Użytkownik BlancioR Opublikowano 29 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 1. Nick: Bl@nCiK 2. Wiek:24 3. Link do GameTracker Kliknij: https://www.gametracker.com/player/Bl%40nCiK/54.38.135.53:27015/ 4. Twoja znajomość zadań strażnika: 10/10 5. Czy przeczytałeś regulamin i zapoznałeś sie?:Tak przeczytałem oraz go akceptuję 6. Doświadczenie: Doświadczenie mam dosyć spore jeżeli chodzi o rolę strażnika/admina nie raz posiadałem ową rangę i nie było ze mną żadnego problemu 7. Mikrofon (Obowiązkowy): Posiadam 8. Składka (Tak/Nie):TAK 1 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik xnaaajakx Opublikowano 29 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 wiek + gt +/- troche do poprawy mikrofon + składka + tylko ciekawi mnie znajomość zadań strażnika ogólnie na tak 1 Odnośnik do komentarza
Premium Str3fka Opublikowano 29 Grudnia 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 Wiek + GT - Twoja znajomość zadań strażnika - Trochę mi się nie wydaje że 10/10 Regulamin Nie wydaje mi się że czytałeś bo nie widzę na forum że go czytałeś Jestem na nie GT popraw gt częściej wbijaj do ct pokaż graczom że jesteś fajną osobą i będę na tak Odnośnik do komentarza
Użytkownik itsV9 Opublikowano 29 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 Wiek + GT - Przeczytaj regulamin, zapoznaj sie z nim dobrze, przegraj troche wiecej czasu na serwerze i wtedy bede na tak :) 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik happy.dll Opublikowano 29 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 17 godzin temu, Egzekutoreq napisał: Tak przeczytałem oraz go akceptuję Kłamstwo. Chłopie jesteś jedną z 2 osób na serwerze która klnie co 3 słowo, popełniasz wiele błędów jako prowadzący i płaczesz jak Ci się buntują. Generalnie to wbiłeś na ten serwer i od razu zacząłeś każdemu lizać, żebyś potem miał pozytywne wypowiedzi pod podaniami. Jak nie poprawisz swojego zachowania i umiejętności prowadzenia to ode mnie nie masz co liczyć na pozytywną wypowiedź. Przyjmij krytykę z honorem bez zbędnych tłumaczeń z twojej strony, bo wszystko jest na demkach. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik VanitYY Opublikowano 29 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 - Kłamiesz w podaniu ( Napisałeś, że akceptujesz regulamin a przeczytałeś go dopiero dziś o 16:29 gdy inny gracz Ci tyknął ten błąd) - Kultura + Składka No cóż ale jestem na nie pograj dłużej, popraw kulturę, daj się poznać większości graczy z dobrej strony oraz obeznaj się z regulaminem dokładniej. Jeśli zmienisz to co wymieniłem zmienię zdanie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BlancioR Opublikowano 29 Grudnia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 41 minut temu, happy.dll napisał: Kłamstwo. Chłopie jesteś jedną z 2 osób na serwerze która klnie co 3 słowo, popełniasz wiele błędów jako prowadzący i płaczesz jak Ci się buntują. Generalnie to wbiłeś na ten serwer i od razu zacząłeś każdemu lizać, żebyś potem miał pozytywne wypowiedzi pod podaniami. Jak nie poprawisz swojego zachowania i umiejętności prowadzenia to ode mnie nie masz co liczyć na pozytywną wypowiedź. Przyjmij krytykę z honorem bez zbędnych tłumaczeń z twojej strony, bo wszystko jest na demkach. po 1. rzadko mi sie zdarza popelnic jakis blad a jezeli juz go popelnie typu zabije kogos strzelajac do innej osoby to ozywiam i przepraszam za to po 2. jakie lizanie dupy o czym ty do mnie gadasz wbilem na serwer wiec chcialem jakos zlapac dobry kontakt z graczami typu naajak vkurviona skuty lub V9 po 3. placzecie to wy na forum w skargach ze np straznik bedac w ct nie prowadzi kreatywnie troche ciezko kreatywnie cos zrobic jak taka banda zwierząt jak wy buntuje się runde w rundę. Wiesz jednak będąc w CT przynajmniej Ja i kilka innych osób chcemy zrobić coś kreatywnie ale jak ja mowie po otwarciu cel bezruch do odwolania w celi a nagle wybiega stado zwierzat i potem sie dziwicie ze jest nudne prowadzenie ze strony graczy w ct lub straznikow przykład? proste poszła skarga na Naajaka i w tej skardze poza pewnymi oskarzeniami padlo to ze Straznik nie prowadzi kreatywnie powiedz mi jak ma to zrobic jezeli sie nie da i kazdemu czasem psycha siadze tak jak mi gdy siedze 5 map w ct pod rzad bo nikomu sie nie chce albo ktos nie ogarnia i runda w runde przez jebane 5 map są bunty.... tyle ode mnie a to ze czasem przeklne to cóż taki już jestem ale jakoś zbytnio to nie przeszkadza z tego co zauwazylem a i do tego lizania dupy co według ciebie robie takiego ze lize komus dupe? to ze np z najakiem sie powyzywamy albo napiszemy do sb dla beki misiek czy cos to dla ciebie jest lizanie dupy czy jaki chuj bo juz sam nie wiem liczy sie to zeby na serwerze fajnie sie bawic i mozna bylo na luzie z kims sie powyzywac czy cos .... tyle z mojej strony wiem wypowiadanie sie w podaniu itd ale jak to przeczytalem to musialem dac swoje 5 groszy 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 29 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 Godzinę temu, Egzekutoreq napisał: wiem wypowiadanie sie w podaniu itd ale jak to przeczytalem to musialem dac swoje 5 groszy Mogłeś po prostu użyć opcji "edytuj" w poście xd Poza tym słaba opinia wśród graczy, przykro mi. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 29 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi