Użytkownik∙ m4jkiii Opublikowano 25 Grudnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 (edytowane) 1. Nick: aim.exe 2. Wiek: 21 3. Link do GameTracker Kliknij: https://www.gametracker.com/player/aim.exe/54.38.135.53:27015/ 4. Twoja znajomość zadań strażnika: Dobra ale jeszcze się podszkolę 5. Czy przeczytałeś regulamin i zapoznałeś sie?: Tak 6. Doświadczenie: Duże, adminowałem już na jb a tak jak mówi @ enp , zacznę od strażnika 7. Mikrofon (Obowiązkowy): TAK 8. Składka (Tak/Nie): Do dogadania jak najabrdziej Edytowane 25 Grudnia 2021 przez aimik 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik VanitYY Opublikowano 25 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 + Wiek + Składka - Kultura ( w ostatnim czasie dostałeś bana + sporo ostrzeżeń) Chociaż są 2 plusy i jeden minus to jestem obecnie na nie. Sporo jest sytuacji gdzie prowokujesz graczy bądź wyzywasz. Jeśli zmienisz swoje nastawienie do graczy to następnym razem będę innego zdania w podaniu . 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ m4jkiii Opublikowano 25 Grudnia 2021 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 (edytowane) 4 minuty temu, VanitYY napisał: + Wiek + Składka - Kultura ( w ostatnim czasie dostałeś bana + sporo ostrzeżeń) Chociaż są 2 plusy i jeden minus to jestem obecnie na nie. Sporo jest sytuacji gdzie prowokujesz graczy bądź wyzywasz. Jeśli zmienisz swoje nastawienie do graczy to następnym razem będę innego zdania w podaniu . Dobrze, że wspomniałeś. Sorki że się wypowiadam pod swoim tematem, ale nie dopisałem, że jako strażnik zachowam kulturę na odpowiednim miejscu i się nie zawiedziecie, macie moje słowo Co do banów to drobne 5 min i ostrzeżenia ale to było na początku dla beki, zanim poznałem zajebistą ekipę na jb. Liczę na szansę, pokaże się z dobrej strony. Edytowane 25 Grudnia 2021 przez aimik Odnośnik do komentarza
Użytkownik AnalnyDestrojer64 Opublikowano 25 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 (edytowane) Wiek + Gt + Znajomość +/- Składka + Kultura - Obecnie jestem na NIE #Edit wypowiadanie sie w swoim podaniu? powinno byc odrazu odrzucone. Edytowane 25 Grudnia 2021 przez AnalnyDestrojer64 Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 25 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 "Wypowiadanie się we własnym podaniu jest zabronione. Podanie od razu zostaje wtedy odrzucone." Użyj następnym razem opcji edytuj. Mam wątpliwości co do twojej znajomości regulaminu. Przeczytaj go tylko tym razem napewno. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 25 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi