Użytkownik Logoo Opublikowano 9 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 (edytowane) Imię: Patryk. Wiek: 21 Jaką dyscypliną sportu chciałbyś się zająć: Piłką nożną Dlaczego Ty: Ponieważ że, nie ma żadnego typera na forum i chciałbym się tym zająć Zapoznałem się z regulaminem Ligi Typera [Tak/Nie]: Tak. Edytowane 11 Listopada 2018 przez Logoo Odnośnik do komentarza
Użytkownik VooFy. Opublikowano 9 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Można dać szansę + wiek + chęci + Brak typera 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 9 Listopada 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 (edytowane) Myślę, że można dać szanse próbną, ale poćwicz nad ortografią, albo przed pisaniem typowań przeanalizuj swój tekst: +wiek +chęci +brak Typerów -Krótkie podanie @Logoo Mordko nie wypowiadaj się w swoim podaniu, bo brzydko wygląda. Jeśli jeszcze możesz to usuń wpis, pozdrawiam. Edytowane 9 Listopada 2018 przez ArcyBM 1 Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Pietrek90 Opublikowano 9 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Nie jestem przekonany do twojego podania wypowiadasz i komentujesz innych wypowiedzi a tego nie możesz robić podanie za krótkie i trochę za krótko jesteś mi się wydaję że trochę za szybko ale to jest moje zdanie ale inni i @Kamilek i @DyLu i @AdeK powiedzą czy tak czy nie , ja jestem na nie Odnośnik do komentarza
Użytkownik Tryb Mędrca Leniwej Ropuch Opublikowano 10 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Ja bym dał szansę +Wiek +chęci +brak typera -ortografia (bocie) Powodzenia 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 10 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Tak, + Brak typera +- Podanie + Chęci 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 10 Listopada 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Na Tak: +Wiek + Brak Typera. + chęci 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Rybson Opublikowano 10 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Na Tak Wiek Podanie Chęci 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik 510masari Opublikowano 10 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Z okazji, że dzisiaj jest Der Klassiker masz moje TAK +Wiek +Podanie +Chęć pomocy +Piłka nożna fajny temacik 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 10 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Jestem na tak +wiek +chęć +Brak typera Byłeś szybki ,a akurat ja dzisiaj miałem to zrobić heh ale dobra tam mordkom się nie odmawia. 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 10 Listopada 2018 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 ta +wiek +brak typera -podanie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 10 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Można dać szanse na tak -podanie +wiek + nie ma typera 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frontole Brzwiak Opublikowano 14 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Na tak ] -podanie :vvvv +wiek +brak typerka +chęci +football good :v 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jo![N]t Opublikowano 14 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Na Tak, + Brak typera + Podanie + Chęci 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ PEDO II barciakkk Opublikowano 14 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Jestem na TAK +Brak typera +Podanie +Chęci +Ogarnięty 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik TSG Opublikowano 14 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Na tak +wiek +chęci +brak Typerów 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jasiek Opublikowano 14 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 W sumie dam Ci tak Moze dowiedzialbym sie cos nowgo o Tobie a takzw o pikce noznej w ktora gram od małego 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Sawiro Opublikowano 15 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Ta, +wiek +chęci +jestem, wielkim fanem piłki nożnej +brak typera 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ZABUCH Opublikowano 15 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Na tak +Wiek +Ogarnięty +Brak typera +Chęci 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi