Użytkownik Kacperek Opublikowano 10 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 (edytowane) Nick: CzarnyOgien Wiek: 16 , 17 będzie powolutku już Czas spędzony na forum: 1 d. 11h 58 min Doświadczenie w ocenianiu: 7/10 jest ,byłem na poprzedniej ubt. Wcześniejsze obsługiwanie AMXBANS'a? Tak/Nie: Tak , z tym też nie miałem problemu , pamiętam jeszcze jak unbany dawałem na amxbansie. Dlaczego Ty?: Chciałbym pomóc dla Focus'a w tym ,żeby było lżej mu. Mam nadzieję ,że mnie już znacie i miło wam się ze mną rozmawia. Byłem na poprzedniej sieci ubt , bardzo dobrze mi to szło nie było żadnych problemów. Mam zapał do pracy , lubię robić to co kocham ,a te organizację co wam wypisałem chciałem to jakąś wykorzystać ,ale kto pierwszy ten lepszy i bd musiał po prostu w sporcie, ziomkom się nie przeszkadza. Ile mniej więcej czasu poświęcasz forum?: 2-3h jestem na forum tak konkretnie aktywny ,że ciągle coś piszę itp. Parę słów o sobie: Mam na imię Kacper, za mną już 16 wiosen.Interesuję się boksem ,może tam już słyszeliście i widzieliście jak pisałem z Arcy.Interesuję się tylko trzema organizacjami: KSW, UFC , ACB. Interesuję mnie też dziewczyny. Będziesz oglądać demka?: Oczywiście , demka to ja lubię oglądać. Miejsce na 5 reklam Sieci: https://cs-harnas.pl/index.php?/topic/9831-strefa-skilapl/http://cs-olsztyn.pl/strefa-skilapl-vt34945.htm#82148https://cs-mordownia.pl/topic/38948-strefa-skilapl/ jeżeli ta nie działa to dodaje tą https://cs-maxskills.pl/index.php?/topic/788-strefa-skilapl/http://cs-lamers.com/viewtopic.php?f=31&t=23645https://hellzone.pl/index.php?/topic/1442-strefa-skilapl/ Proszę!! Edytowane 10 Listopada 2018 przez CzarnyOgien Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Rybson Opublikowano 10 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Jestem na Tak Wiek Podanie Reklamy 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 10 Listopada 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Okres próbny: + Podanie spoko napisane + Reklamy +/- Aktywność +/- Wiek - Staż (7dni na forum) 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik 510masari Opublikowano 10 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Pewnie że TAK +Podanie +Dodatkowa osoba +Reklamy 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 10 Listopada 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Niestety przyjacielu jestem na nie: -reklamy -staż +daj się poznać ludziom, pokaz im, że warto Ci zaufać, bądź pomocny +kulturalny Powinieneś spróbować za tydzień i myślę, że powinieneś dostać szansę, wtedy moja opinia będzie pozytywna, powodzenia 1 Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik 3wflowklika Opublikowano 10 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 + bajka podanie + reklamy +/- wiek - staz + przyda sie pomoc w ubt Okres próbny 5! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hex1o. Opublikowano 10 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Na Wielkie Tak + Wiek +/- staż + Reklamy 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Daj_browarka Opublikowano 10 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Trzeba dawać ludziom szanse Koledze również Na takkk +Wiek +Aktywny +Spamer Chatbox'a +Doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Chrobras Opublikowano 10 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Okres próbny - staż + doświadczenie +/- reklamy +/- wiek 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik xkolejorz (: ! Opublikowano 10 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Na okres próbny -+WIEK +Reklamy +Doświadczenie +staż 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ glebbie 123 Opublikowano 10 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 ja jestem na tak +wiek +podanie +amx +staz +aktywny na forum +spoko mordeczka i pomocny 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Logoo Opublikowano 10 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Na tak + Gt + Wiek + spoks morda + Reklamy 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 11 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Op, + Wiek - Aktywność - Staż + Podanie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Tryb Mędrca Leniwej Ropuch Opublikowano 11 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 (edytowane) OP +Wiek -aktywność -staż +chęci Edytowane 11 Listopada 2018 przez Tryb Mędrca Leniwej Ropuch 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik |K4|Bum Opublikowano 11 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Neutral .. +wiek - aktywność - nie ma dużo przepychu w odwołaniach, @Ar0n i @.::FocuS::. w zupełności sobie radzą i wystarczą. + Podanie - Staż - Nawet nie posiadasz admina ... + Chęci 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frontole Brzwiak Opublikowano 11 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Wsm to czm nie +wiek -staż ale sądzę że wraz z rangą na aktywność też będzie pora +chęci +reklamy +podanie jest napisane ładnie i estetycznie, co też bądź co bądź wiele mówi o twojej osobie +wydajesz się ogarnięty +aktywny na chatboxie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jo![N]t Opublikowano 11 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Okres próbny można mu dać +Wiek -aktywność -staż +chęci 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 11 Listopada 2018 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 ta -staz +/- aktywnosc +podanie +wiek +reklamy 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 11 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Na tak +reklamy +wiek +był już ubt + kolejna osoba do pomocy 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ogr. :P Opublikowano 11 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Na tak: + reklamy, + wiek, + estetyczne podanie, +/- czas na forum, +/- staż 1 Odnośnik do komentarza
cannabis 0101 Opublikowano 11 Listopada 2018 cannabis Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Test oblany.Odrzucam 1 Odnośnik do komentarza
cannabis 0101 Opublikowano 11 Listopada 2018 cannabis Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi