Użytkowniczka qqqqqqqqqqqqqqq' Opublikowano 2 Grudnia 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 (edytowane) 1. Twój nick:MILCIA 2. Nick oskarżonego:LASZCZYK 3. IP/SID oskarżonego:IDK 4. Data i czas zdarzenia: 16:45 02.12 5. Powód skargi: nieadekwatny ban 6. Opis sytuacji: dal mi kicka za ping (mialam 25pingu) pozniej dal mi bana na godzine za slowo frajer (gdzie innym za wyzywanie daje 5min) pozderki haha 7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): blaszczyk vs inne bany za kulture +brak rekacji na wyzwiska 04.12.21 ok16:20 ok 16:40 Edytowane 4 Grudnia 2021 przez Milcia 2 3 1 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 2 Grudnia 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 Po pierwsze typiaro, dostałaś kicka za klatkowanie, co z tego że masz ping 25 jak cię zacinało. Po czym wchodzisz na serwer i wyzywasz mnie od frajerów, takie tekściki do kolegów możesz sobie mówić z osiedla. (gdzie innym za wyzywanie daje 5min) pozderki haha - Pokaż mi chociaż jednego bana na 5 min którego ja nadałem za wyzywanie kogoś, jeśli znajdziesz pisze rezygnacje, jeśli nie to jak zwykle farmazonisz 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka qqqqqqqqqqqqqqq' Opublikowano 2 Grudnia 2021 Autor Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 (edytowane) Zejdz na ziemie gościu bo uwazasz sie za niewiadomo kogo i za slowo,frajer' dajesz godzinne bany xDD zdecydowanie admin nie jest dla ciebie bo go nadużywasz co pokazała ostatnia sytuacja gdy mówiłeś przez mikro ,wypierdalaj' Edytowane 2 Grudnia 2021 przez Milcia 2 1 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 2 Grudnia 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 (edytowane) 4 minuty temu, Milcia napisał: Zejdz na ziemie gościu bo uwazasz sie za niewiadomo kogo i za slowo,frajer' dajesz godzinne bany xDD zdecydowanie admin nie jest dla ciebie bo go nadużywasz co pokazała ostatnią sytuacja gdy mówiłeś przez mikro ,wypierdalaj' Jesteś tak żenująca, że aż głowa boli. Szkoda mi czasu na dyskutowanie z tobą Edytowane 2 Grudnia 2021 przez Błaszczyk 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 10 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 @ Administrator @ Junior Admin @ Opiekun CS 1.6 Only DD2 #1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi