Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - OroKoroner

Eli.

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Twój nick:   Eli.
2. Nick oskarżonego:   Kacperek2009PL CSSETTI ( nie wiem czy to jest ten admin ale jak nie to moze ktorys sie przyzna )
3. IP/SID oskarżonego:
4. Data i czas zdarzenia: 12.11.2021r godz 16:02
5. Powód skargi: Obraza ?
6. Opis sytuacji:    Witam, dostalem bana na 5 min datego tez nie wypelniam formularza w calosci, chodzi mi o to ze admin jest uposledzony, obrazil mnie odpowiedzialem mu

przez mikrofon " pizde to masz Ty "  i za to dostalem bana, nie dosc ze sam mnie obrazil to jeszcze demonstracja sily ... zalosne.  Proponuje nie dawac adminow dzieciakom z kompleksami ... takie zachowanie u admina ?  a Tobie szanowny panie Adminie jak przeszkadza glosnosc to proponuje sluchawki przyciszyc i moze ciut zmadrzec bo tak prostackim zachowaniem udowadniasz ze rozumku to masz odwrotnie proporcjonalnie do "dumy i poczucia wyzszoci" szczerze NIE POZDRAWIAM    
7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): 

jebnietyadmin.jpg

• Użytkownik

on dostal upomnienie za to samo za co ja bana ? przypomnij mi kiedy mnie upominaes ? pokaz liste moich banow ze dostalem bana 5/30 jak to piszesz za mikro czy cos podobnego  ?  chyba mylisz ludzi, powiedz poprostu ze pewnie Cie zabilem i chciales sie wyzyc albo cokolwiek bo upomnienia zadnego nie dostalem ... do reszty wasze adminowanie sprowadza sie do wyrzucania ludzi za respa po 1:30 wiec o czym my mowimy, nie bede sie z Toba sprzeczal bo to jest bezcelowe, zachowujesz sie jak dzieciak i tyle w temacie 

• Użytkownik

Chlopcze w zyciu tu bana za wyzwiska nie dostalem ! zapytaj tych innych adminow skoro sie na nich powolujesz ktory mnie kiedykolwiek zbanowal, jak dostalem bana na tym serwerze to jedynie za  afk bo czesto zdaza mi sie odesc na chwile od kompa, popros tych adminow co mnie banowali zeby sie wypowiedzieli ktory mnie kiedykolwiek zbanowal i to tym bardziej za wyzwiska, jestem ciekawy czy takiego znajdziesz. pooooooza tym jeszcze u was na serwerze gra gosc o praktycznie takim samym nicku jak jaz ja mam Eli. z kropeczka drugi jest Eli bez kropeczki, powtarzam Ci ze mylisz osoby ! mica uzywam glownie do dawania info ! jestesm na tym serwerze jednym z najstarszych osob jesli nie najstarszy, i mozesz byc pewny ze nie wdaje sie w szczeniackie wyzwiska czy tez zaczepki, skarga jest na Twoje zachowanie bo jest gowniarskie, nie na bana i te 5 minut, uwazam ze blad popelniles ty i to ty nie chcesz sie do niego przyznac, i nie robie zamieszania tylko o to jest forum zeby takie sprawy wyjasniac bez roznicy ile trwa ban, jesli tego nie wiesz jeszcze sporo nauki przed toba.

• GENERAL ALADEEN zablokował(a) ten temat

Każdy przedstawił swoje racje ale korzystajcie, też z opcji edytuj. A nie spamujcie niepotrzebnie w temacie.

Teraz czekajcie na decyzje, opiekuna serwera na rozpatrzenie skargi. @ Opiekun CS 1.6 Only DD2

Temat: zamykam żeby uniknąć niepotrzebnego spamu.

• Lubię to! 1
  • Meluś zmienił(a) tytuł na [SKARGA] - OroKoroner
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]