Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - CrypticSeth

CrypticSeth

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Twój nick na serwerze: Kiedyś bedziesz lepszy/Yubis
Nick admina banującego:   xans_
Dostałeś bana, gaga czy muta?: ban  
Czas oraz data bana: 12-17-21 19:30
Serwer na którym dostałeś bana: 5v5
Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): No co Grałem sobie na serwerze idę spać wstaje i o kazało się ze mam bana nie mogłem zobaczyć bana dopiero przez admina jak widać brak nicku widać brak doświadczenia u administracji serwera 5v5 nie mowie o wszystkich <3 pdw i bez pozdrowień dla xansa 
Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=637&advType=admin
Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199218199893/ Ale tez mogę podać maina 
Wycinek z konsoli po wejściu na serwer:

**** Unable to localize '#matchdraft_phase_action_wait' on panel 'id-map-draft-phase-wait'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Restart' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Back' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Pause' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Slow' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Play' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Fast' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Next' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN
DispatchAsyncEvent backlog, failed to dispatch all this frame. 237 of 540 remaining
PNG load error Interlace handling should be turned on when using png_read_image
Connecting to public(145.239.236.250:27220) ...
Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_INGAME
**** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'MMStatus'
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_INGAME -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU
**** Unable to localize '#matchdraft_phase_action_wait' on panel 'id-map-draft-phase-wait'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Restart' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Back' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Pause' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Slow' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Play' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Fast' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Next' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN
Connecting to public(145.239.236.250:27220) ...
Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff
Connected to 145.239.236.250:27220
Disconnect: You have been banned by this server, check strefaskilla.pl for more info.
Disconnect: You have been banned by this server, check strefaskilla.pl for more info.

**** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'PopupManager'
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU
Resource materials\panorama\images\icons\ui\globe.svg failed to load.
PNG load error Interlace handling should be turned on when using png_read_image

• Ha ha 3
  • Użytkownik

00:28 - podejrzane bh
00:38 - puściłem sobie na 20% prędkości na demku i nawet nie widać postaci a zabił
01:38 - dziwny strzał mimo że nie widać przeciwnika
01:47 - strzał przez ściane w głowe przeciwnika/celownik idealnie przeskoczył jakby coś w stytlu aimbota
02:43 - po zabiciu przeciwnika pod oknem, celownik przeskoczył nad głowe drugiego przeciwnika przy connectorze
03:40 - skąd wiedziałeś że jest ladder? nie było słychać jak wskakuje na drabine
04:48 - głowa ze scouta odrazu gdy przeciwnik wychylił, jakby triggerbot
05:55 - strzał z deagle, bardzo szybki strzał
06:55 - celownik idealnie na chwile na typa mimo że nie wiedziałeś że akurat tam jest
07:48 - ustawiłem prędkość demka 25%, nie widać typa a ty go już zabijasz w głowe
08:30 - gdy zobaczył że admin wyciszył kogoś, to przez chwile był afk jakby wyłączał niektóre "cheaty"
11:55 - gdy tylko zobaczył przeciwnika to odrazu ceclownik mu tam przeskoczył
11:59 - celownik mu przeskoczył odrazu na firebox i oddał strzał mimo, że nie miał pewności że przeciwnik tam akurat wychyli
12:25 - celuje w boxy na midzie, ale akurat gdy inny przeciwnik chce wychylić to odrazu patrzy na wyjście z top mida
13:15 - nie dostałeś info że typ jest w pałacu a mimo to ciągle czekałeś wcelowany, i gdy typ wychylił trochę ciałem to odrazu oddałeś strzał/ kolejne podejrzenie trigger bota
15:27 - nagle ci celownik przeskakuje na prawą stronę boxów na midzie, mimo że nie wiedziałeś że tam typ będzie chciał speekować/ podejrzenie wh
15:32 - kill gdy przeciwnik jest w smoke'u/ podejrzenie wh
23:00 - powstrzymujesz się przed strzałem mimo że wiesz że tam w rogu jest przeciwnik

https://o15a.gotv.pro/srv68456/auto0-20211217-185718-1908117908-de_mirage-___________5vs5_____StrefaSkilla.pl__128TR___FREEVIP_KNIFE_SKINS_AGENTS.dem.zip

#EDIT1: zapomnialem link do demka dac xD

Edytowane przez xans_
  • Lubię to! 2
  • Ha ha 1

gifgit.gif.f4b0a0bb08ac5a1107ee563a842cf160.gif

• Sponsor
SPONSOR

0:28 - Zwykłe bh -B
0:38 - Dość szybki strzał, ale mógł mieć po prostu farta +/-B
1:38 - Bardzo dziwne, ale tez można to przypisać szczęściu +/-B
1:47 - Nie wydaje mi się by był to aimbot, strzał poszedł w szyje, wygląda to dla mnie na nietrafiony flick na okno. zaryzykuje i powiem ze -B
2:43 - Celownik nie przeskoczył na głowę, akcja normalna -B
3:40 - Słychać drabinkę -B
4:48 - Bardzo szybki strzał, ale możliwy do zrobienia -B
5:55 - Też do zrobienia -B
6:55 - Normalna akcja -B
7:48 - No to już wygląda za szybko +B
8:30 - Nie możemy mieć pewności co wtedy robił -B
11:55 - Normalna akcja -B
12:25 - Normalna akcja -B
13:15 - Normalna akcja -B
15:27 - Widać ze rzuca z tamtej strony flesha i go słychać -B
15:32 - Wystaje mu broń i stopa -B
23:00 - Nie wiedział o nim, dlatego nie strzelał, wolał przeczekać smoka -B

Jak dla mnie za mało na bana, ale niech jeszcze @ SADZIK  spojrzy na demko.

Ps. @ xans_  szanuję za przejrzystą rozpiskę i podanie demka.

Edytowane przez Drako
  • Lubię to! 1
  • Super 2

image.png.99ec0a80bfee576449bc27cddd31c6e3.png

:poggies:

• Użytkownik

0:28 - siadlo bh -B
0:38 - Szybki strzal nic nadzwyczajnego -B
1:38 - Strzelanie na pale w miejsce gdzie powinien wychylic przeciwnik -B
1:47 - flick +/-B
2:43 -  -||- -B
3:40 - Słychać jak wchodzi -B
4:48 - Nic nadzwyczajnego -B
5:55 - -||- -B
6:55 - Normalna akcja -B
7:48 - Bardzo szybki strzal ale szalu nie ma +/-B
8:30 - -||- Na sile punkt -B
11:55 - Normal -B
12:25 - Jak najbardziej normalne -B
13:15 - Normal -B
15:27 - 2 flashe rzucane od prawej do lewej -B
15:32 - Widzial -B
23:00 - -||- -B

Poszukajcie czegos lepszego. :D 

Nic ciekawego tu nie ma.

• Super 1

pizda.png.5166cc2f6c693264ffd9cefd46273952.png

• Użytkownik

odbanowany.png

• Super 1

pizda.png.5166cc2f6c693264ffd9cefd46273952.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]