Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 30 Listopada 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 Twój nick: ph1zi Nick oskarżonego: @ Dusia Powód skargi: Niedoinformowana administratorka Opis sytuacji: Nadałem bana na godzinę dla gracza za podpunkt w regulaminie ZGODNIE z TARYFIKATOREM, on napisał na mnie skargę a Dusia to przyjęła twierdząc że jako opiekun UBT nie mam żadnych praw poza jakimiś wyjątkami i ostatecznościami. Rzuciła kilka głupich pytań typu "jakim prawem ty banuejsz na serwerze za "łamanie regulaminu" (głupie, no bo jako h@ powinna pierw sprawdzić i doinformować się, a potem rozpatrywać skargę) Grożąc dodatkowo mojej ekipie tekstami typu "Jak tak dalej będzie to UBT zostaną zabrane flagi na serwerach i tyle". Więc chciałbym pewne kwestie sprostować. 20 Czerwca została przyjęta moja propozycja odnośnie zwiększenia moich uprawnień jako UBT - https://strefaskilla.pl/temat/31651-większe-uprawnienia-dla-ubt/ Co prawda nie wiele Trivor tam podał dokładności, ale jako że zależało mi na tym by mieć czarno na białym co mogę i czego nie mogę, skontaktowałem się z Trivorem i szanowny właściciel napisał jasno w wiadomości prywatnej że . I ja rozumiem Dusia że jako Administrator możesz mieć kaprys, i zmienić moje uprawnienia, ale to trzeba jasno napisać w jakimś oficjalnym oświadczeniu najlepiej argumentując to jakimiś powodami, ale pewnie za dużo wymagam. A ty zrobiłaś na odwrót, postanowiłaś że w skardze mnie ośmieszysz, kłamiąc na temat moich uprawnień i grożąc zarówno mi jak i całemu UBT. Fajnie @ Trivor jakbyś mógł wyjaśnić Dusi jakie mi nadałeś uprawnienia i fajnie jakbyś @ Dusia pomyślała pierw, a potem robiła. Pozdrawiam. Data i godzina zdarzenia: 27.11.2021 Miejsce zdarzenia: Forum, dział skarg. Dowody: https://strefaskilla.pl/temat/36401-skarga-ph1zi/ Coś od siebie: Nic więcej nie mam do dodania 3 1 3 1 1 W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 30 Listopada 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 Sytuacja z @ CLYDE Clyde nie była na tyle nagła, że musiałeś go banować już w tym momencie, nie były to jakieś wyzywania na serwerze/jakiś cziter żeby to nie mogło poczekać na admina, który wbije i to załatwi, tylko zwykły tag, któremu mogłeś zrobić SS'a i przekazać info adminowi by reagował + Na serwerze wtedy administracji nie było by oni zareagowali? Zresztą skarga została przyjęta też z powodu, że niesłusznie nadałeś tego bana bo był on nie słuszny, więc nie rozumiem w czym problem Raz że nie była to tak jak napisałam wyżej nagła sytuacja że musiałeś reagować + ban był niesłusznie nadany (i nie nie było to zgodnie z taryfikatorem tak jak napisałeś wyżej, a czemu to już wyjaśniłam w skardze) 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 30 Listopada 2021 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 (edytowane) Dobrze @ Dusia , jeden z banów może i według Ciebie okazał się być niesłuszny, od tego jest dział odwołań, TRUDNO, Dusia ma więcej do gadania i lepiej potrafi odczytać regulamin. Aczkolwiek skarga dotyczny twojego niedoinformowania i postowania publicznie fermentu odnośnie moich uprawnień. Unlucky. Aha i dosłownie u góry masz czarna na białym (a właściwie biało na niebieskim) że moge TO CO ADMIN, więc o jakiej nagłości i ostateczności ty dalej mówisz? Problemy z czytaniem? Edytowane 30 Listopada 2021 przez ph1zi 1 W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 30 Listopada 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 1 minutę temu, ph1zi napisał: Dobrze @ Dusia , jeden z banów może i według Ciebie okazał się być niesłuszny, od tego jest dział odwołań, TRUDNO, Dusia ma więcej do gadania i lepiej potrafi odczytać regulamin. Aczkolwiek skarga dotyczny twojego niedoinformowania i postowania publicznie fermentu odnośnie moich uprawnień. Unlucky. Ale jak widzisz kolega wolał napisać skargę, że nadałeś niesłusznego bana, dzięki czemu będziemy się bardziej przyglądać jakie bany nadajesz 3 minuty temu, ph1zi napisał: Aczkolwiek skarga dotyczny twojego niedoinformowania i postowania publicznie fermentu odnośnie moich uprawnień. Unlucky. "Sytuacja z @ CLYDE Clyde nie była na tyle nagła, że musiałeś go banować już w tym momencie, nie były to jakieś wyzywania na serwerze/jakiś cziter żeby to nie mogło poczekać na admina, który wbije i to załatwi, tylko zwykły tag, któremu mogłeś zrobić SS'a i przekazać info adminowi by reagował + Na serwerze wtedy administracji nie było by oni zareagowali? " 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 30 Listopada 2021 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 (edytowane) @ Dusia ale co ty gadasz teraz? nadajesz poszczególnym podpunktom regulaminu jakieś rózne wartości znaczenia. Regulamin to regulamin, czy to TAG czy wyzywanie czy cheater, jako ADMIN mogę ukarać gracza za KAŻDY podpunkt w regulaminie którego SAMI napisaliście, a jeśli chcesz nadawać wartości i segregować podpunkty regulaminu na znaczące i mniej znaczące to czekam na jakieś oficjalne wyjaśnienie na co moge reagować a na co nie moge, na co moge gdy jest admin, a gdy go nie ma. Śmiało, jeśli Ci się chce to pisz sobie książke. A dopóki tego nie zrobisz to będę karał za regulamin, a nie za twoje wymysły. ps. jeśli uważasz pedofilie za mniej znaczącą od wyzwisk to spk Btw. Wypadałoby chociaż napisać SORY, nie wiedziałam że Trivor Ci na tyle pozwolił, bo jeszcze przed chwilą uważałaś że nie moge nic i mnie publicznie chciałaś upokorzyć, a teraz wchodzisz w jakieś dziwne szczegóły które nie mają żadnego znaczenia. Edytowane 30 Listopada 2021 przez ph1zi W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 30 Listopada 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 ALE TY NIE JESTEŚ ADMINEM, WIĘC JAKIE "JAKO ADMIN" nie była to na tyle nagła sytuacja, że musiałeś reagować typu wyzywanie się graczy, był to zwykły tag gdzie mogłeś zorbić SSa i poinformować admina o tym. + Jak był wtedy admin na serwerze to nie powinieneś ty banować go, lecz nie wiadomo czy przy tym był ktoś z administracji mirka trzeba by było zobaczyć demko, ale to nie a dziś. 12 minut temu, ph1zi napisał: A dopóki tego nie zrobisz to będę karał za regulamin, a nie za twoje wymysły. To karaj za regulamin, a nie za wałaśnie swoje wymysły, bo tamten ban nie był słuszny, więc za co Ty karasz? 12 minut temu, ph1zi napisał: ps. jeśli uważasz pedofilie za mniej znaczącą od wyzwisk to spk Pedofilię? XD Ty wiesz co to znaczy? Bo chyba ewidentnie nie, nazywasz ustawienie tagu "Dildo aniulki" pedofilią? XDD Raz - Skąd pewność, że ma tyle lat? zdjęcie legitymacji dała? Czy se coś tam powiedziała co każdy może sobie powiedzieć? ja moge powiedzieć, że mam 40 lat i? :O Po za tym CS:GO jets od 18 roku życia, a cs 1.6 od 16stego, więc grała/gra na własną odpowiedzialność (Podkreślę po raz kolejny, że już wtedy co rozwiązywałam skargę, NIE BYŁO JEJ NA SERWERZE TYDZIEEN) "Btw. Wypadałoby chociaż napisać SORY, nie wiedziałam że Trivor Ci na tyle pozwolił, bo jeszcze przed chwilą uważałaś że nie moge nic i mnie publicznie chciałaś upokorzyć, a teraz wchodzisz w jakieś dziwne szczegóły które nie mają żadnego znaczenia." Uważałam, że możesz reagować tylko w nagłych sytuacjach, w razie "W" dopytałam Trivora, który odpowiedział, że ubt może banować według regulaminu jeżeli nie ma żadnego admina na serwerze, który