Użytkownik PiyDus Opublikowano 6 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2021 1. Twój nick: PiyDus 2. Co chcesz zmienić: Otóż, przyuważyłem to dobrze i chciałbym to zmienić, otóż skin CT i Piłka mają logo forum, które nie jest związane z StrefaSkilla, i najlepszą zmianą by było, gdyby się to zmieniło. 3. Dlaczego chcesz to zmienić: Tak jak napisałem wyżej, po co ma być logo innego forum? Jak w regulaminie pisze: "Zakaz reklamowania innych fora lub serwerów, poza StrefaSkilla" 4. Link do pluginu (opcjonalnie): Najlepiej jakby @ Dusia bądź @ Trivor Wysłalibyście mi pliki z modelami piłki i CT lub jeszcze jakieś, które mają logo inne niż StrefaSkilla Do przerobienia i zmienia, bądź wy to zróbcie. 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 6 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2021 Piłka już dawno została zmieniona. Jeżeli model CT faktycznie ma logo innej sieci to @ Trivor proszę to zmienić xd 2 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 10 Grudnia 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi