Użytkownik AnalnyDestrojer64 Opublikowano 22 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 (edytowane) 1. Nick: Analny Destrojer 64 2. Wiek: 15 3. Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/Analny Destrojer 64/54.38.135.53:27015/ 4. Twoja znajomość zadań strażnika: Pilnowanie graczy żeby nie używali wulgaryzmów, nie cheatowanie itp, itd 5. Czy przeczytałeś regulamin i zapoznałeś sie?: tak zapoznałem się. (Można mnie przepytać) 6. Doświadczenie: znajomość amx: 8/10 nie kickuje za free 7. Mikrofon (Obowiązkowy): posiadam 8. Składka (Tak/Nie): tak 10 zł miesięcznie Edytowane 22 Listopada 2021 przez Wedoorek Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 22 Listopada 2021 420 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 Jestem za daniem szansy +/- Wiek ++ GT - Podanie + Składka + Mikro -/+ Znajomość regulaminu Odnośnik do komentarza
Użytkownik VanitYY Opublikowano 22 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 Jestem za okresem próbnym. ++ GT +/- Kultura + Chęci do grania po stronie CT - Podanie +/- Znajomość regulaminu bo czasem popełniasz błędy Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ K4SA Opublikowano 22 Listopada 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 +wiek +gt +chęci - znajomość regulaminu - podanie - przestrzeganie regulaminu. Jestem na NIE. Nie ogarniasz czasami i popełniasz masę błędów, ewentualnie jeśli za zgodą @ enp bym mógł cię przepytać to wtedy jedynie jestem za okresem próbnym. Pozdrawiam K4SA Odnośnik do komentarza
Użytkownik AnalnyDestrojer64 Opublikowano 22 Listopada 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 14 minut temu, K4SA napisał: +wiek +gt +chęci - znajomość regulaminu - podanie - przestrzeganie regulaminu. Jestem na NIE. Nie ogarniasz czasami i popełniasz masę błędów, ewentualnie jeśli za zgodą @ enp bym mógł cię przepytać to wtedy jedynie jestem za okresem próbnym. Pozdrawiam K4SA Kasa przeczytalem specjalnie 2 razy regulamin wiec znajomość regulaminu + Odnośnik do komentarza
Użytkownik Meowenstein. Opublikowano 22 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 (edytowane) +GT +Chęci (widzę, że bardzo Ci zależy) +Składka -Podanie -Regulamin (popełniasz wiele błędów) Będzie trzeba przepytać z regulaminu, jak odpowiesz na większość dobrze to będę za okresem próbnym 3tygodni. Pozdro /// Wypowiadanie się w swoim podaniu? To teraz powinno być odrzucone z automatu Edytowane 22 Listopada 2021 przez Meowenstein. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 22 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 13 minut temu, Meowenstein. napisał: Wypowiadanie się w swoim podaniu? To teraz powinno być odrzucone z automatu Podziękuję. Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 22 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi