Użytkownik∙ CrypticSeth Opublikowano 18 Grudnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2021 Twój nick na serwerze: Kiedyś bedziesz lepszy/Yubis Nick admina banującego: xans_ Dostałeś bana, gaga czy muta?: ban Czas oraz data bana: 12-17-21 19:30 Serwer na którym dostałeś bana: 5v5 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): No co Grałem sobie na serwerze idę spać wstaje i o kazało się ze mam bana nie mogłem zobaczyć bana dopiero przez admina jak widać brak nicku widać brak doświadczenia u administracji serwera 5v5 nie mowie o wszystkich pdw i bez pozdrowień dla xansa Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=637&advType=admin Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199218199893/ Ale tez mogę podać maina Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: **** Unable to localize '#matchdraft_phase_action_wait' on panel 'id-map-draft-phase-wait' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Restart' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Back' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Pause' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Slow' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Play' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Fast' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Next' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN DispatchAsyncEvent backlog, failed to dispatch all this frame. 237 of 540 remaining PNG load error Interlace handling should be turned on when using png_read_image Connecting to public(145.239.236.250:27220) ... Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_INGAME **** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'MMStatus' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_INGAME -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU **** Unable to localize '#matchdraft_phase_action_wait' on panel 'id-map-draft-phase-wait' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Restart' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Back' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Pause' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Slow' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Play' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Fast' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Next' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN Connecting to public(145.239.236.250:27220) ... Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff Connected to 145.239.236.250:27220 Disconnect: You have been banned by this server, check strefaskilla.pl for more info. Disconnect: You have been banned by this server, check strefaskilla.pl for more info. **** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'PopupManager' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU Resource materials\panorama\images\icons\ui\globe.svg failed to load. PNG load error Interlace handling should be turned on when using png_read_image 3 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 18 Grudnia 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2021 @ xans_ 24h na rozpiskę. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik xans_ Opublikowano 18 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2021 (edytowane) 00:28 - podejrzane bh 00:38 - puściłem sobie na 20% prędkości na demku i nawet nie widać postaci a zabił 01:38 - dziwny strzał mimo że nie widać przeciwnika 01:47 - strzał przez ściane w głowe przeciwnika/celownik idealnie przeskoczył jakby coś w stytlu aimbota 02:43 - po zabiciu przeciwnika pod oknem, celownik przeskoczył nad głowe drugiego przeciwnika przy connectorze 03:40 - skąd wiedziałeś że jest ladder? nie było słychać jak wskakuje na drabine 04:48 - głowa ze scouta odrazu gdy przeciwnik wychylił, jakby triggerbot 05:55 - strzał z deagle, bardzo szybki strzał 06:55 - celownik idealnie na chwile na typa mimo że nie wiedziałeś że akurat tam jest 07:48 - ustawiłem prędkość demka 25%, nie widać typa a ty go już zabijasz w głowe 08:30 - gdy zobaczył że admin wyciszył kogoś, to przez chwile był afk jakby wyłączał niektóre "cheaty" 11:55 - gdy tylko zobaczył przeciwnika to odrazu ceclownik mu tam przeskoczył 11:59 - celownik mu przeskoczył odrazu na firebox i oddał strzał mimo, że nie miał pewności że przeciwnik tam akurat wychyli 12:25 - celuje w boxy na midzie, ale akurat gdy inny przeciwnik chce wychylić to odrazu patrzy na wyjście z top mida 13:15 - nie dostałeś info że typ jest w pałacu a mimo to ciągle czekałeś wcelowany, i gdy typ wychylił trochę ciałem to odrazu oddałeś strzał/ kolejne podejrzenie trigger bota 15:27 - nagle ci celownik przeskakuje na prawą stronę boxów na midzie, mimo że nie wiedziałeś że tam typ będzie chciał speekować/ podejrzenie wh 15:32 - kill gdy przeciwnik jest w smoke'u/ podejrzenie wh 23:00 - powstrzymujesz się przed strzałem mimo że wiesz że tam w rogu jest przeciwnik https://o15a.gotv.pro/srv68456/auto0-20211217-185718-1908117908-de_mirage-___________5vs5_____StrefaSkilla.pl__128TR___FREEVIP_KNIFE_SKINS_AGENTS.dem.zip #EDIT1: zapomnialem link do demka dac Edytowane 18 Grudnia 2021 przez xans_ 2 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 19 Grudnia 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 (edytowane) 0:28 - Zwykłe bh -B 0:38 - Dość szybki strzał, ale mógł mieć po prostu farta +/-B 1:38 - Bardzo dziwne, ale tez można to przypisać szczęściu +/-B 1:47 - Nie wydaje mi się by był to aimbot, strzał poszedł w szyje, wygląda to dla mnie na nietrafiony flick na okno. zaryzykuje i powiem ze -B 2:43 - Celownik nie przeskoczył na głowę, akcja normalna -B 3:40 - Słychać drabinkę -B 4:48 - Bardzo szybki strzał, ale możliwy do zrobienia -B 5:55 - Też do zrobienia -B 6:55 - Normalna akcja -B 7:48 - No to już wygląda za szybko +B 8:30 - Nie możemy mieć pewności co wtedy robił -B 11:55 - Normalna akcja -B 12:25 - Normalna akcja -B 13:15 - Normalna akcja -B 15:27 - Widać ze rzuca z tamtej strony flesha i go słychać -B 15:32 - Wystaje mu broń i stopa -B 23:00 - Nie wiedział o nim, dlatego nie strzelał, wolał przeczekać smoka -B Jak dla mnie za mało na bana, ale niech jeszcze @ SADZIK spojrzy na demko. Ps. @ xans_ szanuję za przejrzystą rozpiskę i podanie demka. Edytowane 19 Grudnia 2021 przez Drako 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SADZIK Opublikowano 19 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 0:28 - siadlo bh -B 0:38 - Szybki strzal nic nadzwyczajnego -B 1:38 - Strzelanie na pale w miejsce gdzie powinien wychylic przeciwnik -B 1:47 - flick +/-B 2:43 - -||- -B 3:40 - Słychać jak wchodzi -B 4:48 - Nic nadzwyczajnego -B 5:55 - -||- -B 6:55 - Normalna akcja -B 7:48 - Bardzo szybki strzal ale szalu nie ma +/-B 8:30 - -||- Na sile punkt -B 11:55 - Normal -B 12:25 - Jak najbardziej normalne -B 13:15 - Normal -B 15:27 - 2 flashe rzucane od prawej do lewej -B 15:32 - Widzial -B 23:00 - -||- -B Poszukajcie czegos lepszego. Nic ciekawego tu nie ma. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SADZIK Opublikowano 19 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi