Użytkownik VanitYY Opublikowano 12 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2021 1. Twój nick: VanitY 2. Nick oskarżonego: young white 3. IP/SID oskarżonego: Niestety nie mam jak zebrać tego ponieważ co wejdę na serwer to gracz automatycznie mnie wywala z serwera. 4. Data i czas zdarzenia: Od godziny 22:22 i tak ciągle się ciągnie (na ten moment do 22:49) ponieważ zmienia on ciągle mapę na tą samą. 5. Powód skargi: Nadużywanie strażnika, wyzwiska itp. 6. Opis sytuacji: Young po otrzymaniu degredacji z strażnika na użytkownika nie wytrzymał najwidoczniej no i chwile po tym wszedł na serwer i zaczęła się zabawa. Zaczął każdego z serwera wywalać ponieważ nadal owego strażnika posiada (nie zostały mu zabrane flagi jeszcze) więc chłopaczyna się postanowił zabawić na koniec. Jak to większość 14 latków zaczął wyzywać graczy, kickować z serwera, slayować no i po prostu psuć dobro serwera. 7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): Świadkowie pisali o tym już na forum. Niestety demek nie załącze do skargi ponieważ zmienia on cały czas mapy więc musiałbym dodać tutaj z 10 demek jak nie więcej ale jak napisałem powyżej to zaczęło się to od 22:22. Odnośnik do komentarza
Użytkownik PiyDus Opublikowano 12 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2021 Jestem za zbanowaniem @ youngwhite na serwerze permem i na forum. Z powodu działaniem na szkodę sieci i serwera Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 13 Listopada 2021 420 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 Na forum już jest zablokowany. Na serwer dać perma dzieciakowi i tyle. - 11 godzin temu, PiyDus napisał: Z powodu działaniem na szkodę sieci i serwera +1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 13 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 @ Starszy Admin CS 1.6 JailBreak proszę o zajęcie się tym. Perma dać i tyle w temacie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 13 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi