Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - fakof and sadap^^

nohand-awp

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS: fakof and sadap^^
Admin banujący: Oro Koroner
Serwer: CS 1.6 DD2 #1
Data zdarzenia: 15.11.2021 16:29
Opis sytuacji: Po pierwsze co to jest antySG i proszę o przykład, a po drugie proszę o udowodnienie gdzie miałem używać wallhacka bo praktycznie każdą mapę jestem w tym samym miejscu i sprawdzam te same miejsca + pamiętam, które spoty lubią raszować niektórzy gracze (rafik anarchia, blaszczyk brama mid/short etc).  Nie wiem co tu opisywać, co runde stałem na zielonej i sprawdzałem shorta i wyjscie anarchii na zmiane, gdy trzeba bylo to gdzies sie ruszylem, po zabiciu dwojki z anarchii chwile potem wleciał ban.
Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): http://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=442
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV):  https://megawrzuta.pl/download/098e400b3ba479cc556aadcf7a058807.html - mapa na której zostałem zbanowany

Edytowane przez nohand-awp
  • Użytkownik

24:19 - było info jakbyś nie pamiętał że CT uciekł z lewej do prawej strony więc tam się spojrzałem - nie wiem czemu głos jest taki zdeformowany w tym demku ale tt wyraznie wtedy facet co przed chwila tam zginal wyraznie powiedzial gdzie ct uciekał

25:02-06 - nie wiem czy jakość smoków (w ustawieniach) i rozdzielczość ma wpływ na widoczność (ja mam ustawione - worst looking/the fastest + 640:480 stretched) ale gdy sie wcelujesz z awp to jestes w stanie dostrzec model postaci + gdy masz ustawione the worst looking może mieć to jakiś wpływ choć nie jestem pewien + cs 1.6 to nie cs:go gdzie przez smoke nic nie można dostrzec...  

Edytowane przez nohand-awp
  • Sponsor
SPONSOR

Demko: ---> https://www75.zippyshare.com/v/fnOnGOvh/file.html

----------------------------------------------------------------------------------

24:19:35 – Raz ze było słychać strzały w tunelu a dwa dostał informację że gracz przeciwny jest po prawej stronie. b- 
25:02:98 – Tutaj ciężko powiedzieć ale że po przednie rundy potrafi się długo wcelowywać także b +/- 
25:06:03 –  Normalne strzały w model oraz normalna widoczność. b- 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gracz Odbanowany.

Edytowane przez MaChinE**DiabliK******BIG
  • Lubię to! 1

F59qQPh.gif.d5abfd58052e8642e5cfbffee124db7f.gif

🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡
🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀
⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥

• Sponsor
SPONSOR

odbanowany.png

F59qQPh.gif.d5abfd58052e8642e5cfbffee124db7f.gif

🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡
🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀
⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]