powinien się tym zająć Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 30 Listopada 2021 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 (edytowane) Jako że prowadzisz monolog i nie rozumiesz słów Trivora, powiem ostatnie słowa i dalej możesz sama z sobą dyskutować. Yy co do pedofilii, to oczywiście żartuje, ale jest to siłą rzeczy obrzydliwe gdy chłop ustawia nametag dildo i imie 14 latki w jednym zdaniu, moim zdaniem słuszny ban ale jak popierasz takie zachowania to spoko. Po drugie - tu masz profil tej Anulki https://www.gametracker.com/player/𝘼𝙣𝙪𝙡𝙠𝙖 %3A)/137.74.7.15:30025/ Po trzecie - kur** jaka legitymacja, dla mnie był to niestosowny TAG i dla innych graczy równiez, wiec dałem zgodnie z regulaminem i taryfikatorem bana. Od kiedy się pobiera od 14 latek zdjecie legitymacji w celu wyegzekwowania jakiegoś regulaminu??? matko Edytowane 30 Listopada 2021 przez ph1zi W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 30 Listopada 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 Jak by koleś sobie ustawił "glut z nosa" to też jest to ohydne i mam za to banować? Ban powinien być nadany, jak ta osoba by dała zanć adminowi, że ją to uraża i sobie tego nie życzy (oczywiscie pierw prosba by ro zmienil a jak nie podziala to ban) Jak widzisz ona praktycznie nie gra na serw. A regulaminie jest napisane, że jak są jakieś ohydne rzeczy pisane w związku z 14sto latką to ban, a np z 20sto latką to nie ban? Wiek tu nie ma różnicy i wyżej tylko podkreśliłam, że jest to internet i każdy może powiedzieć, że ma 50 / 10 lat, rózowe włosy itp itd. "Po za tym CS:GO jets od 18 roku życia, a cs 1.6 od 16stego, więc grała/gra na własną odpowiedzialność" Ale mniejsza już z tym, trzeba obejrzeć demko z tamtego dnia i tyle 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 30 Listopada 2021 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 Demko obczaiłem nikogo nie było. Ale jak nie ufasz mi to śmiało łap linka. https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=18928&download=auto0-20211126-180513-1368578138-de_mirage-___________StrefaSkilla.pl______ONLY_MIRAGE__1_______128tr___WS__KNIFE__GLOVES__AGENTS____FREEVIP___FAST_DROP____SKLEPSMS___SVIP__LiveServer.pl-1846.ziphttps://liveserver.pl/hltv.php?server_id=18928&download=auto0-20211126-180513-1368578138-de_mirage-___________StrefaSkilla.pl______ONLY_MIRAGE__1_______128tr___WS__KNIFE__GLOVES__AGENTS____FREEVIP___FAST_DROP____SKLEPSMS___SVIP__LiveServer.pl-1846.zip W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 1 Grudnia 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 A Ty oglądałeś to demko czy tak o se nim rzuciłeś lub wymyslasz bo myslales ze nikt demka nie sprawdzi? Jak widać gra Anulka na serwie są admini nikomu nie zgłosiła, że jej to przeszkadza i żeby zostało to zmienione Byłeś Ty, był admin, mogłeś zgłosić to admionowi, dodatkowo admin widział jego tag i nie widział w tym nic złego. +On ten tag miał przez parę miesięcy, więc przez tyle czasu tyle adminów z serwera to widziało i nie reagowało nikomu to nie przeszkadzało, a nagle przychodzisz ty siedząc na spect przez cały Twoj pobyt na serwie banujesz go za to tak o z pupy i sobie wychodzisz. więc w skrócie "Powód skargi: Niedoinformowana administratorka" powtarzając vXX był admin i wtedy przy Tb na serwie, mogłeś go o tym poinformować czy to na pw steam czy na u@. Tag miał kolega już parę msc nikomu z administracji to nie przeszkadzało, więc Ty nagle jako ubt nie powinieneś się wtryniać i podważać ich działań. Tyle w tym temacie. 2 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 15 Grudnia 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi