420 KushMan Opublikowano 3 Grudnia 2021 420 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 (edytowane) 1. Twój nick: KushMan 2. Co chcesz zmienić: Ruletke 3. Dlaczego chcesz to zmienić: Opisze poniżej 4. Link do pluginu (opcjonalnie): - Ruletka dla CT: Albo usunąć całkiem ruletke dla CT albo ją troszkę zmienić. Ruletka dla ct posiada "Zgon" więc jak gracz bez svipa wchodzi do ct wpisuje /los i go zabija to jest bez sensu wtedy gracze tracą rundę jak i wylosowane rzeczy z /los. Edit 1: @ VanitYY Dzięki za przypomnienie. Co do "nieskończoność amunicji" trzeba ten los jakoś zrobić tak że jak się go wylosuje żeby nie można go było używać podczas pojedynków (Solówka). @ IBeatKappa. Od czasu do czasu jest ten strój strażnika ale większość razy jest po prostu strój tt. Edytowane 3 Grudnia 2021 przez KushMan 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik VanitYY Opublikowano 3 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 (edytowane) Myślę, że usunięcie ruletki całkowicie to zły pomysł ponieważ dla graczy po stronie CT może być pomocna bo można wylosować np. nieskończoność amunicji lub automatyczne przeładowanie gdzie to bardzo pomaga przy większej ilości graczy a w dodatku gracz nie posiada VIP/SVIP. Jedynie co to jestem za usunięciem wylosowania zgonu dla CT. Edit: @ IBeatKappa. fakt, nie tylko Ty masz taki problem a raczej każdy więc +1 Edytowane 3 Grudnia 2021 przez VanitYY 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik IBeatKappa. Opublikowano 3 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 (edytowane) Proponuje też zmienić los TT 'Mundur strażnika', chyba że to z moimi modelami jest coś nie tak. Jest to opcja wylosowania jakiegoś skina terrorysty z source'a aniżeli faktycznego stroju CT. Edit: Swoją drogą jak już jesteśmy przy losach, w TT jeden z losów nie pokazuje nam wiadomości co otrzymaliśmy, nawet jeśli jest to pusty los to powinno pisać. Edytowane 3 Grudnia 2021 przez IBeatKappa. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 3 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 Do usunięcia ten zgon w ruletce CT, nawet nie wiedziałem, że można to wylosować. Do naprawy ten mundur strażnika bo też mam ten błąd. @ Trivor @ Dusia 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 20 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 @ Trivor @ Dusia Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 9 Stycznia 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Zrobione. Nie testowane, jak nie działa to zgłosić 1 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 9 Stycznia 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi