Użytkownik markeloN14 Opublikowano 26 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 1. Twój nick: markeloN 2. Co chcesz zmienić: Klasy z mp5 3. Dlaczego chcesz to zmienić: Oddstaja od reszy, sa malo popularne 4. Link do pluginu (opcjonalnie): Aktualnie nikt nie grywa klas z mp5, badz tylko je sprawdza. Tak sie sklada ze kazda z nich troche pogralem i mam pewne sugestie. 1. Mysliwy - ZMIANA Jedna z najbardziej mnie interesujacych klas, ze wzgledu na dmg na mp5 i przelicznik, jednak trapy nie bardzo do niej pasuja. Do tego jest juz saper, ktory dziala bardzo podobnie, mimo ze inaczej. Doszlo do tego ze kiedy nim gralem na office, byl w moim teamie saper ktory stawial miny zaraz obok moich trapow. To rodzi tylko wiecej problemow. Statystyki rozdane ok, korzystajac z tego co juz jest na serverze, proponowalbym wbudowany kamuflaz 59 jednostek, ewentualnie wbudowane 2 zamrazajace smoke'i. 2. Replikant - BUFF Tutaj sprawa ma sie inaczej, klasa wyglada solidnie, aczkolwiek potrzebuje nieco wzmocnienia. Zwiekszylbym nieco zasieg wybuchu repliki i jesli to mozliwe, repliki powinny odbijac strzaly z rng, tzn jesli 1/1 awp strzela w replike, to dostajesz 1/1 awp - giniesz, inaczej wyglada to dosyc slabo i tak naprawde ludzie ktorzy maja juz 40+lvl nie przykuwaja uwagi czy to replika i maja wywalone na jej dmg, od strzelisz stracisz pol hp, co innego jesli od niej zginiesz. A co jak co za strzelanie z awp do kogos kto sie nie rusza i nie ma broni to glupota, za ktora powinni serverowi snajperzy byc ukarani 3. Muzahed - BUFF I biedny muzahed.. klasa ktora ma potencjal ale aktualnie wedlug mnie jest niegrywalna 50 bazowych stat - Aktualnie inne klasy dostaly buffy, i te 50 wydaje sie malo, moze troszke kondy w gore? 1/8 oslepienie - super Ciche kroki - super, bardzo pasuje do mp5 Niewidka - bezuzyteczna, mogloby jej nie byc i nikt by nie zaplakal Grawitka - i tutaj pojawia sie problem, na klasie z mp5 z ktora chcesz biegac, skakac i oslepiac... masz grawitke ktora ci to... uniemozliwia. Chcesz przeskoczyc skrzynke a wylatujesz w powietrze jakby cie wlasnie lewiter ustrzelil. Wedlug mnie usuniecie grawitki i dodanie troche stat, moze uczynic te klase grywalna. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik markeloN14 Opublikowano 26 Grudnia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 Co do zmian u mysliwego to licze na reszte, zamrazajace smoki po prostu moglby pasowac, z kamuflazem roznie bywa, mogloby sie skonczyc jak u muzahed'a, u ktorej sie zapomina ze w ogole jest 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lucaxx9 Opublikowano 26 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 1. TAK 2. Nie do końca, tzn. zwiększyłbym HP replik nic poza tym 3. TAK 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik GustaWSpartA Opublikowano 26 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 1. Gdyby nie to że twoja propozycja to pierwsze co - śmierdząca niewidka to może bym się przychylił, ale w tym wypadku na nie - wystarczy nie walić głową w klawiaturę i rozłożyć dobrze pułapki = rozłożyć przeciwnika 2. Jako fan replikanta smutno mi stwierdzić, że jest potwornie słaby...ale nawet ja bym nie dał propozycji żeby odbijał 1/1, wtedy już byłby z kolei za mocny. Owszem, powinien działać na zasadzie "zastanów się dwa razy zanim strzelisz", ale nie do takiego stopnia. Co nie zmienia faktu że przydałby mu się jakiś buff typu : dodatkowa replika/brak możliwości zniszczenia prócz noża, ale odbijałyby mniejszą ilość obrażeń i usunięcie wybuchu (który i tak jest bezużyteczny, w 99% przypadków i tak się bijesz na co najmniej kilkumetrowym dystansie). Lub jeszcze coś innego, ale nie przychodzi mi nic rozsądnego do głowy 3. A to ciekawe, bo to jedna z bardziej irytujących klas, ale tu akurat problemem jest...samo mp5, które zadaje aktualnie dość niskie obrażenia w porównaniu do choćby m4, więc może dlatego teraz mało kto tym gra? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ALCMDZ Opublikowano 26 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 (edytowane) 1. Wywalić, te pułapki i dodać coś innego/ tak nawet granat HE z +int zeby miał x1 sztuke i tak to lepsze niz te cale pulapki 2. Replikant zmodyfikowany na coś lepszego, ale czy 1/1 z awp nie bedzie za mocne? ze odbija ? Imo jakiś nomex ze swata odbija 1/1 co jest smieszne bo to instakill jego model jest slabo zrobiony powinien mieć w CT "Gian czy jakos tak i w tt tego Eltie w kapturze + mieć broń a nie puste ręce" a ogolnie jak postawimy 2 repliki na sobie albo jedna obok drugiej i poleca tam "HE" to przeciwnik ginie 3. Czy ja wiem, gralem ta klasa jak nie miala oslepienia i majac vipa jest super grywalna z ta grawitacja imo, czesto ta grafitka przeszkadza ale czy tak bardzo no zalezy od gracza. Sama postać w sobie gdy nie skaczemy to cichekroki/mniej nas widać/oslepiamy na pomaranczowo i sie duzo ruszamy mozemy sporo namieszać Ogólnie mam wrazenie ze taki Mysliwy czy Replikant albo nawet MuzaHed sa lepsze niz Achmed [Premium] XD Edytowane 27 Grudnia 2021 przez ALCMDZ 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik GrunteK Opublikowano 26 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 1. Można by było coś zrobić z tą klasą lepszego, ale co do niewidki to raczej nie. 2. Jak na początku tym replikantem dało się coś ugrać bo większość miała mało HP, to teraz praktycznie jedyna szansa na zabicie kogoś ta klasą to jak ktoś rzuci he w replike, żeby nie było int mam dużo+perki dodające int, a ktoś kto strzela w te repliki dalej stoi, prędzej rozwali mi te repliki niż padnie. Jedyne zastosowanie tych replik teraz to obrona przed awp a i tak nie zawsze. 3. Jak najbardziej za 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik markeloN14 Opublikowano 26 Grudnia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 Widze ze troszke zlapaliscie mnie za slowo, ten kamuflaz to byla tylko opcja Zamrazajace smoke'i czy cokolwiek innego, byle nie te trapy Co do replikanta to tez myslalem nad tym ze deflect rng moze byc, a nawet bylby za mocny, dlatego myslalem nad zwiekszeniem zasiegu wybuchu. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik markeloN14 Opublikowano 27 Grudnia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Widze ze temat troszke przycichl, wiec po wypowiedzi innych oto moje propozycje: 1. Mysliwy - upolujmy troche zwierzyny Wywalenie trapow i dodanie he od inty + zamrazajacego smoke - mysle ze to ciekawa opcja 2. Replikant - nie takie te repliki straszne Dodanie do odbicia +20% do dmg - jak strzelimy banie, to poczujemy 3. Muzahed - dosyc tego latania Usuniecie grawitki i dodanie 10 bazowej kondycji 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 21 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi