GENERAL ALADEEN Opublikowano 23 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 Wytwórnia narkotyków gdzieś w Kolumbii. – Wyjątkowo dobra wyszła mi ostatnia partia – mówi młody chemik. – Niby dlaczego? – pyta boss. – Nieco towaru spadło mi na podłogę, na której był ślimak – wyjaśnia chemik. – No i co? – dopytuje boss. – No i do tej pory gdzieś tu biega – odpowiada chemik. Wychodzą razem przed gabinet. Na ławce siedzi gość macający się cały czas jak nie po głowie, to pod pachami. Lekarz krzyczy: – Kowalski, co ty się tak macasz?! – Aj, panie doktorze, sikać mi się chce! Wiem, że to gdzieś we włosach, ale gdzie?! Haha Przed świętami do sklepów trafiła mówiąca ciapata lalka. Niestety, nikt nie wie, co mówi, bo nie ma kozaka, który wcisnąłby przycisk. Policjanci z drogówki są jak małe dzieci. Przejeżdżając obok nich zawsze należy zwolnić, bo nigdy nie wiadomo kiedy jeden z nich wybiegnie na ulicę trzymając w ręku lizaka. Rozmowa dwóch kanibali-kucharzy: - Wszyscy zawsze narzekają na moje potrawy ze starców, są dla nich za mdłe lub źle doprawione. Zdradzisz swój sekret? Twój ostatni dziadziuś był znakomity! - To proste, jest tylko jedna przyprawa, która pasuje do staruszków - przyprawa do piernika! Babcia do wnuka który bawi się telefonem: - Wnusiu, Twoje pokolenie to jest uzależnione od technologii! A na to wnuczek: - Nie, nie babciu. To twoje pokolenie jest uzależnione od technologii - powiedział, odłączając wtyczkę respiratora. Kiedy Stefan zobaczył przez okno, że ktoś kradnie samochód sąsiada, nie stracił zimnej krwi. Natychmiast wybiegł z mieszkania i zaparkował swój samochód na oswobodzonym miejscu. 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 25 Listopada 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi