Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 26 Listopada 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 1. Nick: ph1zi 2. Kto nadał warna: @ Andrzej. 3. Czas: 21:22 26.11.2021 4. Powód: Sarkazm 5. Dowody/SS: 1 W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 26 Listopada 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 1. 2. ^ ^ | | Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 26 Listopada 2021 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 (edytowane) W przypadku @ fluxx to absolutnie żaden sarkazm, uważam że taka cecha jak chorągiewa czyni go dobrym moderatorem, bo nadał nam ostatnie ostrzeżenie i kazał zmienić temat, my tak postąpiliśmy, ale przyszedł @ Andrzej. i kazał mu jednak dać warna, on tak postąpił więc zayebisty moderator, wykonuje rozkazy j@. Czyli jak @ Anox napiszę głupią propozycję to jest okej, ale jak ja przepisze to co on napisał to jest to wg. Ciebie tak głupie że musiało to być ironiczne. Niesamowite zjawisko. Edytowane 27 Listopada 2021 przez ph1zi 2 W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 26 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 Wstępem wyjaśnienia.. owszem zmieniliście temat, jednak dalej był on dość prowokacyjny, głównie z Twojej strony w kwestii zusje i avatara CLYDE (chcesz to mogę Ci nawet wstawić screeny całej waszej rozmowy). Finalnie wyszło w Twoich wpisach, że sam nie rozumiesz tego co piszesz. Po tej całej szopce i tak dostalibyście warny i blokady. Powołując się na regulamin, bo tak bardzo to lubisz: 2.2 Wszelkie sprawy prywatne/problemy rozwiązujemy na PW/Teamspeak3 lub innych komunikatorach. 2.3 Spam, wyzwiska, kłótnie, prowokacje lub nadmierne przeklinanie będzie skutkowało blokadą na Chatboxie, oraz w niektórych przypadkach karane ostrzeżeniami. ----- Od czego się zaczęło (mogę to rozwinąć jeśli chcesz włącznie ze screenami) Punkty regulaminu co do wcześniejszej dyskusji: 2.1 Sprawy dotyczące banów, warnów itp. mają odpowiednie działy do tego typu spraw i tam należy zgłaszać wszystkie zażalenia. 2.11 Zabrania się wszczynania awantur, żalenia się na temat skarg/banów/podań. 4.5 Zbędne wpisy które mają na celu pokazanie swojego niezadowolenia w sprawie skarg/banów/podań - od 1 pkt warna do 3 pkt + możliwa blokada czasowa na Chatboxie za notoryczne wylewanie żalu od godziny do 7 dni. ----- Niezadowolenie w sprawie blokady na sb i warna? v1 Chorągiewka? Najpierw naucz się znaczenia tego słowa, potem go używaj. Dla ułatwienia definicja – co to znaczy chorągiewa: Chorągiewa to osoba konformistyczna, która nie ma własnych poglądów i wygłasza te, które obecnie są wygodniejsze. Chorągiewką może być np. polityk, który często zmienia partie, mimo, że ich programy są skrajnie różne. Chorągiewa idzie tam, gdzie wiatr zawieje. Jeśli uznałbym, że warn jest niesłuszny to nie nałożyłbym go nawet pod presją kogoś z wyższą rangą, bo akurat potrafię myśleć samodzielnie - czyt. używać mózgu (co jak widać jest cechą znikomą) Nawet pisałem, że Wasze profile mam już otwarte, ale widocznie pewne informacje do Ciebie nie docierają. ----- Niezadowolenie w sprawie blokady na sb i warna? v2 Szczerze Twoje tłumaczenie jest tak głupie, że aż śmieszne. Piszesz jakąś śmieszną pochwałę podając w niej cechy chorągiewki co już wyjaśniłem wyżej, zaraz po tym jak dostajesz właśnie warna i blokadę na sb, ciekawy zbieg okoliczności ----- Propozycja Anoxa, czyli przejaw hipokryzji Ty tak na poważnie? Masz 2 osobowości czy sam cechujesz się jako chorągiewka? Bo to akurat widać do Ciebie bardziej pasuje.. PS: Naprawa jackpota i zmiany w mapach, faktycznie "głupia propozycja" 2 1 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 27 Listopada 2021 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 (edytowane) Ahh @ fluxx ty taki inteligenty, a nawet nie zauważyłeś że skopiowałem i wkleiłem propozycje Anoxa, zmieniając jedynie adresata... więc tak, był to post wypełniony hipokryzją, bo ciężko mi się było powstrzymać jak widziałem Anoxa, który stracił h@ na swoje życzenie, nagle wraca i zaczyną propozycję od zmiany posady na jakiś arenkach, na których kur*a NIE GRA XDD Co do tej całej sytuacji, czy wy widzieliście żebym się kiedyś z kimś innym tutaj kłócił poza tym stulejarzem @ CLYDE ? XDD Przecież to on od mojego początku na tym forum ma ból dupy i pisze na mnie skargi za to że oddycham i wykonuje swoje czynności, na SB 25.11 mnie prowokował pod moją nieobecnością, ale widział to @ Andrzej. i mu ku*rwa +1 pisał na czacie, dlatego uważam że jesteście chorągiewami i faworyzujecie osoby które wam liżą dupsko, tyle w temacie. Edytowane 27 Listopada 2021 przez ph1zi W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 27 Listopada 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 Godzinę temu, ph1zi napisał: więc tak, był to post wypełniony hipokryzją chyba to podsumowało całe te odwołanie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 27 Listopada 2021 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 @ Andrzej. warna wstawiłeś po mojej pochwale dla fluxxa, nie po propozycji odnośnie Anoxa. A nie przyznaje się by pochwała była ironiczna, uargumentowałem już dlaczego taka cecha czyni go dobrym moderatorem. W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 27 Listopada 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 Odwołujesz się za warna z pochwały, wiec tylko na to zwróćmy uwagę, a nie na wszystko nagle 2 godziny temu, ph1zi napisał: @ Andrzej. warna wstawiłeś po mojej pochwale dla fluxxa, nie po propozycji odnośnie Anoxa. A nie przyznaje się by pochwała była ironiczna, uargumentowałem już dlaczego taka cecha czyni go dobrym moderatorem. Pochwała Twoim zdnaiem nie jest ironicza? czyli to co napisałeś w powodzie "pochwały" jest na plus, dobra cecha dla moderatora? Chyba każdy dobrze, wie że nie jest to właśnie na plus dlatego każdy odebrał to za ironię, a jeżeli masz takie zdanie o moderatorze to się piszę skargę, a nie pochwałę 3 godziny temu, ph1zi napisał: Co do tej całej sytuacji, czy wy widzieliście żebym się kiedyś z kimś innym tutaj kłócił poza tym stulejarzem @ CLYDE ? XDD Przecież to on od mojego początku na tym forum ma ból dupy i pisze na mnie skargi za to że oddycham i wykonuje swoje czynności, na SB 25.11 mnie prowokował pod moją nieobecnością, ale widział to @ Andrzej. i mu ku*rwa +1 pisał na czacie, dlatego uważam że jesteście chorągiewami i faworyzujecie osoby które wam liżą dupsko, tyle w temacie. Skoro pisał coś złego na Ciebie CLDYE cyz tma prowokował i Andrzej nic nie reagował i dawał +1" to było komuś z administracji to zgłosić, a dostałby upomnienie lub minus jeden (znajdziesz ss'a z całego zajscia to mozesz podeslac mi lub tirvorowi) aa co do faworyzowania to chyba jako ostatni powinieneś się wypowiadać.. I proszę kolegi CLYDLE NIE OBRAŻAĆ Warn zostaje, bylo myśleć by temat pisać w odpowiednim dziale czyli "skarg" a nie pochwał 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 27 Listopada 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi