Użytkownik Yei Opublikowano 29 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 Imię: Mikołaj Wiek: 17 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Witam, aktualnie po odejściu melusia naszego kochanego nie ma osoby która mogła by sprawować daną funkcję, a jest to jednak troszkę ważna posada Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Only dd2 #2 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak byłem tylko i wyłącznie raz ale to parę lat temu Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 9-10 (na serwerze używany amx) Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Nie (niestety, nauka :() Coś o sobie: Witam, jestem Mikołaj od ostatniego czasu sprawuje funkcje admina na danym serwerze gdzie jestem aktywny codziennie, na forum mniej ale wiadomo lekko odchodzi się od forum lecz można to zmienić, na forum znajduje się od małego czasu i wiem że jestem świeżą osobą dla wielu lecz funkcja admina na only dd2 #2 spodobała mi się i aktualnie nawet gracze obecni na serwerze nie narzekają na moje funkcjonowanie, idąc dalszym tokiem nawet jeżeliby był to na przykład opiekun na okres próbny gdzie mógłbym się wykazać w danej sprawie pomogło by to serwerowi na czas braku nowego opiekuna serwerowego. Dodając na koniec z administratorami na serwerze dogaduje się bardzo dobrze. Pozdrawiam i liczę na korzystne rozwiązanie 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka qqqqqqqqqqqqqqq' Opublikowano 29 Grudnia 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 Jestem na TAK +aktywność +chęci +wiek +mikro +bardzo sympatyczny człowiek Myślę ze warto dac mu szansę! 1 Odnośnik do komentarza
Premium nezz Opublikowano 29 Grudnia 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 (edytowane) + wiek + znajomość AMX - Jesteś adminem na serwerze od nie całego tygodnia - wsparcie finansowe - estetyka w podaniu - Konto na forum Jestem na NIE Edytowane 29 Grudnia 2021 przez nezz poprawki ;p 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik nunoko Opublikowano 1 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2022 +WIEK +Chęci + Pomocna dłoń aby pomóc właścicielowi Jestem na tak chociaż sam napisałem podanie ale cb bardziej przyjmą powodzonka!! 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 3 Stycznia 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi