Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

#41 Wywiad z Apple

Torf

Rekomendowane odpowiedzi

• Torfowisko

image.png.4c79e662bb28412e9889f331369c9942.png

Witam wszystkich czytelników w kolejnym wywiadzie, dzisiejszym naszym gościem jest @ ^Apple^

Zapraszam do czytania.

Cześć, opowiedz nam coś o sobie, jak masz na imię, ile masz lat, skąd jesteś. 

Mam na imię Mateusz, w październiku skończyłem 19 lat, masakra stary już jestem. Pochodzę z województwa kujawsko-pomorskiego.

W jakiej miejscowości mieszkasz, znasz jakieś ciekawe historie z nią związane? 

Mieszkam niedaleko Wąbrzeźna, we wiosce Książki, wiem o niej tyle, że bodajże w 2018/19 owa wioska obchodziła swoje 380 urodziny oraz niedawno zostały otwarte dwa sklepy, jeden z nich to naprawdę prestiżowa marka „DINO” haha.

Bardzo ciekawy temat. Życie w wioskach też ma swoje plusy, powietrze jest czyste i na pewno nie ma tyle korków, co w dużych miastach. Powiedz nam czym się zajmujesz na co dzień, uczysz się/ pracujesz? 

Na co dzień chodzę do szkoły, jestem uczniem Technikum Ekonomicznego, przede mną tylko matura i egzamin zawodowy. Dodatkowo jestem „zawodnikiem” miejscowej drużyny, oczywiście drużyna piłkarska <3.

Ciekawy zawód. Życzę ci powodzenia na maturze i egzaminie zawodowym, trzymamy za ciebie kciuki. Planujesz później iść na studia? 

Wszystko wyjdzie z czasem, aktualnie nie chcę iść na studia, ale co stanie się do kwietnia/maja lub innego terminu, nie mówię nie, aby iść przykładowo, np. za 2-3 lata.

Okej, rozumiem. Sam zastanawiam się czy iść, lecz u mnie to do tego jeszcze daleka droga. Powiedz nam jesteś singlem czy masz już tą ukochaną drugą połówkę?

Aktualnie singel  :tf:

Nic się nie martw, na pewno uda ci się w końcu znaleźć tą jedyną, życzę ci tego z całego serca. Wyżej napisałeś że grasz w klubie piłkarskim, ja też kiedyś grałem lecz po kontuzji przestałem grać. Powiedz nam na jakiej pozycji grasz? 

Powiedzieć można, że jestem wszechstronnym zawodnikiem, grałem na wszystkich pozycjach od napastnika do środkowego pomocnika defensywnego, gdzie byłem potrzebny, to tam grałem ;).

Wow, Twój trener musi mieć do ciebie bardzo dobre zaufanie, skoro wystawia cię na wszystkie pozycje. Masz jeszcze jakieś inne zainteresowania/ hobby po za piłką nożną? 

Hmmm raczej nie, jedynie w jakimś stopniu to interesuje się światem FAME MMA ;) 

Sztuki walki to też ciekawy sport, chciałbyś kiedyś zawalczyć na ringu? 

Raczej nie możliwe, mam dosyć dużą wadę wzroku, chyba że w przyszłości zdecyduje się na operację laserową:<
A czy bym chciał? Hmm nigdy nad tym nie myślałem, to mogłoby być ciekawe przeżycie  :D 

Rozumiem. Przejdźmy może teraz do spraw bardziej ogólnych. Co sądzisz o sytuacji na naszej granicy z Białorusią? 

Na pewno niemiła sytuacja dla nas, nie wiem, co więcej, napisać szczerze nie interesowałem się tym za bardzo, nie można wszystkim sobie głowy zawalać.

Jak myślisz  ile jeszcze ta "wojna" potrwa? 

Miejmy nadzieję, że jak najkrócej.

Dobra. Przejdźmy może teraz do trochę luźniejszych tematów. Powiedz nam jakie jest twoje ulubione danie?

Kurcze nie ma jednego konkretnego, bardzo lubię: pizzę wiejską, spaghetti, dewolaje, piersi z kurczaka z pieczarkami i serem, różne potrawki z mięsem mielonym i warzywami, kurdeee można wymieniać i wymieniać hihi.

Widzę że same smakołyki, nawet zrobiłeś mi smaka na pizzę. Teraz pytanie odnośnie forum. Jak trafiłeś na nasza sieć? Przez znajomych czy raczej przez grę na serwerach?

W sumie to przez znajomego oraz grę na serwerze, od początku, @ Masi  zaciągnął mnie do grania na Only Mirage #2, pograłem tam trochę czasu, dostrzegłem wiadomość, która od czasu do czasu pojawiała się na czacie, odnośnie do darmowego 3-dniowego VIP-a, a chciałem go przetestować, więc pomyślałem czemu nie? No i wtedy wystartowała przygoda z forum, krótko mówiąc miłość od pierwszego wejrzenia!

A jak ci się podoba praca moderatora? Chciałbyś kiedyś wejść na jeszcze wyższą rangę? 

Praca jako moderator jest bardzo fajna, strasznie to polubiłem. Nie myślałem jakoś na poważnie o wyższej randze, jest mi dobrze na tym etapie, do którego udało mi się dojść, lecz jak nadarzy się kiedyś okazja to, czemu nie spróbować i przy okazji nauczyć się nowych rzeczy, nabrać doświadczenia.

Rozumiem. I jeszcze na koniec takie pytanie, do kogo z sieci masz największe zaufanie? 

Wydaje mi się, że do @ Dusia , od samego początku jest bardzo pomocna :3 

Dzięki wielkie za wywiad, chcesz na koniec jeszcze kogoś pozdrowić? 

Chciałbym pozdrowić wszystkich, którzy będą czytać ten artykuł <3. 

image.png.e3ea82ae636db380e7a83157636bd3b7.png

I to by było na tyle, do zobaczenia w następnym wywiadzie. <3 

Edytowane przez To1rw
  • Lubię to! 8

image.png.fb419abfdfc8534cf592e9d47043f340.png

• Użytkownik
14 minut temu, To1rw napisał:

czy mamy za ciebie kciuki

To raczej do poprawy, a wywiadzik trochę krótki. Plusik za starania :) 

• Lubię to! 2
  • Ha ha 1

"The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." 

*** agEUcj0.png.a3fba2f0146f74d5ecccf7164fa30184.png ***

★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." 

• Zasłużony

Troszkę za krótki ten wywiad moim zdaniem, ale dobrze się go czytało tak czy siak ;) 

• Lubię to! 2

spacer.pngspacer.png

• Stały Bywalec

Miło się czytało 

• Lubię to! 2

ExVS-EuWYBE4qax.thumb.jpg.3db2019bb9fc1c60983c287bef45c9de.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]