Użytkownik ChampioN Opublikowano 28 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 1. Twój nick na serwerze: ChampioN 2. Nick admina banującego: Loczek ( przed rezygnacją) 3. Powód bana: "Zniszcz mnie :)" || Zbanował mnie na 14 dni za słowa które niby wypowiedziałem do niego po banie na CoD MoD gdzie ja go nie obraziłem ani nic złego nie powiedziałem na TS3 więc ban w zasadzie nie słuszny. 4. Data oraz godzina zdarzenia: 26.12.2021 godz: 4:10/4:15 coś koło tej godziny 5. Opis zdarzenia: tutaj zacytuje gracza który w tedy był ze mną na TS3 i dokładnie tak to wyglądało. Siema jestem Predator/SILVER PURPLE BULL/Predi miała wczoraj raczej dziś w nocy około godziny 4 taka sytuacjia że sobie siedziłem z najebanym karolkiem na ts3 i wbił do nas Champion i se graliśmy. Po chwili wbił LoczeK i zaczeło się, Loczek wspomniał o sytuacji z przed X czasu "że champion dostał bana na serwie i że go zwyzywał i że mu groził po daniu bana i że za tamtą sytuacjie ma bana". Champion nie dostał bana za wczoraj/dziś tylko za stare dzieje gdzie podobno wyzywał Loczka i mu groził nie było mnie w tedy przy tym wiec nie dam sobie siurka uciąć . ChampioN nie zdążył duzo powiedzieć przez parę sekund ich wymiana słów trwała nie całą minute. Potwierdzam że wczoraj Champion nic mu nie powiedział obrażliwego. Loczek dał mu bana za wyzywanie i grożby co miały miejsce jakiś czas temu Wiem że troszkę za późno to napisałem lecz za bardzo nie miałem czasu a po banie za bardzo w nerwach byłem jeżeli czas na odwołanie minął to ok nie ma sprawy przeczekam do końca bana. Pozdrawiam ChampioN 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ m4jkiii Opublikowano 19 Stycznia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 (edytowane) Wszyscy dostali już dawno ub, wracaj do nas @ ChampioN Edytowane 19 Stycznia 2022 przez m4jkiii 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ m4jkiii Opublikowano 19 Stycznia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi