Użytkownik Szaki71 Opublikowano 7 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 (edytowane) 1. Twój nick:Szaki71 2. Nick oskarżonego:PiyDus 3. IP/SID oskarżonego:Brak 4. Data i czas zdarzenia: 07.12.2021 czas to ok 22 5. Powód skargi: Naganne zachwanie Administratora prowokacje wyśmiewanie sie 6. Opis sytuacji: Wbiłem sobie na serwer,Na serwerze było ok 5 graczy.Admin PiyDus.Swoim zachwaniem prowokuje oraz swoimi tekstami,powiedział mi ze zaraz mogę dostać drugiego bana i zaczął sie smiać.Ciągle nadużywał adminvoice.Na drugiej mapie nie było chętnej osoby do CT więc powiedziałem jakie ma obowiązki odpowiedział mi tekstem że nie bedzie robił co ja mu mówię. i dostałem bana na 60minut z powodem 'Tworzenie niepotrzebnego zamieszania'zachowanie jest karygodne..... 7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): Świadek gracz Claudia. DEMKO:http://793023.hltv3.pukawka.pl/hltv-2112072039-jail_facebook_cstekno-1638905940-1638908220.zip http://793023.hltv3.pukawka.pl/hltv-2112072117-jail_dark_kampta-1638908220-1638910140.zip [JailBreak] Status mikro dla wiezniow: wlaczone! [JailBreak] Cele zostaly otwarte o 8:56 [JailBreak] Cisza! PiyDus przemawia. Odwiedz koniecznie Nasze Forum StrefaSkilla.pl Claudia : nie zostało [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Powod: 'Tworzenie niepotrzebnego zamieszania' [AMXBans] Dlugosc bana: '1 godzina' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:169893201' [AMXBans] Twoje IP: '------' [AMXBans] =============================================== Kicked by Console: Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Edytowane 7 Grudnia 2021 przez Szaki71 Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 8 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 @ PiyDus ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik PiyDus Opublikowano 8 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 To tak zacznijmy od początku... Wbiliście w 3 na serwer z jakimś typem, który "przypadkowo" zareklamował inny serwer. Dobra, cały czas tworzyliście niepotrzebne zamieszanie, mówiliście mi co mam robić i nie tylko **Znam swoje obowiązki**. Mówiłem wam, że jak macie do mnie jakieś zastrzeżenia to mówiłem, żebyście pisali skargę na forum, bo notorycznie coś do mnie mieliście. Chciałbym jeszcze dodać, że gracz "Claudia", może ma 16 lat, ale się tak darliście do mikrofonu, że się wytrzymać nie dało (Nawet gracze mi to powiedzieli). Zmieniła się mapa, nie wchodziłem do CT bo nie miałem czasu i ogarniałem coś. Ty myślisz, że jako admin będę za każdym razem musiał wykonywać twoje polecenia. Dostaliście bana, za tworzenie niepotrzebnego zamieszania i się z tym zgadzam i nie czuję się winny. W razie czego @ enp przyznaję się do winy tylko nie wiem jakiej. @ enp polecam zobaczyć te demka i je dokładnie obejrzeć i oceń czy jest to zgodne, czy nie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 8 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 Do tej skargi dołączam również tą https://strefaskilla.pl/temat/36744-skarga-piydus ponieważ dotyczą tego samego zdarzenia. @ Szaki71 @ 4iko Zaczęliście go prowokować. Na jego miejscu czułbym się osaczony będąc atakowanym przez dwie osoby w tym samym momencie. Tego bana w ogóle nie powinno być jednak jeżeli oskarżony podjął decyzję o zbanowaniu was powinien dać powód "Prowokacja słowna". Mówiąc mu, że ma iść do CT miałeś 100% racje jednak czułem w twojej wypowiedzi prowokacje. @ PiyDus wdajesz się w niepotrzebne dyskusje. Jako administrator powinieneś pokazać swój poziom i pójść jednak do tego CT. Odsyłasz na forum aby gracze napisali na ciebie skargę, z tym się zgodzę bo po co robić szum na serwerze gdy można sprawę wyjaśnić tutaj. Tak jak powiedziała to Claudia, "powinieneś przyjąć swój błąd na klate". 14 minut temu, PiyDus napisał: Zmieniła się mapa, nie wchodziłem do CT bo nie miałem czasu i ogarniałem coś. Latałeś na BH po mapie więc co takiego załatwiałeś? Wina leży po obu stronach. Ban dla was był słuszny i niech to będzie dla was nauczką by nie prowokować, a skoro oskarżony nie czuje się winny i do popełnionego błędu nadal się nie przyznaje to niestety dostanie ostrzeżenie. Liczę, że takie akcje więcej nie będą miały miejsca. Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 8 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi