Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

ViPeR* PrO. (Waler^^)

ViperisPRo

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Witam, wszystkich to ja Waler ^^ po ustaleniu z administracją chciałbym was wszystkich przeprosić za rozwalanie wam wszystkim gry oraz wpłacę dla was wszystkich 500 zł do młynka żeby przeznaczył na konkurs bądź rozdał wam w postaci premium/monet albo VIP, ale o tym będzie już decydował młynek i shoter, i liczę na zrozumienie, bo nie chce się rozstawać z wami jeszcze raz przepraszam i daje słowo, że to się więcej nie powtórzy. <3 

• Lubię to! 4
  • Super 1
  • Ha ha 3
  • Wow! 1
  • Fuu 1
  • WTF 3
  • Użytkownik

Czekajmy na potwierdzenie wysłania przelewu. Skoro wpłacisz dla wszystkich 500 zł, to podac nr konta? 

A teraz na powaznie. Czekamy na przelew, i trzymamy za słowo.

• Lubię to! 2
  • Fuu 1
  • Użytkownik

Powiem tak, pomysł z rekompensatą 500 zł był mój i wg. mnie kara jest adekwatna do wyrządzanych przez Walera szkód na przestrzeni przynajmniej jednego miesiąca. 

Uprzedzając od razu wpisy typu "łeee to teraz każdy może za UB zapłacić!!!11" - gdyby każdy cziter płacił na życzenie 100 zł za UB, to i tak wyszłoby to na dobre serwerowi, a każdy i tak wie, że takich przypadków najprawdopodobniej nie będzie i przypadek Walera to ostatnie koło ratunkowe dla niego, bo chłop wcale nie jest najgorszy, po prostu mocno się zagubił.

Oczywiście całość popieram, przeprosiny przyjmuje i po wysłaniu przelewu - w dodatku na tak fajną inicjatywę jak konkurs świąteczny - gracz z czystym sumieniem zasługuje na UB.

Pozdro

• Lubię to! 3
  • Ha ha 1
  • Fuu 1
  • VIP
VIP

Powiem tak odnosnie przeprosin i zrozumienia wlasnych bledow rozumiem Cie po czesci kazdy jest czlowiekiem i kazdemu nalezy sie jakas taka druga szansa.

Fajnie ze w koncu wpadles na pomysl z napisaniem mozna to nazwac "przeprosin".

Mam nadzieje ze serio zrozumiales co nie co i bedzie tylko na PLUS.

I mam nadzieje ze wiecej osob sie tutaj wypowie zeby pozniej nie bylo problemow ze dlaczego tak a nie inaczej wiec prosze Graczy z Cod Moda 201 zeby jak najwieksza ilosc osob sie wypowiedziala. Uzywajac jakichs argumentow zeby nie dostac ostrzezenia .

Jako Gracz i osoba ktora rozumie rozne sytuacje przyjmuje Przeprosiny i mam nadzieje ze tak jak ujmujesz swoja wypowiedz w slowa ze wiecej nie bedziesz szalal tylko przemyslisz to wszystko i bedziesz pokazywal sie z tej lepszej strony a nie "odpierdzielal"

• Lubię to! 2
  • Fuu 1

𝖂 𝖟̇𝖞𝖈𝖎𝖚 𝖕𝖎𝖊̨𝖐𝖓𝖊 𝖘𝖆̨ 𝖙𝖞𝖑𝖐𝖔 𝖈𝖍𝖜𝖎𝖑𝖊...

• Użytkownik

szczeże ? jeśli muwisz prawde i serio napisales to sam z siebie i zalujesz to ok graj se

/666 ps ja niedam rady ja was błagam ja uklękne

• Użytkownik∙

To nieźle polecieliście na hajs :) To było ewidentne że jak zapłaci to ub :) 

Za takie rzeczy co odpierdalał nie powinien dostać ub ani nic.

A na przeprosiny szczerze mówiąc już za późno :) 

Od początku po resecie bansa grał i nikt nic nie mówił bo Właściciel oraz Opiekun bali się Mu dać bana bo wiedzieli że będzie latał tak samo jak przed resetem bansa.

Sory Panowie I Panie ale ktoś w końcu musiał to powiedzieć .

Tyle w temacie. 

Pozdro.

• Lubię to! 6
  • Super 1

xxaa.jpg

• Użytkownik

Cały hajs idzie na konkurs dla graczy. Ja i shoter nie bierzemy z tego ani grosza 

Pozdrawiam

• Lubię to! 2
  • Super 1
  • Ha ha 3
  • Fuu 1
  • WTF 1
  • Tak sobie 1

• Użytkownik

Z jednej strony to gówno powinien dostać a nie UB i spierdalać na inne serwery strzelać się z hltv, a z drugiej strony pięć stów piechotą nie chodzi, zapewne zrobiłbym to samo, zarobić 500 za odbanowanie kogoś w 1.6? To chyba szukałbym 10 kolejnych "chętnych" do unbana. Pętla się zacisnęła to przyszedł skruszony, a jeśli przyjdzie mu do głowy znowu coś odwalić to jest do odstrzału szybciej niż ktokolwiek zdąży powiedzieć "#walerout".

Moralnie to może i średnio wygląda, ale taktycznie to +999 za ten ruch.

• Ha ha 2
  • Donator
DONATOR

E to teraz można się odpalić w razie czego też odpalę kasę i dadzą mi UB, elegancko, Widać wszystko za kasę da się zrobić, porażka. Tyle co się ludzkie nawkurwia.. od rana się odpalał jak admina nie było grał w chuj czasu na czitach popsuł rozgrywkę nowym i stałym graczom, zaświecił wam hajsem i dajcie UB zastanówcie się, ja bym nie dał UB za nic w świecie ale widać dla was hajs ważniejszy.

Nie pozdrawiam :)

• Lubię to! 2
  • Super 2
  • Ha ha 1
  • Użytkownik∙

Jest to sytuacja jednorazowa czekamy na potwierdzenie przelewu, po czym zostanie ogłoszony konkurs bądź sposób rozdania tych pieniędzy dla graczy serwera.

Resztę ogłosi @ Shoter  bądź @ Mlynek .

Edytowane przez LoczeKk
  • Lubię to! 2
  • Ha ha 2
  • Fuu 1
  • WTF 1
  • LoczeKk zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]