Użytkownik PiyDus Opublikowano 12 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2021 1. Twój nick: PiyDus 2. Nick oskarżonego: @ youngwhite i $*T$H$C* $ 3. IP/SID oskarżonego: Niestety mam bana.. 4. Data i czas zdarzenia: Dzisiaj (12.11.2021) o 16:08 5. Powód skargi: Złe reprezentowanie serwera 6. Opis sytuacji: Kolega podesłał mi ss jak owy "strażnik" się zachowuje, czyli na czacie globalnym pisze "chcecie tego śmiecia IP", albo daje kicka z powodem "ssij" 7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): w razie nie wyraźnych ss'ów, to podeślę na zippyshare albo na pw gdzieś. SS: KLIK Nagranie: 1 Odnośnik do komentarza
squizy Opublikowano 12 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2021 (edytowane) Ej ej ej, człowieku, skoro DayZoon nie ma flag, a wysze rangi pracuja? Mhm, czlowieku mysł, to nie boli Nie zasługuje na range? Ojc, mocne słowa jak na zbuntowanego dzieciaka, który płacze ze wyrwał bana przez mnie. Co to gs, pewnie robi gs skacząć na abh :))))))))))))))))))))))))))))))))) Poprostu naucz się prawilnie grać, a nei grasz na kompie z biedry, + uzywasz auto ducka. Skąd wiem? --------------------------------------------------------------------------------------------- demoplayer.dll - injectowane coś, które wchodzi do cs'a i pod bindem jakims, trzymasz alt. A jak nasz piękny gracz to robi? Uzywa tego alta, i tylko trzyma jeszcze ctrl. ----------------------------------------------------------------------------------------------- Poniosło mnie, okej, moge dostać ostrzezenie, ale ty nie masz zycia na serwerze. Powodzenia dalej w lizaniu dupy Vanitiemu, czy jak mu tam. ----------------------------------------------------------------------------------------------- Po drugie LINK 1 - Po drugie, skoro aż tak chcesz wyrwać przedłuzenie bana, sam wiesz za co, no okeyy. ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Strażnik jest useless, wiec nie nie win że kickowałem go A powód "ssij" miałem wpisany, i poprostu kliknełem kick, gracz i tam był powód. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- A co do tego IP, jeżeli wiesz, strażnik nie ma uprawnień do sprawdzania ip, ale twoje już mam. Tak, za to moge dostać ostrzezenie, ze wykorzystałem bez powodu @@, ale tak jak mówie ty nie bedziesz miał zycia na serwerze. Jak dla mnie, nie ma o czym wiecej gadać, @ enp dalej twoja decyzja. --------------------------------------------------------------------------------------------------- Pozdrawiam young white Edit #2 - https://www.youtube.com/watch?v=BonUOBC5x-8 EDIT #3 - Oj, my wiemy ze sie splakałeś i to bardzo :))) Pewnie masz kolegów, mi sie dupa nie pali, tak jak tobie od wrzodów, to ty sie spłakałeś ze ci załatwiłem bana |:) Kolejna prowokacja @ enp Edytowane 12 Listopada 2021 przez youngwhite Odnośnik do komentarza
Użytkownik PiyDus Opublikowano 12 Listopada 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2021 (edytowane) Tak, nerwy poniosły. Takim zachowaniem reprezentujesz serwer dawać kicka z powodem "ssij"?. Typie jakbym był jakimś nowym graczem i zobaczyłbym jacy są tutaj strażnicy to bym tu nie grał. Jak nie umiesz się opanować to nie zasługujesz na ową posadę. @ enp się niech wypowie. #EDIT: Po 1. Na końcu nagrania widać, że zaczął wyzywać właściciela. Tak samo ty, zamiast pisać na steam do Dejzoon'a czy nie zbanuje go min. na 1 dzień to ty wołałeś na @@ wyzywać go, zamiast pokazać klasę, tak samo z kick'owaniem. Tak samo muszę prosić @ enp żeby sprawdził demka z godzin pomiędzy 13 a 16, otóż dostałem cynk i zostało to także przeze mnie zauważone, że nasz "ukochany" strażnik czyli @ youngwhite używa gs robiąc BH. Wytłumaczę o co chodzi, otóż jak używasz gs i bh to animacja wygląda następująco, że skacząc nogi się ruszają tak szybko, że to wygląda jakbyś biegł w powietrzu i jeszcze jak dodasz spadochron, to że masz rece na bok. Proszę to ocenić, ale jak dla mnie 100% używanie GS. (nie wiem czy nie używa jakiś wspomagaczy do robienia tego). Edytowane 12 Listopada 2021 przez PiyDus 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PiyDus Opublikowano 12 Listopada 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2021 Powiadasz, że życia nie mam. Chłopie mam więcej znajomych na tym serwerze niż ty. Dużo osób ma do mnie szacunek, a ja do nich. Co do scriptów. Nie posiadam ich i robię to ręcznie... Ja przynajmniej wyrwałem bana w sposób łamiący regulamin, ale nie zrobiłem w ten sposób nikomu krzywdy, ani nie denerwowałem. Jesteś typem osób który moim zdaniem nie ma godności, że ci ktoś na serwerze napisze siema to pewnie z powodu ze posiadasz kolorek / range. Ja bez kolorku i rangi jestem lubiany i znany. Co do tego, dałeś typowi kicka z powodem ssij i nie tłumacz się bo wiem że ci sie pod dupą pali. A i jak wielce mam przesrane na serwerze, to żebyś potem nie płakał. Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 12 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2021 (edytowane) Z tej całej skargi zaczęliście po sobie jeździć jak dzieciaki i nie pokazujecie wyższego poziomu niż kolega THC z filmiku wyżej. Sprawy prywatne załatwiajcie poza forum. @ youngwhite Aktualnie prezentujesz karygodny poziom jako strażnik i przy okazji właściciel innego serwera sieci. Zaznaczam, że to nie jest pierwsza taka sytuacja. Powód kicka "ssij" nie wziął się znikąd, nie wierze, że użyłeś go przez przypadek. Z racji, że jesteś na okresie próbnym jako strażnik i nie pozostawiasz mi wyboru. Po tej akcji jestem zmuszony zdegradować Cię z tej rangi. Radzę Ci następnym razem nie wdawać się w niepotrzebne konflikty, pokazać poziom i wyjść z całej sytuacji z twarzą. @ PiyDus Odkąd pojawiłeś się na serwerze są z tobą same problemy. Jedyne z czego możesz być znany to z okropnie toksycznego zachowania, obejść regulaminu i nieudanej próby bycia kimś na serwerze. Jesteś u nas tak naprawdę od kilku dni a nie zliczę ile razy mi już podpadłeś. Zamiast nabijać posty powinieneś używać opcji edytuj żeby nie robić zbędnego spamu( @ Moderator ). Ciebie czeka tygodniowy odpoczynek za tak toksyczne zachowanie w stronę graczy i admistracji oraz próbę "farmienia" waluty serwerowej. Tego THC na 3 dni. @ UBT CS 1.6 Proszę o podjęcie odpowiednich kroków gdyż nie mogę tego zrobić sam z pewnych powodów. Edytowane 12 Listopada 2021 przez enp Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 12 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi