Użytkownik∙ Rybson Opublikowano 12 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Witam Sorrki że taki krótki ale no Kamilek nie jest ciekawy Kolorki: Rybson - Pomarańczowy Kamilek - Ciemnofioletowy Witaj Kamilek! Czy bym mógł przeprowadzić z tobą wywiad? Oczywiście Na początek powiedz nam jak masz na imię, ile masz lat i skąd pochodzisz Mam na imię Kamil mam 25 lat i jestem z Świętochłowic Co byś mógł napisać o swojej miejscowości? Miasto leży nad rzeką Rawą, w południowej części Wyżyny Śląskiej – Wyżynie Katowickiej. Jest to trzecie najgęściej zaludnione miasto w Polsce (3934,8 osób/km²), a jednocześnie najmniejsze z miast na prawach powiatu pod względem zajmowanej powierzchni – 13,31 km²[2]. Fajnie wikipedia pomogła A odbiegając od tematu masz może jakieś hobby? Nie mam bo nie ma czasu a myślę czy na siłownie nie chodzić A co robisz tak na co dzień? 14 do 22 pracuje a weekendy to pomagam mamie i czasami pracuje A teraz odbiegając od tematu Powiedz nam jak znalazłeś się na forum i jak zdobyłeś tak ważną rangę? Adek mi napisał czy nie chce mu pomoc w prowadzeniu sieci i się zgodziłem i do teraz jestem tutaj i chyba zostanę na stale Ja się osobiście cieszę i użytkownicy chyba też Jak byś siebie opisał? Ja bym siebie opisał hmmmm jestem pomocny , miły ,radosny chłopak i zawsze służę pomocą No to na takim małym wywiadziku kończymy Chciałbyś kogoś pozdrowić? Pozdrowić to oczywiście chciałem @Princess'e jakoś tak nie wiem jaki nick ma jest piękna A ja pozdrawiam @AdeK @DyLu & @LandrynCia 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik tomek elo Opublikowano 12 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Fajny wywiad proszę o więcej takich Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 12 Listopada 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Wywiad bardzo słaby... Krótki, mało szczegółów. Z tego wywiadu nic nowego o Kamilku się nie dowiedziałem... @Kamilek Foch Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka LandrynCia Opublikowano 12 Listopada 2018 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Super! Dziękuję za pozdrowienia Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Kaarcia Opublikowano 12 Listopada 2018 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Wow dostałam pozdrowienia Ale co do wywiadu to słaby, za krótki i mało informacji. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Vixo Opublikowano 12 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Wywiad? Strasznie słaby, wywiad to powinien być taki długi i treściwy żeby mi się nie chciało go czytać. Ogólnie zdecydowana porażka Nie chodzi mi o @Kamilek tylko o Pana który przeprowadzał z nim "wywiad" jak można to tak nazwać. Postaraj się bo klapa na całej linii Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 12 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 To wygląda na Q&A, a nie na wywiad. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 12 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Nawe spoko jest Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Rybson Opublikowano 12 Listopada 2018 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 27 minut temu, Ar0n napisał: To wygląda na Q&A, a nie na wywiad. Nie czepiają się Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Pieknie Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 12 Listopada 2018 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 zostaniesz już na stałe @Kamilek ???? oooo neee 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 14 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi