Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[PROPOZYCJA] - Nowy mirage

michuu

Rekomendowane odpowiedzi

• yeezybeing

1. Twój nick: michuu
2. Co chcesz zmienić: chciałbym dodać miraga 2077 zamiast świątecznego
3. Dlaczego chcesz to zmienić: gracze skarżą się, że mirage świąteczny jest niegrywalny, jest to spowodowane wysepkami śniegu, przez które łatwiej zginąć, nowymi miejscami do kampienia oraz dużymi lagami i spadkami fpsów. Chciałbym aby ten mirage został dodany zamiast świątecznego z okazji nowego roku, będzie to mapa taka sama tylko z fajnymi dodatkami, myślę że przyjęłaby się dużo lepiej niż mirage świąteczny :D
4. Link do pluginu (opcjonalnie): https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2311360577

Na gamebanana powinien być.

michu.gif.4f364c42c1f82098157842116b3baeeb.gif.8d3c17359bf1514d528ca938e9a73480.gif

Edytowane przez michuu
Co do fpsów, raczej nie, jednak myślę, że będzie na pewno chętniej grana
  • Ha ha 1

• VIP
VIP

nwm w ogóle kto wpadł na pomysł by dodać tą mapę zimową.. jest ona chyba taka stara jak sama gra XD

miałem pisać propozycję jej usunięcia, bo to ani fajne, ani grywalne.. ale nie gram teraz za dużo, więc sobie odpuściłem..

nie ma co dodawać jakichś przerobionych mapek, niech pozostanie standard.. chyba że tylko na tydzień np. by była na sylwester/nowy rok (pewnie będą narzekać że za ciemno i nie widać przeciwników)

na NIE

• Ha ha 1

zussex3.gif.07c105d65d918cc39972dc268c0bb131.gif

• Użytkownik∙

jak dla mnie to fps'y będą podobne jak na zimowej, jak już wgrać custom'owego mirka, to tak jak wyżej, żeby nie był tak bardzo przerobiony, a np. tylko trochę ciemniejszy, ale zobaczymy co reszta powie 

• Ha ha 1
  • Użytkownik

Z tego co wiem to gigantyczne spadki fpsów, lagi i ogólna niegrywalność przez te wysepki śniegu były na poprzednim ziomowych mirage, nie na tym co jest obecnie.

Co do reszty, jestem na tak, ale tylko jeśli to będzie okresowe na krótki czas np. na tydzień tak jak to już ktoś wyżej pisał.

• Ha ha 1
  • Użytkownik∙
  • Użytkownik

Wątpię aby ten mirage 2077 przyjął się dobrze jak już gracze narzekają na świątecznego, poza tym na tym mirku jest bardzo dużo różnych kolorów co by dezorientowało graczy i jak niektórzy posiadają ciemne modele do postaci i nie było by ich w ogóle widać.

Jestem za nie dodawaniem tej mapy i proponuje zostać przy standardowej 

• Użytkownik∙

nowy winter już nie działa tak źle, wiec zostajemy przy obecnych mapach, propozycje odrzucam, pozdrawiam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]