopilnować porządku na serwerze. 11. Kontakt: Discord, gg,ts,steam 12. Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ K4SA Opublikowano 11 Listopada 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 Jestem na TAK! +wiek +brak adm na sieci innej niż ss +doświadczenie +czas +steam +składka +sprawny mikrofon +kontakt obszerny +Zapoznanie z wymaganiami na adm +lubiany +często aktywny +pomocny (pomagał mi przy prowadzeniu dzisiejszego konkursu) + Gracz się spisał na mendal na randze Strażnika + zero minusów No jeśli jest ktoś kto jest stworzony do bycia administratorem na jb no to to jest właśnie on! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PiyDus Opublikowano 11 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 No niestety bo jestem na TAK + wiek + doświadczenie + ogarnia + aktywność + zawsze jak do ciebie napisze odpiszesz i pomożesz + lubiany + Za dużo plusów - nie ma minusów 2 Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 11 Listopada 2021 420 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 Jestem na Tak + Strażnik useless + Ogarnięty + Gt + Chęci 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 12 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2021 Czekałem aż napiszesz to podanie. Jesteś mega aktywny na serwerze, nigdy nie słyszałem żeby ktoś się na ciebie skarżył - dodatkowo bezkonfliktowy. Super sobie radzisz na posadzie strażnika i wiem, że jako admin poradzisz sobie wyśmienicie. Osobiście ci dziękuję za to podanie i oby było więcej tak kompetentnych ludzi jak ty. Pędem do Trivora po flagi 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 12 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi