Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 24 Listopada 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 (edytowane) Nick: ph1zi Z jakiej rangi rezygnujesz?: Opiekun om#1 Powód rezygnacji: Z całym szacunkiem, ale to co się tu odwala to cyrk na kółkach. Proszę sie o zaległego VIPa dla admina, który ma aktualnie na serwerze 23314 minut (średnio robił 2000 minut tygodniowo na moich ostatnich wyliczeniach tygodniowych) i dostaję odpowiedź zwrotną że może kupić VIPa na black friday za jedynie 10 zł XD Gość ostatnio ma co prawda niższą aktywność ze względu na szkołe i obstawiam że sie też zdemotywował na tej sieci, aczkolwiek odpisuje i reaguje na każdą prywatną prosbe od graczy i aktywnie dba o porządek tam, podkreślam również że nie ma żadnych odwołań od banów z om#1, a z om#2 jest w ch00j. Nadanie adminowi doublejumpa naprawdę nie kosztuje Strefe NIC, a zyskują na tym aktywnego admina ale oczywiście skąpstwo nie zna granic tutaj, żal troche. Nie chodzi oczywiście o tego VIPa, admin ma już gdzieś tego VIPa, bo prosić się o coś co sie należy jak psu buda to komedia jakaś. Potem pretensje do mnie, że ma teraz tylko 200 minut, ale jak oznaczam supporta 5 września i do dziś nie ma tego VIPa, to czyja to jest wina. Mógłbym tu ksiązke napisac ale nie chce mi sie nikogo pogrążać, bo mam świadomość że to nie j@ o tym decyduje, tylko właściciel sieci. Szkoda że muszę zostawić adminków moich ale no kur*a trudno, jak się nie da dogadać jak z ludźmi to co ja poradze na to, a ja sie wstydzić za tą sieć nie będę. nauraa. ps. dajcie mu chociaż VIPa na ten tydzień, nie róbcie wiochy Edytowane 24 Listopada 2021 przez ph1zi 1 3 1 1 W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 24 Listopada 2021 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 z Panem Bogiem, trzymaj się. 5 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 24 Listopada 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 cyrkiem na kółkach jest to, że nie robiłeś podliczeń od ponad miesiąca, a teraz, praktycznie w grudniu wyskakujesz mi z vipem na 6 miesięcy dla admina za przegrane minuty na serwerze z września. Wtedy admin miał dwa razy niecałe 2k minut. W reszcie tygodni niespełna 700-800. Aktualnie admin nie robi więcej niż 100 min dziennie, czyli ponad normę. Admini dostają vipy za zdobyte PLUSY. Bellaciao nie dostał ani jednego plusa, bo tego nie pilnowałeś. Poza tym za te dwa razy 2k minut miałby dostać vipa na pół roku???? Poza tym każdy opiekun (spytaj dosłownie każdego), jak napisze mi żebym dał vipa za plusy, nie musi czekać dłużej niż 2 dni. Ty mnie oznaczyłeś pod jakimś temacikiem podliczeń na forum, i nic nie napisałeś. Dziwisz się, że to ominąłem? 4 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 24 Listopada 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi