Użytkownik VanitYY Opublikowano 18 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2021 Nick: VanitY Imię: Patryk Wiek: 17 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie posiadam Doświadczenie z amx[1-10] (Link do tematu): 5-6 Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/VanitY/54.38.135.53:27015/ Steam/Nonsteam (Link do profilu): https://steamcommunity.com/id/VanitY1961/ Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: W posiadaniu Składka Obowiązkowa[Tak/Nie]: W porządku Dlaczego ty: Jestem osobą rozpoznawalną na serwerze, w każdym wolnym momencie staram się pomagać graczom nawet jeśli nie ma mnie na serwerze. Ranga Starszy Admin to również prawa ręka opiekuna więc chciałbym również jemu w jakimś procencie pomóc z innymi obowiązkami. Zawsze staram się panować nad serwerem jak najlepiej mogę a jako iż obecnie nikt nie jest w posiadaniu tej rangi to myślę, że i ja spróbuje swoich sił. 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik IBeatKappa. Opublikowano 18 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2021 duże TAK: Bezkonfliktowy gracz, zawsze stara się rozwiązać spór bez kłótni, nie było z nim żadnych problemów, bardzo aktywny na serverze Same plusy ! 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik AnalnyDestrojer64 Opublikowano 18 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2021 JESTEM NA TAK Bezkonfiktowy gracz, rozwiazuje każde spory, aktywny, 2 Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 18 Grudnia 2021 420 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2021 Jestem na Nie ze względu że ostatnio praktycznie nie grałem i nie widziałem twoich działań. + Wiek +/- GT + Powyższe wypowiedzi + Chęci - Podanie nie przekonuje mnie - Widziałem u ciebie luki w regulaminie i brak reakcji na własne błędy 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ m4jkiii Opublikowano 21 Grudnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 Jestem na Nie, po mimo że moje GT nie jest duże ani razu cię nie widziałem w momencie gdzie potrzeba było admina - Słabe podanie - GT +/- tak jak kolega wspomniał wyżej - brak dojścia do kompromisu jako admin między użytkownikami serwera 1 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 22 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 Ciężko mi było podjąć decyzję z racji małej liczby odpowiedzi w temacie. Na chwilę obecną nie ma starszego admina więc zobaczymy jak się sprawdzisz na tej pozycji. Podanie akceptuję. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 22 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi