Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 1 Grudnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 (edytowane) Twój nick: ph1zi Nick oskarżonego: @ Dusia Powód skargi: manipulacja Opis sytuacji: Napisałem wczoraj na nią skargę, wyszło na to że nie ma racji bo MAM uprawnienia by banować gdy nie ma admina online. Admina podczas bana nie było bo sprawdziłem demo, ale manipulantka postanowiła odpalić demo i zescreenować moment gdy był admin na serwerze i ZAMKNĄĆ skarge na siebie XDD no naprawdę sprytne to było. Tutaj wstawiam prawidłowego screena z momentu nadania bana, gdy nie ma żadnego admina na serwerze. Za takie manipulacje i zamykanie skarg na siebie to ty już dawno rangi nie powinnaś mieć. Data i godzina zdarzenia: 01.12.2021 Miejsce zdarzenia: Forum, dział skarg. Dowody: Coś od siebie: maaaniipuuulaaant Edytowane 1 Grudnia 2021 przez ph1zi 4 1 W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 1 Grudnia 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 Kolego zaczynasz się robić żałosny. Wbiłeś na serwer siedziałeś prawie całą mape na spect, ciaglę była ta laska, która potem wyszła, i ciągle był bella, gdy bella wyszedł to ty automatycznie OD RAZU DAŁEŚ BANA CYDLE i od rauz po banie wyszedłeś, więc co TY odawalałeś? czekałes jak kolega admin wyjdzie by zbanowac cydle bo wiedizales ze on mu bana za to nie da? Byles tyle czasu gdy admin byl na serwie, mogles go poinformowac o tym czy to na u@ czy na steam // Jeszcze z edytuje i dodam @ ph1zi KOLEGA MIAŁ TEN TAG PRZEZ XXX MIESIĘCY i nikt nie reagował z administracji, która to widział XX krotnie + sam admin ktory byl wtedy na serwie przez caly czas i tylko ewidentnie chyba czekałeś jak wyjdzie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 1 Grudnia 2021 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 @ Dusia nie, ogladalem podejrzanego cheatera, na koniec rzucił mi sie w oczy Clyde ktory zlamal regulamin wiec przed wyjsciem zbanowalem i poszedlem grac w Forze, udowodnisz mi ze tak nie bylo? 1 W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 1 Grudnia 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 Aham To fajnie, że wbijasz na serwer od razu na spect i obserwujesz od razu CZITERA, nie grając nawet sekundy i fajnie ze poinformowałeś o tym admina obecnego na serwie A o "cziterze" ktoś pewnie Cię poinformował na PW, żebyś wbił i ogarnął, gdzie na serwie był admin, którego nikt nie informował, żeby kogoś sprawdził ciekawee I że akurat dziwnym zbiegiem okoliczności OD RAZU jak wyszedł bella nadałeś bana CYDLE, ale okok I Cydle nie złamał regulaminu i to fajny z Ciebie opiekun był skoro po tylu miesiącach dopiero teraz takie coś zauważyłeś 2 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 15 Grudnia 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi