Użytkownik ViperisPRo Opublikowano 17 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2021 Witam, wszystkich to ja Waler po ustaleniu z administracją chciałbym was wszystkich przeprosić za rozwalanie wam wszystkim gry oraz wpłacę dla was wszystkich 500 zł do młynka żeby przeznaczył na konkurs bądź rozdał wam w postaci premium/monet albo VIP, ale o tym będzie już decydował młynek i shoter, i liczę na zrozumienie, bo nie chce się rozstawać z wami jeszcze raz przepraszam i daje słowo, że to się więcej nie powtórzy. 4 1 3 1 1 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Chatoyer. Opublikowano 17 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2021 Czekajmy na potwierdzenie wysłania przelewu. Skoro wpłacisz dla wszystkich 500 zł, to podac nr konta? A teraz na powaznie. Czekamy na przelew, i trzymamy za słowo. 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lucaxx9 Opublikowano 17 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2021 Powiem tak, pomysł z rekompensatą 500 zł był mój i wg. mnie kara jest adekwatna do wyrządzanych przez Walera szkód na przestrzeni przynajmniej jednego miesiąca. Uprzedzając od razu wpisy typu "łeee to teraz każdy może za UB zapłacić!!!11" - gdyby każdy cziter płacił na życzenie 100 zł za UB, to i tak wyszłoby to na dobre serwerowi, a każdy i tak wie, że takich przypadków najprawdopodobniej nie będzie i przypadek Walera to ostatnie koło ratunkowe dla niego, bo chłop wcale nie jest najgorszy, po prostu mocno się zagubił. Oczywiście całość popieram, przeprosiny przyjmuje i po wysłaniu przelewu - w dodatku na tak fajną inicjatywę jak konkurs świąteczny - gracz z czystym sumieniem zasługuje na UB. Pozdro 3 1 1 Odnośnik do komentarza
VIP Patyk97-Sławek Opublikowano 17 Grudnia 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2021 Powiem tak odnosnie przeprosin i zrozumienia wlasnych bledow rozumiem Cie po czesci kazdy jest czlowiekiem i kazdemu nalezy sie jakas taka druga szansa. Fajnie ze w koncu wpadles na pomysl z napisaniem mozna to nazwac "przeprosin". Mam nadzieje ze serio zrozumiales co nie co i bedzie tylko na PLUS. I mam nadzieje ze wiecej osob sie tutaj wypowie zeby pozniej nie bylo problemow ze dlaczego tak a nie inaczej wiec prosze Graczy z Cod Moda 201 zeby jak najwieksza ilosc osob sie wypowiedziala. Uzywajac jakichs argumentow zeby nie dostac ostrzezenia . Jako Gracz i osoba ktora rozumie rozne sytuacje przyjmuje Przeprosiny i mam nadzieje ze tak jak ujmujesz swoja wypowiedz w slowa ze wiecej nie bedziesz szalal tylko przemyslisz to wszystko i bedziesz pokazywal sie z tej lepszej strony a nie "odpierdzielal" 2 1 𝖂 𝖟̇𝖞𝖈𝖎𝖚 𝖕𝖎𝖊̨𝖐𝖓𝖊 𝖘𝖆̨ 𝖙𝖞𝖑𝖐𝖔 𝖈𝖍𝖜𝖎𝖑𝖊... Odnośnik do komentarza
Użytkownik 666marcin666 Opublikowano 18 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2021 szczeże ? jeśli muwisz prawde i serio napisales to sam z siebie i zalujesz to ok graj se /666 ps ja niedam rady ja was błagam ja uklękne Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tr0L Opublikowano 18 Grudnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2021 To nieźle polecieliście na hajs To było ewidentne że jak zapłaci to ub Za takie rzeczy co odpierdalał nie powinien dostać ub ani nic. A na przeprosiny szczerze mówiąc już za późno Od początku po resecie bansa grał i nikt nic nie mówił bo Właściciel oraz Opiekun bali się Mu dać bana bo wiedzieli że będzie latał tak samo jak przed resetem bansa. Sory Panowie I Panie ale ktoś w końcu musiał to powiedzieć . Tyle w temacie. Pozdro. 6 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mlynek Opublikowano 18 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2021 Cały hajs idzie na konkurs dla graczy. Ja i shoter nie bierzemy z tego ani grosza Pozdrawiam 2 1 3 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik GustaWSpartA Opublikowano 18 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2021 Z jednej strony to gówno powinien dostać a nie UB i spierdalać na inne serwery strzelać się z hltv, a z drugiej strony pięć stów piechotą nie chodzi, zapewne zrobiłbym to samo, zarobić 500 za odbanowanie kogoś w 1.6? To chyba szukałbym 10 kolejnych "chętnych" do unbana. Pętla się zacisnęła to przyszedł skruszony, a jeśli przyjdzie mu do głowy znowu coś odwalić to jest do odstrzału szybciej niż ktokolwiek zdąży powiedzieć "#walerout". Moralnie to może i średnio wygląda, ale taktycznie to +999 za ten ruch. 2 Odnośnik do komentarza
Donator Veeon Opublikowano 19 Grudnia 2021 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 E to teraz można się odpalić w razie czego też odpalę kasę i dadzą mi UB, elegancko, Widać wszystko za kasę da się zrobić, porażka. Tyle co się ludzkie nawkurwia.. od rana się odpalał jak admina nie było grał w chuj czasu na czitach popsuł rozgrywkę nowym i stałym graczom, zaświecił wam hajsem i dajcie UB zastanówcie się, ja bym nie dał UB za nic w świecie ale widać dla was hajs ważniejszy. Nie pozdrawiam 2 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ LoczeKk Opublikowano 19 Grudnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 (edytowane) Jest to sytuacja jednorazowa czekamy na potwierdzenie przelewu, po czym zostanie ogłoszony konkurs bądź sposób rozdania tych pieniędzy dla graczy serwera. Resztę ogłosi @ Shoter bądź @ Mlynek . Edytowane 19 Grudnia 2021 przez LoczeKk 2 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi