Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - skowron oraz GENERAL ALADEEN

mdg

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Twój nick: mdg
Nick oskarżonego: skowron oraz GENERAL ALADEEN
Powód skargi: Niesłuszne odrzucenie odwołania od warn
Opis sytuacji: Skowon odrzucił moje odwołanie od warn, ponieważ powiedziałem sobie, że się chciałem przypomnieć, czego jak mi tłumaczył nie można, bo istnieje opcja "zgłoszenia", bądź napisanie pw. Po czym jak mu napisałem na pw, że idąc tą logiką to GENERAL ALADEEN też powinien dostać ostrzeżenie, gdyż zrobił dokładnie to samo, to zaczął odwracać kota ogonem i mówi "Jeśli chodzi o moderacje bądź administrację mamy takie prawo gdy temat długo stoi oznaczyć właściciela serwera tak jak zrobił to generał. I tutaj nie mowy o spamie, gdyż zależy nam aby tematy wszystkie były zakończone. Gdybyś edytował swoją wypowiedź i w niej wszystko zamieścił nie było by ostrzeżenia."

Pominąłeś ważną kwestie, no tak oznaczył właściciela serwera, ale właściwie głównym celem było przypomnienie o temacie. No to jak to jest jemu wolno, bo jest moderatorem, a mi nie? jaki on daje przykład?

Druga kwestia to ja odpowiadałem na posta generała w którym to on przypominał o temacie właścicielowi serwera, dodatkowo przypominając o temacie. Kwestia przypomnienia była drugorzędna, co z tego, że sobie napisałem w odwołaniu, że się chciałem przypomnieć, patrz jak było faktycznie. Ten Twój argument skowron jest po prostu słaby.

Data i godzina zdarzenia: 9.12 20:39
Miejsce zdarzenia: 

Dowody: 

Spoiler

Ss z pw z skowron, mogę wrzucić jeśli będzie taka potrzeba.

Coś od siebie: Proszę o ponowne rozpatrzenie odwołania od warn'a.

Wydaje mi się, że niektóre osoby na siłę próbują usunąć z sieci niewygodne osoby, na niewygodne tematy właściciel serwera "CS 1.6 COD MOD 201" zwleka z odpowiedzią, bądź w ogóle nie odpowiada. Takim postępowaniem PRĘDZEJ czy później ta sieć się rozleci, ludzie po prostu sobie pójdą. Skargi można pisać i niby są rozpatrzone pozytywnie, ale większość nic nie wnosi, zero konsekwencji (przykład GENERAL ALADEEN tyle skarg pozytywnych dalej go trzymacie, dalej sobie nie radzi). Przeglądając forum widzę, że nie tylko ja mam takie zdanie. A z resztą szkoda gadać nie mój cyrk nie moje małpy, róbta co chceta ja nie mam zamiaru dłużej w tym uczestniczyć, szkoda mojego cennego czasu.

PS

Proszę mi powiedzieć jak mogę usunąć konto? Napisz mi ktoś na pw z góry dzięki :) Jednego niewygodnego się pozbyliście gratuluję! :) 

• Lubię to! 2
  • Przykro mi 1
  • Fuu 1
  • Skowron

No cześć. Czekałem na tą skargę. 

Ja swoje zdanie już wypowiedziałem na ten temat. Dobrze że dałeś link, to nie będę się powtarzać.

I jednocześnie podkreślam, podtrzymuję swoją decyzję co do pozostawienia Ci warna. Chcesz usunąć konto? Hmm może zostań z nami na forum, daj się poznać innym i złóż podanie na jedną z rang funkcyjnych, to wtedy zobaczymy jak Ty będziesz sobie radził. Jeśli chodzi o kwestie iż General jest dalej moderatorem to pozwolę się wypowiedzieć w tej kwestii jako iż jestem w administracji. Każdy popełnia błędy, bo jesteśmy ludźmi i nikt nie jest nieomylny. Dlatego zamiast kogoś degradować, dajemy kolejną szansę. Dużo osób może mówić, że ta czy inna osoba nie nadaję się na tą, czy ową rangę, ale sama w tej kwestii nic nie zrobi i nie złoży podania, aby pokazać że ma rację. No ale cóż potrzeba trochę dojrzałości, nawet do takiej rzeczy jak forum.

Temat zamykam, aby nie wypowiadały się osoby o to nieproszone.

@ Dusia  czekamy na decyzję.

Pozdrawiam i dobrego dnia. :) 

• Lubię to! 1
  • Ha ha 4

sygnatura Strefa.jpg

• skowron zablokował(a) ten temat

Jako że też zostalem  wywołany, to też pozwole sobie wyjaśnić.  @ mdg  gdybyś zachowywał się okej w swojej, wczesniejszej skardze. To byś nie dostał warna, po tym jak odznaczyłem @ Shoter  żeby się tym zajął. Ale miał wywalone na twoja skargę. A ty dalej się kłóciles z adminem @ Lucaxx9 i niepotrzebnie, spamowales  w temacie. Zamiast poczekać na wypowiedz @ Shoter W twojej skardze. Aż doszło to do tego, że admin zgłosił twojego posta. Do tego pisanie, czerwonym kolorem w swoim poście. oraz złamanie regulaminu forum. Także warn jak najbardziej sluszny, bo od tego sa moderatorzy, żeby pilnowali porządku. Ja tylko wykonywałem swoje obowiązki nie ma nic sobie do zarzucenia. Druga sprawa od skarg na serwerze, sa opiekuni serwerów i właściciele serwerów. Także też możesz na nich złożyć skargę za brak reakcji. :)

• Lubię to! 1
  • 4 tygodnie później...
  • Junior Admin
Junior Admin

Warn został nadany Ci słusznie.

obraz.png

Twoja odpowiedź na powyższą wypowiedź Lucaxx

obraz.png

"Powód skargi: Nadinterpretowanie regulaminu/Nadużywanie rangi admin'a"

Twoja wypowiedź nic nie wniosła do skargi, była to zwykła dyskusja odbiegająca od powodu skargi + uzycie czerwonego koloru.

• Lubię to! 1

heh1111.png

• Junior Admin
Junior Admin

skarga_odrzucona.png

• Lubię to! 1

heh1111.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]