Torfowisko Torf Opublikowano 21 Grudnia 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 Witam w kolejnej serii pt. "Pod Ostrzałem". Dziś na naszym celowniku znalazł się nasz grafik a mianowicie @ MARCINEK;^) Zapytałem kilka osób co sądzą o naszym grafiku -----> Użytkownika nr. 1: ---> Masne prace Marcinek robi Użytkownika nr. 2: ---> Nie znam za bardzo Marcinka, bo nie widuję go za często na forum ani na serwerach (poza jego działem), ale trzeba mu przyznać, że robi ładne grafiki. Mam nadzieję, że kiedyś nauczy się robić dobre gify Użytkownika nr. 3: ---> Nie mogę powiedzieć dużo o nim, nigdzie się nie wypowiada, jedynie w swoim dziale. Mogę powiedzieć, że jest mega zajebistym grafikiem, nie obija się, robi to co wychodzi mu najlepiej, jeśli wykona pracę, to każdy na 100% będzie mega zadowolony. Użytkownika nr. 4: ---> Osobiście nie znam Marcina, ale myślę, że jest fajną osobą, na forum też mało się udziela więc trudno mi go opisać. Użytkownika nr. 5: ---> Na pewno bardzo dobrze odnajduje się w roli grafika, z tego co zdążyłem zauważyć wszyscy użytkownicy są zadowoleni z tego co im zaproponował. Myślę, że niedługo sam będę musiał sobie u niego coś zamówić 😆. Niestety, to wszystko co jestem w stanie tutaj, powiedzieć, bo jakoś nie mieliśmy okazji spotkać się na serwerze. Użytkownika nr. 6: ---> Nie znam, ale wydaje się ogarnięty, jest bardzo aktywny na forum i fajne grafiki robi :x Użytkownika nr. 7: ---> @ MARCINEK;^) Spoko morda, długo już tutaj u nas siedzi na randze "grafik" świętnie wykonuje swoją pracę. Jest dużo aktywny na forum i to widać oddaje głosy na serwery itd. @ MARCINEK;^) z tego co widać jest miły, poukładany chłop. Moim zdaniem należy zrobić dla niego rangę "Opiekun Grafików" Użytkownika nr. 8: ---> bardzo ambitna osoba w strefie grafiki, nie ma zlecenia którego by nie podjął. Użytkownika nr. 9: ---> Rzetelnie wypełnia swoje obowiązki. Dobry i miły chłopak. Grafiki wykonuje w czasie i ładnie. Użytkownika nr. 10: ---> Pracowity chłopak i dobry grafik, długo jest na forum na randze grafika, szybko wykonuje zlecenia, aktywny w różnych tematach na forum. Mógłby czasem coś z nami na Strefoboxie pogadać, bo chyba praktycznie na nim aktywny nie jest ;/ Użytkownika nr. 11: ---> Dobry chłop, często aktywny na forum. Robi dobrą robotę jako grafik (nie zam lepszego grafika). Często głosuje na serwery, myśle że jak by po udzielał się troche na forum to mógł by nawet zająć lepszą rangę :c 5 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 21 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 No... to ten dziękuję bardzo za same pozytywne opinie o mnie Cytat Nie znam za bardzo Marcinka, bo nie widuję go za często na forum ani na serwerach (poza jego działem) Cytat Nie mogę powiedzieć dużo o nim, nigdzie się nie wypowiada, jedynie w swoim dziale. Cytat Mógłby czasem coś z nami na Strefoboxie pogadać, bo chyba praktycznie na nim aktywny nie jest ;/ ^ Postaram się zmienić na lepsze Cytat Mam nadzieję, że kiedyś nauczy się robić dobre gify Nie obiecuję 2 Odnośnik do komentarza
VIP CLYDE Opublikowano 21 Grudnia 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 spoko wyszło 2 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Smerfetka.LaLka Opublikowano 21 Grudnia 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 GJ 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Meowenstein. Opublikowano 21 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 I gitara 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 21 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 Wyszło dobrze 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 21 Grudnia 2021 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 Super! 1 Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 21 Grudnia 2021 420 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 Super 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi